Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya benim anlamadigim, bizim takim gibi baska bir takim daha yok türkiyede, neden bizim zengin karadenizli is adamlarimiz bu ise bir el atmiyor?

Each year Forbes ranks the world based on a variety of categories ranging from the wealthiest people on the planet to the best colleges America has to offer.

Az önce baska bir konuda gördügüm kadariyla kendisi trabzonluymus, hatta insaatciymis. Aramadiza hic mi birinin bu beyfendiyle tanismisligi yok?

Biz 50binlik bir stadyumu her hafta doldururuz , bizde o potansiyel var ama devlet ve millet seyircisi olmayan sehirlere stadyumlar yapiyor ve planliyor.

Hakketen ama hakketen icim kan agliyor bu dururmu düsününce her defa.
    En son cerasus tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 00:34.

Yorum

• ali agaoglunun ahmet agaoglu ile bir akrabagligi var mi acaba????

Yorum

• bakanin her kelimesi dogru..belediye daha dunki ihale icin toplanmadi..stad konusunda cok geride kaliyorlar..bence stad icin akp secilmeli siyaset karismamali ama napalim bu boyle..herseyi daha rahat yurutebiliriz bence..bakalim nolcak secimler...ama cok mantikli seyler soylenmis..baska yerler verilerek daha cazip hale getirilebilirler...ama belediyeden tik yok...kayseri belediyesi ne kadar yardim ettigini bizzat hurmaci acikladi...burda is belediyede bitiyo bencede..
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ali agaoglunun ahmet agaoglu ile bir akrabagligi var mi acaba????
          Hayır soyadı benzerliği dışında yok..
          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• avni aker cati projesi ne oldu acaba bilen varmi?
            Karadenizli

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ali agaoglunun ahmet agaoglu ile bir akrabagligi var mi acaba????
              Uzaktan var biliyorum
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçen seçimlerde Başbakan boynunda Trabzonspor atkısıyla size Akyazıda stat yapacağm diye söz vermişti.Şimdi adam gibi verdiği sözde dursun.Nasıl yapacağıda onun sorunu.

Yorum

• Kayserispor’u gıptayla izliyoruz

Futbolun daha modern stadlarda sergilenmesinin bir çok açıdan getireceği faydaları değerlendiren kulübümüzden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Kayserispor’a hayırlı olsun dileğinde bulunuldu. Kadir Has Stadı’nın ardından ülkemizde futbolun pilot bölgelerinde sayılan Trabzon’a da benzer bir yatırımın yapılmasının gerektiğinin altının çizildiği açıklamada, “Türk futbolunda büyük bir devrimin öncüsü olan kulübümüzün de maçlarını böyle bir stada oynamaya hakkının bulunduğunu düşünüyor, ilgilileri göreve çağırıyoruz” denildi.

Yorum

• Faruk Özak ise bu işi yaptıracak insan geçmiş olsun diyorum.Her açıklaması bahanelerle çelişkilerle dolu bırak artık istemiyorum açıklama da yapma stadyum da yeter.Ayrıca stadyum kapasitesini de 32 bine düşürüp vizyonlarını da ortaya koymuşlar tebrik ediyorum.Faruk Özak çok iyi bir Trabzonsporlu olabilir ama küçük düşünmeyi meslek edinmiş ta 96'dan beri.
                    En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 16:53.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Habere bak ya helal olsun diyorum başka hiçbirşey demiyorum hani laf böyle koyulur ama o yetkili denilen resmi görevliler ve godaman Trabzon İş adamları bizlen ilgilenmeyenlerden bahsediyorum bu 2 kitleye küfür etsen ne fayda ama helal olsun işte yönetim budur alkışlıyorum

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• stadın üstünün kapatılması geyiğinden sonra 2011 de akyazının yapılmasından da şüpheliyim

Yorum

• Stat yapılmaz ise 2011 oyunları nerede yapılacak? Asıl merak etdiğim soru bu.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Türkiyede stadı en çok hakeden il ve kulübüz ama onlar gidip kayseriye yaptılar bu ilin vekileri ne iş yapıyolar onuda bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyorum sivasa yeni stad yapılcak bursaya yapılcak ankaraya yapılcak hatta konya ya bile yapılcak ama bize yapılamıyacak.İşte en çok ben buna kızıyorum devlet bu güne kadar trabzona hiç bir şey yapmadı ama neden yapmadıklarınıda söyleyim bizim şehrimiz futbolla yaşayan bir il trabzonspor öle bir stadı olursa trabzonspor çok daha güçlenir ve durduramazlar bundan korkuyorlar stadımız her hafta full çekiyor benim traftarım ıslanıyoo ama yinede maça gidiyo peki ben şunu soruyorum kayserispor seyirci sayısı kaç daha önceki stadlarını dolduramıyorlar bırak doldurmayı yarısını bile doldurmuyorlar peki yeni stadı doldurcaklarmı hayır Peki soruyorum her hafta full çeken futbolla yaşayan trabzon mu yeni stadı hakediyor yoksa stadını dolduramayan hatta biç çoğu başka takımı tutan siyasi olarak güçlü olan kayseri mi ?

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen seçimlerde Başbakan boynunda Trabzonspor atkısıyla size Akyazıda stat yapacağm diye söz vermişti.Şimdi adam gibi verdiği sözde dursun.Nasıl yapacağıda onun sorunu.

Takmasın bizim atkımızı.Fenerli değil mi bu adam niye Trabzon atkısı takıyor ki.Sanki biz sıradan bir küçük takımız.
                              Ben böyle birşeyi kabul etmiyorum. Oy için kendi takmını satan adam mı olurmuş.

Hadi taktın atkıyı bir sürü vaatlerde bulundun,laf var icraat yok.

Başbakan sözünde dur, sözündeee...

Stad yap bize.
                              Kahrolsun endüstiryel futbol.
                              YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• su garanti bu gidişler biz stad falan yapamayız faruk özak albayrak döneminde akyazı projesine karsıydı şimdi hiç yardım etmiyo kendi istediğini yapmak istiyor ne istediğide belli değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X