Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazen düşünüyorum kendim için Sadri Şener ne kadar çok şey demiş ve ben hepsini yemişim. Stadyum,Transfer,Üniversite,Televizyon...

Yaptıklarına saygım var.

Yorum

• İlk olarak shade6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      rize bile stadı bitirdi...darısı bize artık..pek sanmıyorum ama neyse..
      rize bile demeyin..
      bakın rize işadamları birleşip böyle bişe yaptılar bizim işadamları ortada yok gerçi ortada yer de yok projede yok sadece kandırıldığımız gerçeği var
      Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
      Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
      .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak shade6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rize bile stadı bitirdi...darısı bize artık..pek sanmıyorum ama neyse..
        rizenin yaptığı stad 15000 kişilik bizim yapıcağımız stad en az 40000 kişilik olacak...
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• H.Hacısalihoğlu diyor ki ;

Mış mışta mış mış.

Bravo.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• yonetim zaten son zamanlar sadece konusuyo icraat yok ama
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• arkadaşlar bence de bu stad yapılmaz ... benim görüşüm biraz daha farklı sonuç olarak bu bir yatırım ve bu yatırımı hükümet yapıyor yani bu stad yapılsa hükümetin mutlaka oy potansiyeli artacak ... ama Trabzona bir çivi bile çakmadan belediyeyi kazanan bir hükümetin bundan sonra Trabzona çivi değil raptiye bile çakacağına inancım sıfır ... inşallah ben utanırım ama hiç sanmıyorum ....
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                rizenin yaptığı stad 15000 kişilik bizim yapıcağımız stad en az 40000 kişilik olacak...
                Yuh ne ettin!
                1

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla haber61deki haberin altında turizm bbakanlığı proje bilmemnesibi abimiz bi yorum yazdı bütün içimdeki hareket yok oldu okumyanlara söyleyeyim,bizim proje daha fizibilite yani önçalışma aşamasında yalan oldu çünkü özellikle odlgu olayı aşırı derecede pahalıya geliyormuş,ben gördüğüm ve yüzdüüğüm kadarıyla oralar fazla derin değil diyordum ama tabi inşaat benim yüzdüğüm alanların ilerisine gidiyormuş hem de çokk,ve o kısımlarda aşırı derecede derinmiş,nasıl ki deniz kenarından sora yol yoldan sora da ani bir yükseklik varsa denizin altıma doğru da aynı şekilde ani bi derinlik varmış ve doldurulması çooookkk para gerektiren meşakatli bir işmiş onun için akyazı hayal,yeni projeler bekleniyormuş,avni akerin yeri de şehir içi olduğu için fazla birşey yapılmıyor onda da bir seçenek numune hastanesinin yıkılması ki o da enteresan bi durumm!!! onun için bize stad falan yapılmaz,tabi benim uzun zaman önce dediğim iskefiye yani çarşıbaşındaki derenin kenarınaa yapmazlarsa)) şakayla karışık çok ciddi bir teklif aslında orası yol kenarı ve büyük bir alan var orda!!
                  ya kamyon la kepçeler le doldurcaksın orayı nesi pahalı ki anlmadım

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar bence de bu stad yapılmaz ... benim görüşüm biraz daha farklı sonuç olarak bu bir yatırım ve bu yatırımı hükümet yapıyor yani bu stad yapılsa hükümetin mutlaka oy potansiyeli artacak ... ama Trabzona bir çivi bile çakmadan belediyeyi kazanan bir hükümetin bundan sonra Trabzona çivi değil raptiye bile çakacağına inancım sıfır ... inşallah ben utanırım ama hiç sanmıyorum ....
                    bu stad ya-pı-la-cak, mecbur yapılmak zorunda kaçarı yok 2016 var seçim var.biz herzaman sesimizi duyurmaya devam edelim..

Yorum

• neden okadar işadamı zengin mütaidi var trabzon un, acaba bi kahramanmı çıkması gerekiyo birleştirici ara bulucu, ne bilim ,sözü geçen ve evet ben bu stad yapılması için herşeyimi oraya koyacağım, hep birlik olursak bu işin altından kalkacağımıza inanan biri ... yok mu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yuh ne ettin!
                        Ne etti ?

Tabikide 40.000 kişilik olacak. En az bir kere 35.000

Yorum

• stad 2011 de yetisir diyenler hala inaniyorlarmi acaba.

Yorum

• Mevcut stadımızı kapatabilirlerse öpüpte başımıza koyalım. Ellerinden gelse gözlerini kırpmadan afaroz edecekler de işte olmuyor. Her zaman diyorum. Dikeniz biz. Batıyoruz.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Elin adamları okyanusun kıyısını doldurarak Palmiye adası yapıyor üstelik evler dikiyor biz denizin ucunu dolduramıyoruz.

Yorum

• Trabzonspor Stadı Görüşecek
                                18 Ağustos 2009 / 11:10
                                Yönetimin stat konusundaki ısrarı sürüyor. Bordo-Mavililer ya restorasyon ya da yeniden yapım için bir Başkent çıkarması planlıyor.

Trabzonspor'da stat konusu kapanmıyor... Yönetimin öncelikli projelerinden biri olan bu hareketliliğin önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor.
                                Rize Stadı'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile durum değerlendirme imkanı bulamayan Başkan Sadri Şener'in kurmaylarıyla birlikte en kısa zamanda Başkent çıkarması yapabileceği öğrenildi. Erdoğan'ın şu sıralar çok yoğun olan programında uygun bir zaman arayacak Bordo-Mavililer'in idarecileri iki seçenek sunacak. Şehir ve bölge için Trabzonspor'un önemine vurgu yapacak olan Trabzonsporlu yöneticiler, ya Avni Aker'in çok geniş çaplı bir restorasyonu ya da yeniden bir stat inşası için destek talep edecek.

Dünde asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da stat konusu şunları söylemişti:

"Stat konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Rize Stadı'nın açılışında bir görüşme imkanlarının olmadığını kaydeden Hacısalihoğlu, ''Yalnızca nezaketen bir karşılaşma protokolü içerisinde görüşmeler yapıldı. Oradaki ortam Trabzon stadıyla ilgili görüşmeye çok müsait değildi. Daha sonra görüşülmek üzere bu konu ileri bir tarihe atıldı. Maliyetini bilmiyoruz. Trabzon'daki stadın restorasyonu veya yeni bir stadın yapılması Trabzonspor camiasının her zaman arzu ettiği ve bana göre hak ettiği bir olaydır. Umuyoruz böyle bir karar çıkar ve biz de bu konuda elimizden geleni yaparız'' diye konuştu.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X