Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir ara Sadri Şener'in istifasını istemiş biri olarak takımı o kurmadı demek normal bir tavır değil.
    Takımı zaten başkan kurmasın.
    Başkan yöneticidir, takımı değil o takımı yönetenleri yönetir.

Yönetici de odur zaten, en iyi takım kuracak adamı, en iyi teknik direktörü bulup(imkânlara göre) onu yönetmek.

Başkan kadro niye kuracak onu anlamadım?

Eğer 96 kadrosunun da, bugünki kadronun da kurulduğu dönemde başkan Sadri Şener ise bu adam az çok bu işi bilen adamları bulmayı beceriyor.
    Yani işi ehilen verebiliyor en azından bu konuda.

Hugo Broos olayı dışında da 3-4 senede hep doğru tercihlerle çalıştı hoca konusunda.

40 tane eleştirilecek konu bulunur Sadri Şener'i.
    Lakin son 20 senede ne diye en iyi kadroları sürekli bu adam kur(dur)uyor ????

Stad mevzusunda da, Trabzon'u dubai ile kıyaslamak istemeyen arkadaşlar pasifiğin göbeğine japonyanın yaptıklarını da örnek alsınlar.
    Herhalde oradaki med-cezirler, fırtınalar, hortumlar karadenizden daha beterdir.
    Artı depremi günlük hayatın parçası haline getirecek kadar da dibi sallanan bir bölgeden bahsediyoruz.
    Yani suyun üzerine yaptığınız bu adayı karadeniz alıp götüremez.

Merak etmeyiniz.

Sene 2010...
    Adamlar marsa koloni kuracak nerdeyse, kendimiz 300-500 dönümlük sahil kenarına ada yapabilir miyiz onu düşünüyoruz!

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      akyazı projesinin neden yapılmamalı diyorsunuz gerçekten anlamıyorum, karadeniz geri alır türünden yorumlar da gerçekten sıkmaya başladı ruslar Trabzon'un kardeş şehri olan Soçi'de yapacağı projeyi nasıl yorumlayacaksınız. Sizce 6 milyar doları denize mi gömüyorlar? Ya da japonların Kansai Havaalanına ne diyeceksinizhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Kansai_Havaalanı) veya Hong Kong havalimanına?(http://tr.wikipedia.org/wiki/Hong_Ko...ı_Havalimanı)

Akyazı Trabzonumuzun hak ettiği bir pestij projesidir ve yapılmalıdır lütfen eleştirilerimizi yapılıp yapılmaması değil en iyi şekilde çevreye zarar vermeden nasıl yapılabilir şeklinde yapalım.

Bayramınız mübarek olsun.
      Benim babaannemler 50-60 yıl önce Bulgaristandan buraya göçmüşler o zaman devlet arazi veriyormuş iki seçenek varmış 1- deniz kıyısı 2- iç kesim bunlarda deniz yaptığımız evi yutar diye iç kesimden almışlar..Şuan deniz kısmı bizim oralardan 5-6 kaç daha değerli..

Neyse sonuç olarak deniz alır,yutar gibi laflar cahilliktir..Adamlar 5-10 yıl okuyor mühendislik için ne kadar ince hesaplar yapıyor burada mühendislikten anlamayanlar yok efendim deniz yutarmış yok karadeniz hırçınmış gibi saçma saçma yorumlar yapıyor..

Yorum

• albayrak bu projeyi 4 ayda bitireceğim demiş .hiç sanmıyorum ama...

Yorum

• albayraklar a hiç güvenmiyorum... işin içinde onlar warsa 20 senede anca biter bu stad..
          _éRdém _

Yorum

• KUTU GIBI OLMASIIIIIN igrenç buluyorum ya, Bize yakismaz !

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              41.000 kişilik kutu şeklinde stad yapılacak ...
              tribünler sahaya 6/7,5 metre yakin olmassa o stad benim icin stad degildir

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tribünler sahaya 6/7,5 metre yakin olmassa o stad benim icin stad degildir
                o bile fazla...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o bile fazla...
                  fifa standartlarina uyan en yakin mesafeler
                  buna uyan suan allianz arena var

gs nin yeni stadinda 6,2/8,2

Yorum

• Benim aklımı çelen asıl mesele dolguyu denizin alıp götürmesi değil, dolgu üzerinde 41.000 kişilik stadyum olması..

Hoplama zıplamanın yaratabileceği bir rezonans etkisi acaba bir zarar verebilir mi, yani dolgu üzerine bu tip bir yapının kurulmasının bir zararı olabilir mi..Yani olası bir olumsuz etki mümkün mü.

Veya dolgu yapıldıktan sonra oturması, üzerinde doğal bir zemin gibi uygulama yapılabilmesi için bir bekleme süresi gerekir mi..

Bir şeyler düşünüyoruz, akıl yürütüyoruz belki.Ama mühendislikte "belki, acaba, ama" gibi kelimeler kullanılmaz.Her şey 2+2 kadar kesin olmalıdır.İnsan hayatı parmaklarının ucunda olan bir doktorun gözü dönse, mesleğini kullanarak belki günde 2-3 kişiyi öldürebilir.Ama statik-mukavemet hesabında hata yapan bir inşaat mühendisi, saniyeler içinde 10 binlerin ölümüne yol açabilir.

Jeoloji mühendisi bir üye veya burayı okuyan bir arkadaş tatmin edici bir açıklama yaparsa sevinirim.İnşaat mühendisleri de anlar sanırım.

Merakımız var giderelim.
                    En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 19:00.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim aklımı çelen asıl mesele dolguyu denizin alıp götürmesi değil, dolgu üzerinde 41.000 kişilik stadyum olması..

Hoplama zıplamanın yaratabileceği bir rezonans etkisi acaba bir zarar verebilir mi, yani dolgu üzerine bu tip bir yapının kurulmasının bir zararı olabilir mi..Yani olası bir olumsuz etki mümkün mü.

Veya dolgu yapıldıktan sonra oturması, üzerinde doğal bir zemin gibi uygulama yapılabilmesi için bir bekleme süresi gerekir mi..

Bir şeyler düşünüyoruz, akıl yürütüyoruz belki.Ama mühendislikte "belki, acaba, ama" gibi kelimeler kullanılmaz.Her şey 2+2 kadar kesin olmalıdır.İnsan hayatı parmaklarının ucunda olan bir doktorun gözü dönse, mesleğini kullanarak belki günde 2-3 kişiyi öldürebilir.Ama statik-mukavemet hesabında hata yapan bir inşaat mühendisi, saniyeler içinde 10 binlerin ölümüne yol açabilir.

Jeoloji mühendisi bir üye veya burayı okuyan bir arkadaş tatmin edici bir açıklama yaparsa sevinirim.İnşaat mühendisleri de anlar sanırım.

Merakımız var giderelim.
                      inşaat mühendisliği okuyorum şuana kadar gördüğüm derslerden şöyle bir cevap verebilirim...kazık temel yoluyla sağlam zemin bulunarak stad onun üstüne inşaa edilebilir...illaki tek çare bu yol değildir...mühendislikte çareler tükenmez..
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Ts uLudaĞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        albayraklar a hiç güvenmiyorum... işin içinde onlar warsa 20 senede anca biter bu stad..
                        Aboo sen tümden karsiymissin bu stad isine. Icimi kararttin yau
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 19:21.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Akif hangi okuldasın ?
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Akif hangi okuldasın ?
                            sağlam zemin demememi takıldın hayırdır =) aksaray üniversitesindeyim

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sağlam zemin demememi takıldın hayırdır =) aksaray üniversitesindeyim
                              Yıldız Teknik Üniversitesi gibi hatırladım nedense.. Ben Yıldız'da Elektrik Mühendisliği okuyorum da İnşaat'a Makine'ye gelen birkaç arkadaş vardı onlardan birisi gibi hatırladım.

Kazık temek olayı bu mudur ?

Özkan Sümer

Yorum

Yıldız Teknik Üniversitesi gibi hatırladım nedense.. Ben Yıldız'da Elektrik Mühendisliği okuyorum da İnşaat'a Makine'ye gelen birkaç arkadaş vardı onlardan birisi gibi hatırladım.

Kazık temek olayı bu mudur ?

henüz 1. sınıfım.. daha 2 aylık bi tecrübem var...bu gösterdiğinle hocanın çizimleri tutuyor...heralde budur...

sağlam olmayan zeminlerde bu tip temeller kullanılıyormuş..sağlam zemin bulunana kadar kazılıp oraya yapılan temelle yapı inşaa ediliyormuş... köprülerde,viyadüklerde de kullanılırmış..
                                En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 19:45.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X