Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    görev süresi boyunca her projesine 1 ay düşüyor,1 ay gitti elde var sıfır,kaldı 60proje

Zafer abi süper dedin gerçekten de...Adam geleli bir ay oluyor nerdeyse ama hala ziyaret hala ziyaret..Bir de bunun iade-i ziyareti var..Al sana bir ay daha geçti..

Yorum

• Ya arkadaşlar böyle bi mantık görmedim. Ne yani bi ayda illa bir proje yapıcak diye bi şey mi var? Bakın ben Kocaelide oturuyorum 60 ayda 500 küsür proje yapıldı. Faruk Özak yaptırtır projeleri korkmayın siz.
      Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• kapasite 32.000

2008 avrupa şampiyonasına ev sahipliği etmiş stadlardan birisi

avni akere sihirli bi değnek değdirip bu şekle sokulabilirmi sizce
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Stat güzel, alan olarak bence şuanki alan yeterli tabi göz kararı..

Avni Aker'i bu hale getirsek müthiş olur..

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kapasite 32.000

2008 avrupa şampiyonasına ev sahipliği etmiş stadlardan birisi

avni akere sihirli bi değnek değdirip bu şekle sokulabilirmi sizce
            artık hayal kurmak değilgerçek icraat istiyorum
            bizi kandırmaya devam edin.....saf duygularımızdan yararlandığınız için çok teşekkür ederiz sayın......-artık bu stad kapatma,yeni stad konusunu çıkaran kimse-
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• hofenheim ın stadı çok güzel hem kısa sürede yapıldı ...

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stat'a yapılacak düzenlemeler arasında 1 kale arkasının koltuksuz olmasını isterim. Koltuksuz tribün ülkemizde de olmalı. Tüm gruplar bu tribüne yerleştirilmeli ve bağırmak takıma destek olmak isteyenler bu tribünden kombine almalı bu şekilde daha iyi olacağını düşünüyorum.

koltuksuzluk olmaz uefa standartlarına göre de artık koltuk şart.

ama şöyle olmasını savunuyorum bende. tüm koltuklar katlanır cinsten olmalı. böylece ayakta durmak isteyene mani olmaz koltuklar.

deminki eklediğim stad örneğindede tam benim düşündüğüm gibi yapılmış koltuklar

bir de;
                sırt kısmına oturup , oturma yerine basma alışkanlığını da ayrıca ele almak lazım tribünlerde.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Kocaeli 1 aydamı yaptı projeleri? Arkadaşım daha dur adam geleli 1 ay olmadı gercekten. Ev yapsan temelini atamazsın bu kadar zamana.

ama bu bahsettiğimiz yeni stadın , trabzonda düzenlenecek olan spor oyunlarına yetişmesi isteniyorsa bu stadın proje olmaktan öte adımlara geçmesi için artık geç bile kalındı gibi.

Yorum

• Zor.
                    Bu stadyum işi gitgide zor bir hal alıyor.
                    Devlet Şanlıurfa'ya stadyumu yapıyor ama bize çok görüyor.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• kastamonu ve karabüktede stad yapılıyor
                      Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• trabzonda arazı sorunu var dıyolar acaba haluk ulusoy tesıslerının arazisine stat yapılamazmı hem merkeze yakınmış akyazıdan daha yakın hemde büyükmüş trabzondakı arkadaşlara soruyorum bır cevap lüt

Yorum

• Yapılamaz büyük değil
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Arazi sorunu bahane projeler şahane madem sorun vardı niye koydular
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Takımdan umutlar kesilince Stadyum inşaatı başlığı pirim yapmış yine.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• EMiRHAN61, verdiğin stat Avni Aker arazisine sığmıyor.

trabzonlucocuk, Haluk Ulusoy tesislerinin bulunduğu araziye şu anki Avni Aker Stadı bile zor sığıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X