Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlık, konu hakkında pozitif düşünenlerden, projenin gerçekleşeceğine dair umut taşıyanlardan ziyade onların bu inançlarına saygı duymadan, zaman zaman da alay konusu ederek adeta başlığı bir eğlence aracına dönüştürenlerin tekelinde.

Bu durum karşısında bazen bir arkadaşın sabrı taşıyor ve kendisinde cevap verme zorunluluğu hissediyor. Olay bu.

Yorum

• - Bu başlık daha Çok Kandırılanları Görünce Üzülenlerin Başlığı .

- Stad Yapmayanların , Euro2016'ya Trabzon gibi bi şehri Almayanların Sorgulandığı Başlık Bu..

- Bu Klübü Dibine Kadar Siyasete Sokanların ,Öyle Rahat rahat at koşturamayacaklırını görmesini istediğimiz başlık bu..
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Öyleyse üzüldüğünüzü belli edici türden yazılar yazın da samimi olduğunuz anlaşılsın abicim, geriye dönük yazılanlara bakıldığında başlıkta Uganda haritası ve tapınakları bile mevcut, bu şekilde mi sorguluyorsunuz?

Yorum

• - Her Başlıkta Böyle Oluyor Aydın abi..

- Benim Sözüm Sana değil ama , Bazı Şeyleri Görmek İçinde Kahin Olmaya Gerek Yok..

- Kimle Konuşsam O alana Stad Yapılmaısnın İmkansız Olduğunu Söylüyorlar..

- Neden Avni Aker Yıkılıp Yapılmıyor...

- Kimseyle Dalga Geçmiyoruz Biz , Yani Burdaki Arkadaşlarla değil en azından..Zaten Haddimize değil öyle bişey Yapmak..

- Bizle Dalga Geçen İnsanlarla Geçiyoruz Biz Dalgamızı...

- Bize Burda Yerel Medyada'ki Haberleri Gösterip Kapak Yapanlar bile Olmuştu , Haziranda Dolgu Başlıyor felan vs.. diye
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben bu hukumetin yerinde olsam, o stadi yapar sonra yikarim. Sonra derim alin size proje, TC tarihinde ilk defa boyle bir proje ortaya atiliyor, TC'nin sadece degil Avrupanin bile basli basina en buyuk projelerinden. Siz neyin tartismasini yapiyorsunuz!!! Yukarida "STADYUM PROJESI" basligi yaziyor, bu projenin gerceklesmiyecegini inananlar bu basliga girmesin! Burasi inananlar veya inanmiyanlar basligi degil, oyle bir ankette yok baslikta! Stadyum projesini ve haliyle nasil olacaginin fikir alisverisinde bulunuyoruz.

Bazilarinin gibi bu proje gerceklesirsede ben oyumu yine vermiyecegim gibi siyaset rengini belli edenlerin burada siyasetin yasak oldugunu halen ogrenebilmis degiller herhalde. Bu proje gerceklessin, nasil gerceklesirse gerceklessin. Isterse 10 sene sursun, Bunun sinerjisini olustralim ve negatif dusuncelerden lutfen arinalim.
            ...kesinlikle sizin gibi düşünüyorum....

Yorum

• Boks ringine döndü burası. Hükümeti savunmak isteyen de, muhalefet etmek isteyen de soluğu burada alıyor. Konu stadyum projesi. İllaki "T.C. Hükümeti"ne bu konuda eleştiriler gelecektir. Mevzu "AKP hükümeti"ne yönelince siyaset bulandırıyor forumu.

Bu konuda yönetici arkadaşlarla görüşeceğim. Her gün o kadar uyarıya rağmen değişen birşey olmuyor. Forum kuralları 2/a maddesi de bundan sonra daha sert uygulanır.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• - Gökçe Stadyumu Hükümet "Ben Yaptırıcam Diyor " mesela..Şimdi ben Muhalefetmi oluyorum...

- Belki Bana Söylemiyosun ama , O zaman Başlığın Kapanması Lazım..Yada Kim düzeni Bozuyorsa Uyarı gelsin..

Yorum

• Konu bir süre kapalı kalsın. Bir sonuca varamıyoruz.

Yorum

• 2 - Genel Kurallar

a) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, sataşma, aşağılama amacı taşıyan, kişi hak ve özgürlüklerine yönelik saygısız içeriğe sahip olan, ırk veya din farkı gözetilerek yazılmış, siyasi nitelik taşıyan mesajlar göndermek kesinlikle yasaktır. Forumda bu amaçlara yönelik olarak kısaltmalar, imalar kullanmak da kesinlikle yasaklanmıştır. Bu tür davranışlarda bulunulması halinde forum yöneticileri bu tip mesajları silmek, düzenlemek ve mesajı atan kişiye gerekli cezalandırmayı yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykırı davranışta bulunan üyeler 1 hafta foruma mesaj gönderememe (no post) cezası alır. Aynı davranışın devamı halinde ise ceza 2 haftaya çıkacaktır.

Yorum

• - Arkadaşlar Akyazı da , Stadın Yapılacağı Yerde Bi Çlışma Varmı ...

Yorum

• kadir has stadının tipi biraz değişmiş gibi

eskişehir de yenilemiş stadı biz hala dolgu yapacaz

Yorum

• Şu dönemde başlanması tabi ki genel seçimde oy peşinde olanların yaptığı bir plan.. Trabzonluları en zayıf karnı olan Trabzonspor'dan kandırılmaya çalışıldığının bir çoğumuz farkındayız.. Bu proje uzun yıllardır var neden daha 2-3 ay önce başlandı ? nedeni çok belli. Siyasi olaylar ne olursa olsun umarım şu stad biterde bizde güzel bir projeye sahip olmuş oluruz oradan gelicek gelir çok ciddi Trabzonspor'a çok katkı sağlıcak bir proje..

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.haber7.com/foto-galeri.php?cID=5867&s=10

kadir has stadının tipi biraz değişmiş gibi

eskişehir de yenilemiş stadı biz hala dolgu yapacaz
                            Aceminin eline düşerse habercilik işi Avustralya Sydney'deki Olimpiyat Parkı içerisindeki Telstra Stadı (Şimdiki adı ANZ) Kadir Has diye yutturulur millete...

O resimdeki Stad Burası...

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 20:37.
                            t @Selim_Turan

Yorum

• 2054 e yetişse bari.
                              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• haber7 amacı dısında haberler yapınca böyle oluyo demekki
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X