Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elin adamları okyanusun kıyısını doldurarak Palmiye adası yapıyor üstelik evler dikiyor biz denizin ucunu dolduramıyoruz.

dolduramadığımız gibi gidip devletten stad isteğinde minnetinde ricasında teşrifinde bulunamıyoruz.koskoca trabzonsporun tribünlerinin üstü açık yağmurda çamurda millete maç izletiyorlar.3 senedir stad gündemdeki yerini koruyor ama nafileten!

hani mehmet atalay stad için bir problem ckalmadığını söylemişti geçen sene?

yahu adam bi kazma vurur bişeler yapar.rize kayseri kimki stadını yapıyor.büyük camiayım diyorsun kasımpaşaspor kadar iyi bir stada sahip değilsin.ne bekliyorsunuz devlet dayatmamı yapacak alın parayı yapınmı diyecek.kombine al diyorsun sayın başkan belkide bu sene trabzonda bir maça bile gidemeyeceğimi bile bile buradan kombine aldım.avuc dolusu para verdik lisanslı ürünlere,vurun şu kazmayı bir harekete geçin.

Yorum

• Tek kelimeyle fos bu stadyum işi. En azından bu yönetimin yapamayacağına emin olabilirsiniz.

Yorum

• Bu yönetim yapamazsa hiç bir yönetim yapamaz. Yaptıklarını / yapmaya çalıştıklarını gözden geçirin derim. Böyle bir yönetim gelmedi henüz.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• 40 Bin kişilik stad yapmak yerine mevcut olan stada taraftar alınmasın.Taraftarımızın baskıdan başka yaptığı birşey yok.Deplasmanda bu baskı olmadıgı için maç kazanabiliyoruz. Keşke stadımız 5 maç kapansada görsek avni akerde nasıl maç kazanacağımızı.

40 bin kişilik stad zararımıza olur

Saygılar...

Yorum

• Yeni bir stadyumun yapılmayacağı kale arkalarının yeniden yapılmasıyla ortaya çıkmıştı aslında. Ayrıca İstanbul ve diğer bazı Anadolu kulüplerine stadlarını adeta yapması için zorlayan bazı devlet kurumlarını da kınıyorum. Örneğin TOKİ. Kimse yoksa biz yaparız diyor adam Galatasaray'ın stadını. Üstelik o beyefendi Trabzonlu.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              neden okadar işadamı zengin mütaidi var trabzon un, acaba bi kahramanmı çıkması gerekiyo birleştirici ara bulucu, ne bilim ,sözü geçen ve evet ben bu stad yapılması için herşeyimi oraya koyacağım, hep birlik olursak bu işin altından kalkacağımıza inanan biri ... yok mu
              bir kahraman değil de,bir "insan" yeterli bu stadı yapmak için,kendinin değil,yaşadığı şehrin menfaatlerini düşünen bir insan..

Yorum

• stad projesi ilk ortaya atıldığında daha istanbuldaki tüp geçit projesi başlamamıştı.istanbula melen çayı gelecek diye bir söylentide yoktu.türksatc3a uydusunu daha duymamıştık.ergenekon diye bir şeyde bilmiyorduk.

Yorum

• dün gece rüyamda stadın çatı işi hallolmuştu ...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dün gece rüyamda stadın çatı işi hallolmuştu ...
                    Bir çoğumuz rüyamızda Diyarbakır a yenildiğimizi görmüştü ben dahil ve malesef çıktı İnşallah seninkide çıkar

Yorum

• Trabzon'da düz yer yok ki Deniz doldurulacak onada karşıyım aslında önceki sayfalarda biri Söğütlü dedi bence Söğütlü'de yapılması iyi bir düşünce olur Trabzon Akçaabat'a doğru kayıyor Söğütlü tarafında yapılırsa Trabzon Büyükşehir olma yolunda büyük yol kateder o taraflar canlanır git gide Trabzon ve Akçaabat kaynaşır Trabzon'u fazla bilmiyorum sadece yazın gelip gördüğüm kadarıyla
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Kendi futbolcumuza saldirdigimiz kadar, Trabzonsporu zamaninda ayaga kalkarken en yüksek elebasi kaosa sürükleyen X Parti yi basa getirdi Trabzon sehri, hala da Yönetim beceriksiz oluyo he...

Vay anasini yaw, demekten kendimi alamiyorum ...
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• -''STAT PROJELERİ İÇİN ANLAŞILDI''-

Özgener, şampiyonaya evsahipliği yapmak için UEFA'ya gerekli başvurunun 15 Şubat 2010'da yapılacağını belirterek, şöyle devam etti: ''UEFA'ya sunacağımız başvuru dosyası içinde, maçların yapılacağı tüm şehirler ve bu şehirlerde yapılacak tüm stat projelerimizin bulunması gerekiyor. Dolayısıyla bundan sonraki aşamada bizlere düşen görev, bu şehirlerimizde yapılacak stat projelerini nihai hale getirmektir. Bu konuda dünyanın en önemli stat projelerini gerçekleştirmiş uluslararası 2 firmayla anlaştık. Bu firmalarımızın belirleyeceği projeler, şehirlerimizin ihtiyaçları ve istekleri de göz önünde bulundurularak inşallah Türk futbolunun hizmetine sunulacaktır.''
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ''STAT PROJELERİ İÇİN ANLAŞILDI''
                            Özgener, şampiyonaya evsahipliği yapmak için hazırlanan başvuru dosyanın UEFA'ya 15 Şubat 2010'da verileceğini belirterek, şöyle devam etti:
                            ''UEFA'ya sunacağımız başvuru dosyası içinde, maçların yapılacağı tüm şehirler ve bu şehirlerde yapılacak tüm stat projelerimizin bulunması gerekiyor. Dolayısıyla bundan sonraki aşamada bizlere düşen görev, bu şehirlerimizde yapılacak stat projelerini nihai hale getirmektir. Bu konuda dünyanın en önemli stat projelerini gerçekleştirmiş uluslararası 2 firmayla anlaştık. Bu firmalarımızın belirleyeceği projeler, şehirlerimizin ihtiyaçları ve istekleri de göz önünde bulundurularak inşallah Türk futbolunun hizmetine sunulacaktır.''
                            Türkiye'deki futbolun geleceği açısından, statların iyileştirilmesinin zorunlu olduğunu dile getiren Özgener, ''Eğer biz, Avrupa futbol ekonomisinde en büyük 6. ülkeysek, Avrupa Şampiyonası'nda 3'üncülük başarısı yakalamış bir ülkeysek, statlarımızı da Avrupa standartlarında yapmamız, hatta ve hatta onun ötesi Avrupa'nın örnek alınacak statlarına sahip olmamız bizim öncelikli hedeflerimizden biridir'' diye konuştu
                            giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• acaba bizede varmı
                              giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• yanlız bizi es geçmiyeceklerini düşünüyorum bu 12 şehirin içinde varız dır diye umuyorum bi açıklama yapılır heralde bu yakında

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X