Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayseri kalici basarilarin altyapisini kuruyor. artik her senenin basi kimse "kayser düser" demiyor. cünkü adamlar dogru yönetiliyor. herzamanda büyük takimlara kök söktürüyorlar...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Bozyiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar kendi zihnimde yapmış olduğum beyin fırtınası neticesinde şöyle bir sunum hazırladım.

Sunumu, Microsoft Power Point Viewer programı ile görüntüleyebilirsiniz:
      http://rapidshare.com/files/197967365/TrabzonAkyaz__305_Projesi.pps.html

İndirmeden bakmak isteyenler için:
      http://www.swfupload.com/view/117151.htm

Ne dersiniz Trabzonspor'a ulaştırmalı mıyım?
      Çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Faruk Özak'ın stadyum ile ilgili ufak bir toplantısına katılma fırsatı bulmuştum. O toplantıda da buna benzer konular gündeme gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam proje'de Sadri Şener'in kardeşi TAV Holding'in CEO'su Sani Şener'de çok yardımcı olmuş. Çok farklı alternatifler de gündeme gelmişti. Sonuç olarak yine de bu dosyanın kulübe gönderilmesi faydalı olabilir.
      Teşekkürler... Zaten benim amacım kimseye yol göstermek filan değil, haddime de değil ayrıca. Bunların düşünüldüğünü, irdelendiğini duymak bana yetecek. Web sitesinden bulduğum e-postalara mesajlarım ulaşmıyor. Serdar Bali'ye e-posta attım ben de.

nokta_noktam arkdaşım, ben o cevabı sorulan soru üzerine yazdım. İsteğim o arazide inşaa değil zaten.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dilim döndüğünce , kafamdakileri toparlayabildiğim ölçüde bazı iddialara cevap vermeye çalıştım . Hala , "Trabzon euro2016 adaylık başvuru dosyasının içinde olmayı haketmiyor" düşüncesini savunan arkadaşlar gerekçelerini açıkça belirtirse , bizde araştırmamızı genişletmeye çalışalım .
        Çalışma çok güzel tebrikler.
        Ve Trabzon'un 2016 Avrupa şampiyonasını haketmesi konusu...
        Aynı düşünüyorum.
        Bizim şehrimiz bu kupanın bir ayağı olmayı hakediyor.
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• kayserı nın stadı gercekten cok guzel yalnız 2 tane eksıgı var 1- trıbun koselerının ustundekı catının boş olması güzel gozukmuyor bence 2- bence en önemlisi bu kadar güzel stat yapmıssın koltukların rengıne bak bir şekil yapmaya calısmıslar ama neye benzedıgı bellı degıl tek renk yapacaksın bak nasıl guzel gozukuyor
          u will need justice at the end..

Yorum

• Bakanimizin dedigi gibi stada otopoark yapilip ustu kapatilirsa akyazi bir 5-10 sene daha olmayacak demektir bence..
            Hayirlisi artik...

Yorum

• stad filan zor...yıllardır trabzona tek çivi çakmayan devlet şimdi milyon dolarlık bir yatırım yapacağına inanmıyorum..hele hele kaynak ayırmadan yer tahsisiyle bu iş çok çok zor...bakın seçim yaklaşsın formalite bir şirket cıkar ilgileniyoruz der...millet heyecanlanır isteyen istediğini alır..sonra seçim biter çok masraflı diye vazgeçilir...ama insallah yanılırım bizimde güzel bir stadımız olur..
              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Teşekkürler... Zaten benim amacım kimseye yol göstermek filan değil, haddime de değil ayrıca. Bunların düşünüldüğünü, irdelendiğini duymak bana yetecek. Web sitesinden bulduğum e-postalara mesajlarım ulaşmıyor. Serdar Bali'ye e-posta attım ben de.

nokta_noktam arkdaşım, ben o cevabı sorulan soru üzerine yazdım. İsteğim o arazide inşaa değil zaten.
                EVET GÜZEL BİR ÇALIŞMA ..eline sağlık baya bir kafa yormuşsun ..

ancak detaylara inilirse çok daha güzel sonuçlar çıkabilir ama şuna bir eğilmeleri lazım devletin ve yönetimin olma z diye birşey yok
                ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Geçtiğimiz hafta sonu Kayserisporun stadını yakından görme imkanım oldu.Kayserinin girişinde tek kelimeyle muhteşem bir stat.Biran için öyle bir stadımız olsaydı nasıl olurdu diyede hayal etmedim desem yalan olur.Kayseride herkezin dilinde stadın açılış maçı olan febe maçı var.Bu arada Adanada oynadıkları maçlara giden seyircileri stadı yetiştiremediği için stadı yapan mütahit firma kendi tuttuğu otobüslerle getirip götürüyor.

Yorum

• Arkadaşlar beni az önce Başbakanlık'tan aradılar.Daha önece onlara bu stadla ilgili çok eleştirili bir mail attım.Bana birsürü açıklama yaptılar herşeyin devam ettiğini ve bunun yapılacağını söylediler.Ben çok şaşırdım.

Yorum

• Akyazı projesinin artık çok zor olduğunun herkes bilincinde . Yol katedilsede , 2011 oyunlarını Trabzon camiası olarak lehimize kullanamadık . Akyazıyı destekleyen başka birçok spor kompleksi kentin farklı noktalarına yapılmakta . Şu saatten sonra 2011 oyunlarını kullanarak temel atılsa bile yapılacak olan bir stadyumdan fazlası olamıyor .

Net olarak fikrimi söylersem , bir Trabzonlu olarak yapılacak stadı pek önemsemiyorum . Hiç bir şey yapılamaz ise hknsngr'un önerdiği Köln'ün sahası gibi maliyetlerin daha düşük olduğu pek çok inşaa türünden biri ele alınır . Açıkçası , yalnız bir stadın kente katacağı , şu an hizmette olan Avni Aker'in kattıklarından daha fazla olacağına inanmıyorum .

-Yapılacak yeni yatırım Trabzon'da ciddi oranda yeni istihdam açmalı ve Trabzonspor kulübü buradan ciddi şekilde maddi gelire kavuşmalı .

-İhtişamıyla , kent planında yaratacağı açılımla şehirde yapılacak başka özel teşebbüsleri tetiklemesi , projeleri hızlandırması gerekir .

-Yine bu açıdan , belediyenin modern toplu taşıma alternatiflerini hayata geçireceği , çeşitli yol düzenlemelerine , geniş çaplı peyzaj uygulamalarına , hatta deniz ulaşımının temellerini atmasını zorunlu hale getirmelidir ve Akyazıya eş zamanlı başlatmasını sağlamalıdır . Akyazı , ulusal ulaşım politikalarının yeniden gözden geçirilmesini sağlayacak kadar büyük ölçekte olmalıdır .

-Yapılacak yeni yatırım kentin kültür turizm altyapısına da ciddi katkıda bulunmalı , şehri sosyal-kültürel olarak ayağa kaldıracak bir proje olmalı .

Bu dört başlık Trabzon şehri için önemli ve elimizde euro2016'dan başka bu kriterlerin yerine getirilebileceği hiç bir destekleyici etken yok .

Trabzon , euro 2016 adaylık dosyasında çeyrek final ayaklarından biri olmalı . Bütün gücümüzle bunun için baskı yapmalıyız . Akyazı'nın layıkı ile gerçekleşebilmesi yalnız buna bağlı .
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.02.2009, 17:42.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu akşam bakanımız sayın Faruk ÖZAK'ı Kanaltürk programında izledim.
                        Konuşmalarına göre Akyazı için stadı yapacak firmaya Avni Aker,Yavuz Selim sahası,Kapalı spor salonu verilecek dedi.
                        Görüşmeler yerli ve yabancı girişimcilerle sürüyor dedi.Projenin fizibilitesi için çalışılıyor dedi.
                        Ayrıca 660 dönüm dogudan bahsetti.
                        Ayrıca Avni Aker'in kapalı otoparkı olmadığı için poligonun yıkılacağını söyledi.
                        Stadın tüm tribünlerinin üstünün kapatılacağını söyledi.
                        Hatta bu konuda yarın da bir toplantıdan bahsetti.

Bakanımızın konuşmaları içimdeki heyecanın üstünde biriken külleri biraz olsun araladı...
                        Akyazi yapilacak dedi anladigim kadariyla ama bana inandirici gelmedi
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• sakaryalı.61 teşekkürler.

farabi'nin bahsettiği konular çok önemli. Denizi olan bir ülkenin deniz taşımacılığını yalnızca yük taşımacılığı olarak görmemesi lazım. Yolcu taşımacılığı için de adımlar atılmalı. Karadeniz Sahil Yolu düşünülürken keşke demiryolu da düşünülseymiş. İlk etapta Samsun-Trabzon arasındaki 350 km'lik yola demiryolu ulaşımı için ray döşenebilir örneğin. Üstelik bu yalnızca Trabzon için bir getiri olmayacak, Ordu ve Giresun'a da büyük yarar sağlayacak. Yine hafif raylı sistem bugüne kadar neden gündeme gelmemiş sormak lazım aslında...

Yorum

• bu konuda sıyasıler artık ınandrıcı gelmıyor bana hep secımlerden once bu konuyugundeme getırıyorlar nedense ama projeyı hazırlayan arkadasıtebrık etmekgerek bellıkı cok ıyı bır calısma yapmısbravo

Yorum

• guya yil basindan hemen sonra temel atilacakti.
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• halen devletin bize stat yapacağı beklentisinde olmak göle maya çalıp beklemekten çokta farklı değil bana göre

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X