Ekim bittiğinde, söz verilenler gerçekleşmezse artık tepkimizi koymalıyız... 100 kişinin gitmediği stad yetmemiş, 2. stadı yapıyorlar...Gerçekten zoruma gidiyor..
21.12.2009 Unutmayacağız... ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Benim zoruma falan gitmiyor. Helal olsun diyorum. Türk Sporunun bu tip tesislere ihtiyacı var. Ve Türk Sporunun kesinlikle Kayseri'deki gibi yöneticilere ihtiyacı var.
Dortmund stad'ı örnek olabilir; bence bize en uygun stad bu
En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 13:44.
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Haftada 2 maç kaldıramıyormuş çimler. İngiltere'deki çimler haftada 3 maç kaldırıyor. Ha stad yapmak çim bakımından daha ucuzsa birşey demiyorum. Yok eğer yeni yapılacak olanı amatör sporlar için istiyorsalar o da kabulum ama öyle değilse, devletin paraları böyle lüks harcamalarla israf edilmemeli
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
La ne acayip adamlarız ya projenin sonucu ekim ayı içerisinde açıklanacak dendi.Ekim bitti nerdeyse açıklanan bişey yok ortada.Sanırım 31 ekim mesai bitimine doğru açıklayacaklar sonucu.
Türkiye - Güney Kore maçı Trabzon’da
Türkiye ile Güney Kore arasında oynanan özel maç Trabzon'da oynanacak.
Türkiye ile Güney Kore A Milli Takımları arasında Trabzon'da Şubat ayında özel bir karşılaşma oynanacağı bildirildi.
Bordo-mavili kulüpten alınan bilgiye göre, iki ülke futbol federasyonları arasında yapılan görüşme sonucunda, gelecek yılın Şubat ayında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda hazırlık maçı oynanmasına karar verilirken, maçın tam tarihinin ise daha sonra açıklanacağı belirtildi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ise konuya ilişkin olarak, böyle bir maça büyük bir memnuniyetle ev sahipliği yapacaklarını söyledi.
Bu arada, A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in, 23 Ekim Cumartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında yapılacak karşılaşmayı izleyeceği açıklandı.
Benim zoruma falan gitmiyor. Helal olsun diyorum. Türk Sporunun bu tip tesislere ihtiyacı var. Ve Türk Sporunun kesinlikle Kayseri'deki gibi yöneticilere ihtiyacı var.
Yorum