Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    faruk özak bu ülkeyi kurturucaginimi saniyor. imzala kardesim su odenegi
    faruk özak balon adam..

Yorum

• İlk olarak OnOuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok orjinal bir fikir Yeni seçim vaadi olarak da kullanabilirler belkide...

valla ben denizin doldurularak üstüne stad yapılmasına karşıyım anlamsız yere o kadar para harcanmamalı..eğer stadı içeriye yaparlarsa şehirde biraz nefes alır sıkıştı kaldı 100 metreye..hem ben söyliyim dedim bu orjinal fikrimi belki duyan olur da yapar çünkü bnde o kadar para yok ben yapamam
      HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• ya harbiden yeter artık milletin alay konusu olduk bee.Tamam stad yapmayacaksınız onu anladık bari stadımızı modernleştirin üstünü kapatın YETER ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Dallas Mavericks
        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Yenisi derken eskisindende olacaz kapatın artık şu stadın üstünü yoksa ilk seçimlerde siz zaten kapanacaksınız Trabzonda ...
          SÜRMENELİİİ...
          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Arkadaşlar Faruk Özak saat 17.30 da ntv spor da canlı yayında.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• antalyada madran otele ait mini stadyum. kapasite sanırım 9.000 idi. ancak mimari, kapasiteden çok daha ihtişamlı duruyor.

En son EMiRHAN61 tarafından düzenlendi; 11.06.2009, 15:05.
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• ne zaman seçimler gelse stadyum lafı geçmeye başlıyor sonra hikaye anlatıyorlar

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne zaman seçimler gelse stadyum lafı geçmeye başlıyor sonra hikaye anlatıyorlar
                  Evet. Secim esnasinda Stadyumdan bahsediliyor hatta nasil bir stad olacagi anlatiliyor fakat secildikden sonra basliyorlar yok kanunen yasak, mümkün degil, cok pahali, dolgu olmaz yasak, ... madem olmuyor niye önce arastirilmiyor... hep yalan.

Yorum

• 10. stad suanki avni aker maraton kenarlari düzletilip loca yaplabilr
                    kale arkalrini da kutu gibi yaptik mi akustik süper olur böyle oldumu kapasite cok az düsmüs olur (20000) böylece daha ucuz olur belki ozaman
                    imzalar bakan

Yorum

• Bence 4, 5 ve 9 en güzelleri....

Yorum

• bari stat üstü yapilsa
                        [T][S]

Yorum

• İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bari stat üstü yapilsa
                          Hiçbişey yapılacağı yok. yapmaya niyetleri olsa ödenek çoktan çıkar, 31 mayısta kazma vurulurdu. bu iş de fos, her zamanki gibi...

Yorum

• şu bolume hep bır heyecanla gırıyorum belkı bısıler vardır dıye ama huzunle cıkıyorum .......
                            u will need justice at the end..

Yorum

• şehir için uygun olan stadlar 4,5 olabilir.Çünkü yerden yukarı doğru genişliyor 8 de biraz görüme öyle gözüktü ama tam anlayamadım.
                              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                10. stad suanki avni aker maraton kenarlari düzletilip loca yaplabilr
                                kale arkalrini da kutu gibi yaptik mi akustik süper olur böyle oldumu kapasite cok az düsmüs olur (20000) böylece daha ucuz olur belki ozaman
                                imzalar bakan

bekir kardeş seni birileri keşfetmeli bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X