Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yemin isterken amacım tahrik değil, insanların bu foruma yazdıklarına kendilerinin inanıp inanmadığını test etmektir.

Başbakan böyle kuvvetli bir söz vermişken bu işten geri adım atmayacağını ilkokul çocukları bile bilir.

Buraya muhalefet olsun diye olur -olmaz hakaretleri sıralayanlar da pekala biliyorlar.

O yüzden yemiyor yemin etmek.
    Tarih belli mi ben yemin edeceğim vallahi

Yorum

Trabzon'un stadının gecikme nedeni şudur:

Başbakan bütçeye yük getirmemek için bu işi Trabzonlu büyük iş adamlarının üzerine yıkmaya çalıştı. Her birine mesajlar gitti, ellerini taşın altına sokmaları istendi.

Ama yeri geldiğinde mangalda kül bırakmayan bizim çok kıymetli iş adamlarımız, el atmadılar, fedakarlıktan kaçtılar.

Hükümet de sözünün arkasında durmak için işi TOKİ'ye yıktı istemeden.

Olay budur.
      Olay bu mudur?Bütçeye yük getirmemek midir?

Tamam hadi kabul ettim bu düz mantığı.

Peki söz neden şimdi verildi?Bütçe fazlası mı veriyoruz bu mali yılda?Yoksa kaleyi geri aldık şimdi tamadır, yola devam mı?

Projeyi 2 haftalık falan mı sanıyorsun sen?
      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
      K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tarih belli mi ben yemin edeceğim vallahi
        Tarih: Dozerlerin geldigi günden itibaren, 2 Yil sonra...
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Diyorum ben ucu acık yemin etmem, dersin 731.gün stad açılışı var yemin ederim gitmeyeceğim.
          2015 te yapılırsa bu sözü tutmak değil, verilen sözü hala daha oyamaktır.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 2 yıl sonra bugün stad yapılmış olacak mı

Hatta şöyle yapalım

Yapılırsa etek giyer dolaşırım

Yapılmazsa etek giyer dolaşırsın

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tarih: Dozerlerin geldigi günden itibaren, 2 Yil sonra...
              Dozerler den 2 yıl sonra böyle tarih mi olur ya ,D
              Dürütçe çıkıp desin ! Biz kararlıyız bu stadı yapmakta. Size söz, 2014 sezonunda Trabzonspor bu stadda maçlarını yapacak desin. 4 sene bak 2 de değil. Öyle dozerler seneye girerse , ara verirler falan... cafcaflı iş. Net konuşun.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İnşaatın başlayacağından bir tereddütüm yok. Ancak iki yılda biter mi bilemem. Türkiye'de işler hiçbir zaman düz gitmez. Birileri kıyı kanuna muhalefetten vs. dava açarlar; yürütmeyi durdurma çıkar, senelerce sürünür proje... Seyran tepe kaç defa mahkeme kapısından döndü? Ya da inşaat başlar, dolguda çökme olur, uzar gider... Birleşik Arap Emirliklerinde denize dolgu palmiye şeklinde ada yaptılar biliyorsunuz, yer yer çökmeler nedeniyle uğraşıp duruyorlar.

Önemli olan iyi niyetle gayrettir. Hele proje başlasın, biter inşallah... Yine de keşke dolgu yerine daha sağlam bir yere yapsalardı diyorum.

Yorum

• Ölme eşeğim ölme diyorsun yani

Yorum

• İnşallah, Maşallah 'la Proje yürümez. Sahil yolu projesi 2000 lerin başında keşke başlamasaydı dedirtmişti herkese. Bir işe başlar ve bitirirsin. Sana kimse 2 yıllık söz ver demedi başbakan!
                    2014 de bitir ama bitir.
                    Başbakana karşı görüşlerim belli ama önemli değil. İnşallah bitirir, inşallah proje tamamlanır. Trabzonspor'um stadına kavuşsun kafi.
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnşallah, Maşallah 'la Proje yürümez. Sahil yolu projesi 2000 lerin başında keşke başlamasaydı dedirtmişti herkese. Bir işe başlar ve bitirirsin. Sana kimse 2 yıllık söz ver demedi başbakan!
                      2014 de bitir ama bitir.
                      Başbakana karşı görüşlerim belli ama önemli değil. İnşallah bitirir, inşallah proje tamamlanır. Trabzonspor'um stadına kavuşsun kafi.
                      Herşey "inşallahla" yani Allah'ın izni ile yürür, O'nun izni olmadan ne sen ne de ben bir nefes alabiliriz, ne bir yaprak kımıldar ne de taş taş üzerinde durabilir vesselam.

Yorum

• Ortada bir savaş varsa. Biz de burdayız.

Hadi bakalım. Boş değil meydan...

Ben Trabzonspor'un tarafındayım.

Yorum

• Bana birileri açıklama yapacak ama.

2007'de hangi milletvekili neyi koz olarak kullanmıştı?
                          Yerel seçimlerden önceki mitingde stad sözü verildi mi verilmedi mi?
                          Sözlü talimat gereğince 15 Nisan 2010'da ihale yapılacak mıydı, yapılmayacak mıydı?

Şimdi bırakalım sloganları da bunlara bir cevap verelim.

Bunlara cevap istiyorum ben.

Trabzon 2016'da yok.
                          Ankara'dan memleket konuşulurken Trabzon'dan tek kelime yok.
                          Belediye MEydanı'na çıkınca Trabzonspor, Stad.

Yemiyoruz abiciğim yemiyoruz.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ortada bir savaş varsa. Biz de burdayız.

Hadi bakalım. Boş değil meydan...

Ben Trabzonspor'un tarafındayım.

Sen de bence benim gibi nadansın ve delikanlı değilsin.
                            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                            K.ATATÜRK

Yorum

Herşey "inşallahla" yani Allah'ın izni ile yürür, O'nun izni olmadan ne sen ne de ben bir nefes alabiliriz, ne bir yaprak kımıldar ne de taş taş üzerinde durabilir vesselam.

buranın imamı sizmisiniz ?
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Siyasi kimliklerini bu forumda Trabzonspor un önüne koyanlar, sizler de iktidarlar gibi gelip geçicisiniz. Bu ülkede padişahlık yok başbakanlık var. Milli irade, demokrasi havarilikleri yapanlar yeri gelince Süleyman Demirel i 8 kez başbakan yapan iradeye saygı göstermezler. Açalım siyaset forumu sabaha kadar konuşalım bunları.

Ama konumuz Trabzonspor.
                                Ben de Trabzonspor un tarafındayım. Haksızlığı görüpte konuşmayan dilsiz şeytan. Sonra darbeci olup pat içeriye düşmeyelim ama.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X