Ne gerek var böyle iddialı laflara şimdi biri çıkar zaten değilsin der gereksiz laf kalabalığı sidik yarışı alır başını gider.
- Bende Bi Söze Bakarım Sözmü Diye , Bi Diyene Bakarım Adammı Diye Tartışma Kapanır
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Bana Yazılan Bi Mesajı Alıntılamak Adamlığa Ne Kadar Sığar Tartışılır..Gerçi Ben gereken Cevabı Üstte Verdim Bide Şöyle Gülücük Koyayım
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
geçen nisan ayının 14 üne de tarih vermişlerdi ne oldu? ne zaman seçim olsa hemen alevlenir stad söylentileri, oyları toplayınca ne haliniz varsa görün deyip giderler bunlara sağlam bir tokat lazımki akılları başlarına gelsin, stad işine inananların mercimek kadar aklı yoktur Trabzon düşmanı bunlar buraya stad mıtad yapmazlar
Burasının siyaset forumu olmadığını hatırlatmak isterim abi.
Yorum