Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ufacık bir haber bile burayı hareketlediriyor birde akyazının gerçek oldugunu varsayarsak BMN nin sunucuları kaldırmaz bu yükü vallahh
    u will need justice at the end..

Yorum

• valla haber61deki haberin altında turizm bbakanlığı proje bilmemnesibi abimiz bi yorum yazdı bütün içimdeki hareket yok oldu okumyanlara söyleyeyim,bizim proje daha fizibilite yani önçalışma aşamasında yalan oldu çünkü özellikle odlgu olayı aşırı derecede pahalıya geliyormuş,ben gördüğüm ve yüzdüüğüm kadarıyla oralar fazla derin değil diyordum ama tabi inşaat benim yüzdüğüm alanların ilerisine gidiyormuş hem de çokk,ve o kısımlarda aşırı derecede derinmiş,nasıl ki deniz kenarından sora yol yoldan sora da ani bir yükseklik varsa denizin altıma doğru da aynı şekilde ani bi derinlik varmış ve doldurulması çooookkk para gerektiren meşakatli bir işmiş onun için akyazı hayal,yeni projeler bekleniyormuş,avni akerin yeri de şehir içi olduğu için fazla birşey yapılmıyor onda da bir seçenek numune hastanesinin yıkılması ki o da enteresan bi durumm!!! onun için bize stad falan yapılmaz,tabi benim uzun zaman önce dediğim iskefiye yani çarşıbaşındaki derenin kenarınaa yapmazlarsa)) şakayla karışık çok ciddi bir teklif aslında orası yol kenarı ve büyük bir alan var orda!!
      Alper PEKEN
      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu karadeniz meselelerinde danışmanları Tayyip beyi çok yanlış yönlendiriyorlar.
        bu konuyu bilfiil bildiğim için kesinlikle katılıyorum..

Yorum

• ben stadın yapılabilecegini sanmıyorum
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• bence trabzonsporun mevcut stadının fenerbahçe nasıl hem maçlarını oynadı hemde bir tarafını yıkıp yeniden yaptı öyle yapılması lazım 40 bin kişilik bir stad yapılabilir illa başka bir yere gitmeye gerek yok haa büyük spor kompleksi yaparsın o ayrı birşey çünkü yeniden bir yer bulup 2 sene düşülüceğine mevcut stad yavaş yavaş yıkılıp yeniden yapılabilir TRABZONA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR .... RİZELİLER

Yorum

• İlk olarak bünyamin aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence trabzonsporun mevcut stadının fenerbahçe nasıl hem maçlarını oynadı hemde bir tarafını yıkıp yeniden yaptı öyle yapılması lazım 40 bin kişilik bir stad yapılabilir illa başka bir yere gitmeye gerek yok haa büyük spor kompleksi yaparsın o ayrı birşey çünkü yeniden bir yer bulup 2 sene düşülüceğine mevcut stad yavaş yavaş yıkılıp yeniden yapılabilir TRABZONA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR .... RİZELİLER

Yorum

• İlk olarak bünyamin aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence trabzonsporun mevcut stadının fenerbahçe nasıl hem maçlarını oynadı hemde bir tarafını yıkıp yeniden yaptı öyle yapılması lazım 40 bin kişilik bir stad yapılabilir illa başka bir yere gitmeye gerek yok haa büyük spor kompleksi yaparsın o ayrı birşey çünkü yeniden bir yer bulup 2 sene düşülüceğine mevcut stad yavaş yavaş yıkılıp yeniden yapılabilir TRABZONA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR .... RİZELİLER

kesinlikle avni aker dediğiniz gibi yeniden yapılmaalı fener modeli
                ben şahsen akyazıyı istemiyorum trabzonsporumuz şu anki stadıyla şehirle bütünleşmiş durumda

Yorum

• Ben Akyazı Projesi'ni istiyorum.Zira Akyazı Projesi sadece stadyum değil.Pek çok tesisi içinde barındıran büyük bir kompleks.Zaten baştan beri birileri kompleks yapmayıp bu projeyi sahiplenmiş olsalar şimdiye olayın yüzde ellisi bitmiş olurdu.İnşaallah önce insanların ön yargılarını yıkacağız sonra böyle bir komplekse sahip olacağız.
                  Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                  Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                  Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• başkan stat sözünü almış hadi bakalım biz çok söz duyduk böyle ya neyse

Rize Stadı'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, Trabzon'a yeni bir stat yapılması için söz aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın kurmaylarıyla birlikte Aky
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkan stat sözünü almış hadi bakalım biz çok söz duyduk böyle ya neyse

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=42246
                      baskan rizeye gitmedi, davet alamadik diye, haberin altinda imza yok, büyük ihtimal yalan haber
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• ben 2011 deki olimpiyatlar icin komplike bir stad inşa ederler diye düşünüyordum hep o hayalle avunuyordum ama bu saatten sonra stad felan yapılmaz.basbakan iktidar oldugu 2002 den beri stad yapacam diyo.sene 2009 halen daha aynı şarkıyı söylüyor sayın basbakanımız.koskoca bayındırlık ve iskan bakanı ve genclik spor genel müdürü trabzonlu idi ne oldu bişey cıkmadı.zamanında futbol federasyonu baskanıda trabzonlu idi yine oldu sonuc sıfır.

bu işin bi tek olur tarafı var oda belediye bi yerden baslayıp ceşitli kurum ve kişilerin yardımıyla desteklenip kulubumuze cok güzel bir stad yapmaktır.tabi trabzonda belediye işin icine girince kayserideki gibi olmuyo.trabzonda siyaset entrikaları dönüyor.hem kaldıki trabzon kayseri gibi büyükşehir belediye kapsamında degil.kayseri belediyesine giden para trabzona gelen bütce payı ile aynı degil.arada dağlar kadar fark var.

bu saattenb sonra en saglam en mantıki olay.iki tane iyi sponsor bulup kale arkalarını onlara 2 katlı yaptırıp,isim haklarını onlara vermek.mesela fenerde zamanında yaptırdı migros kale arkası ve telsim kale arkası.bizde o şekilde bir yol izlemeliyiz
                        √ OKAN™ 1987

Yorum

• Ankarada bu işlerle ilgilenen biri bu stadın Akyazıda olmayacını söyledi. Denizin tutluluğu ve derinleşmesi gelecek için sakat bir iş olurmuş. Yeni yer aranıyor.. Bence büyük sanayi sitesi yerine veya söğütlüye yapılmalı..

Yorum

• trabzonspor başkadı sadri şener rizeye geldi faruk nafiz ozak rizeye geldi beraber açılış yaptılar gözlerimle gördüm...

Yorum

• rize bile stadı bitirdi...darısı bize artık..pek sanmıyorum ama neyse..
                              GeL dedin de geLmedik mi? Sev dedin de sevmedik mi? Yeter artık üzme bizi bitir bu büyük hasreti

Yorum

• Ne oldu acaba şu dergide bahsedilen "Mabed yenileniyor" haberleri ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X