Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni stad istemiyoruz die bi başlık açılmalı biran önce ve avni akerin parça parça yıkılarak (şükrüsaraçoğlu gibi) yeni bir planlama şekliyle yapılması için hep bir agızdan sesimizi yükseltmeliyiz. Biz bu şampiyonlukları avni akerde aldık oranın büyüsü bambaşka . Zaten yalanlarla iyice doyduk bugün stad yapılacak söz verdim diyenler yarın olmayacak o yüzden trabzonsporumuzun ve biz Trabzonspor taraftarlarının her zaman varoldugumuzu düşünürsek gerçek bir çözüm önerisi AVNİ AKERİN MODERNİZE EDİLMESİDİR.....

Ayrıca toki güzellikmi yapacak tamam o zaman stadın çevresindeki binalar yıkılsın o binalarda oturnlara toki daire versin böyleleikle alan dar muhabbetide ortadan kalmış olur. Unutmayalım TRABZON şehrini ayakta tutan TRABZONSPORDUR...Saygılarımla..
    En son maskeli61 tarafından düzenlendi; 03.07.2010, 14:07.
    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
    **ARSİNLİ AKREP**
    **61*77**

Yorum

• Bakan hazretleri Bucaspor'a stadyum yapacakmış

Kendisine faydası yok ama millete çok faydalı

Yorum

• - Şimdi burda bu sayfada sizin amacınız stad üzerinden siyasete bel altı çalışmak diyenlerin gerçek yüzünü görüyoruz..

- Hayır şuan baştaki mevcut kişiler güp güp sallarken sesiniz çıkmaz millete akıl vermeye çalışırsınız, başkası aynı palavrayı attımı çıkıp eleştirirsiniz..

- Bu stad 5 seneye kadar yapılır diyordum , yok abi en az 10 sene diyorum artık..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tamerhan, siyasi içerikli mesajlarına devam edersen ceza alacaksın.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Arkada kalmasın.

4 temmuz.
            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• herzaman Anfield Road gibi bir stadımız olmasını istemisimdir... öle cok cafcalı bir stada ihtiyacımız yok.. önemli olan tribünlerin sahaya cok yakın olup 4 tarafının aynı seklide kapalı olması ve taraftarın rakibi baskı altına alması kolay olan bir stadımızın olması... bunun i.cin Anfield Road güzel bir örnek

şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...

Yorum

• Bu takımın Transferden çok Ambiansı sağlam olan bir Stadyuma ve o stadyumu futbolculara sövmek için değil takımı desteklemek için dolduracak taraftar kitlesine ihtiyacı var
                2014 / 2015
                LOADING....

Yorum

• - Gelmedimi Caponlar

- Ah ah yazıklar olsun be , Bi futbol şehrine ancak bu kadar kazık atılabilir ne diyelimki...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Anfield Road gibi stadımız olsun hiç kimse bağırmasa bile olur.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Konuyu iktidar ya da muhalefet yörüngesine kaydırmadan değerlendirmeye devam edelim LÜTFEN.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bazı medya organlarında Başkanımız Sayın Sadri Şener’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kulübümüzü ziyareti sırasında, Başbakanı stadyumla ilgili şikayette bulunduğu yönünde yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır.

Başkanımız Sayın Sadri Şener’in gerek medeni cesareti, gerekse de almış olduğu aile terbiyesi konuları gerçek muhataplarının yüzüne söyleyebilme özelliğini taşımasına en büyük etkendir. Gelinen süreçte konu zaten Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bizzat aktarılmış, konuyla ilgili olarak da sayın Başbakan gerekeninin yapılması yönünde talimat vermiştir. Kendilerine başkanımız tarafından teşekkür edilmiş ve minnet duyguları iletilmiştir. Bu gerçek dışında medyada yer alan haberler ve yorumlar doğru değildir. Bu tip haberler Sayın Sadri Şener ve kulübümüzü bağlamamaktadır.

Saygılarımızla,
                        Trabzonspor Yönetim Kurulu
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazı medya organlarında Başkanımız Sayın Sadri Şener’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kulübümüzü ziyareti sırasında, Başbakanı stadyumla ilgili şikayette bulunduğu yönünde yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır.

Başkanımız Sayın Sadri Şener’in gerek medeni cesareti, gerekse de almış olduğu aile terbiyesi konuları gerçek muhataplarının yüzüne söyleyebilme özelliğini taşımasına en büyük etkendir. Gelinen süreçte konu zaten Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bizzat aktarılmış, konuyla ilgili olarak da sayın Başbakan gerekeninin yapılması yönünde talimat vermiştir. Kendilerine başkanımız tarafından teşekkür edilmiş ve minnet duyguları iletilmiştir. Bu gerçek dışında medyada yer alan haberler ve yorumlar doğru değildir. Bu tip haberler Sayın Sadri Şener ve kulübümüzü bağlamamaktadır.

Saygılarımızla,
                          Trabzonspor Yönetim Kurulu
                          Nasıl bir temkinliyiz , nasıl hassasız mütiş..

Yorum

• Rize'nin Stadyum'u aynı yukarıdaki Stadyum'a benziyor.

Değişik bir mimari
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Japon'lar gelmedimi hala?
                              Böyle Japon'a güvenirsen zaten seni yarı yolda bırakır birkere görülmemiştir Japon'ların sözünde durduğu zaten.
                              Ama olayın siyasete kyması çok saçma yani bu işlerle ülkenin başbakanı ilgilenmemesi lazım.Yani Arupa'da böyle bir uygulama varmı mesela Almanya'da Angela Merkel seçim zamanı boynuna B.Munih atkısı alıp size stad yapıcaz diye söz veriyormudur Almanya'da ikamet eden arkadaşlar yazabilir mesela.
                              Ya da İngiltere Başbakanı boynuna Chelsea atkısı ile meydanlara çıkıp sizi şampiyonlar liginde şampiyon ypıcam diyormudur gurbette yaşayan arkadaşlar yazarsa çok güzel olur.
                              Büyğk klupsen stadını kendin yapacaksın yapamıyorsan büyük klüp değilsindir zaten herşeyi devletten beklemiyelim.

Yorum

• Ya hele bir Japonlar gelsin.

Şipşak ondan sonra.

Az sabır.

Hele dozerler bir girsin var ya...

Kemal'im de sırada bekliyor zaten.

Herkes bize stad yapma derdinde.

Olacak bu iş.

Şipşak hemde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma