bu hükümetin bu millete iş yaptığını görmedimki zaten
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak maçkali616161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni stada ne gerek var anlamıyorum avni aker in kapasitesini biraz daha artrıabilsek biz yeter de artar bile kale arkalarına kat atılabilrimi bilmiyorum ama o tarz bişey olsa süper olur
neolursa olsun ben tsmize stad yapilacagindan umutluyum....
insallah yapilacaktir....
Yorum
-
Acaba Sivas'ın Kayseri'nin Bursa'nın Konya'nın Rize'nin vs Trabzon kadar profesyonel kulübü var mı profesyonel liglerde mücadele eden? Ya amatör liglerde? Neden onlara stadlar yetiştirilirken bizimkisi sorun oluyor? Öyle bir duruma getiriliyor ki iş sanki devletten kıyak bekliyoruz. Hayır, stadımız eski, diğer şehirlere bu imkanlar tanınıyorken, bize sizin araziniz takas edilerek yeni stad yapmaya yetmiyor kusura bakmayın deme hakkı var mı? Veya diğer bir deyişle zengin kesime su elektirik götürmek karlı iken fakir bölgelere kusura bakmayın pahalı oluyor diye bu hizmetin götürülmemesi durumu olabilir mi? Biz hizmet götüremiyoruz siz kuyudan içmeye devam edin mi denilecek? Bu çok yanlışTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Rizeye gidebilenler görebilir 15-20 bin kişilik süper bir stad yapılıyor onlara. peki soruyorum size rize nin Türk futboluna katkısı nedir.? Yapılmasın demiyorum rizeyede yapılsın ama Trabzona olduğunda kriz oluyor, para olmuyorda Rizeye olunca niye olmuyor? koskoca başbakan meydanın göbeğinde bas bas bunu yapacam demedi mi? bu yüzden bir sürü oy alınmadı mı? mehmet atalay kendini paralıyordu bu stad yapılacak diye. şimdi ne oldu?
ben bu projenin kolay kolay çöpe atılabileceğine inanmıyorum. öyle büyük bir hata yapamazlar diyorum.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizeye gidebilenler görebilir 15-20 bin kişilik süper bir stad yapılıyor onlara. peki soruyorum size rize nin Türk futboluna katkısı nedir.? Yapılmasın demiyorum rizeyede yapılsın ama Trabzona olduğunda kriz oluyor, para olmuyorda Rizeye olunca niye olmuyor? koskoca başbakan meydanın göbeğinde bas bas bunu yapacam demedi mi? bu yüzden bir sürü oy alınmadı mı? mehmet atalay kendini paralıyordu bu stad yapılacak diye. şimdi ne oldu?
ben bu projenin kolay kolay çöpe atılabileceğine inanmıyorum. öyle büyük bir hata yapamazlar diyorum.
Türkiyenin en büyük inşaat firmaları Trabzonlu . En büyük hazır beton firmaları Trabzonlu . Kum ve mıcır depoları ve nakliyatında lider Trabzonlular . Azımsanmayacak kadar taş ocağı Trabzonluların . Türkiyenin en önemli armatörlerinden bir çoğu Trabzonlu . Daha bir çok sektörde önemli ağırlıklarımız var .
İstanbulda aynı anda 3-4 dev projenin inşaatını yürütecek , Bodrumda cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden birine başlayabilecek kadar güçlü firmalardan söz ediyoruz . Rusya'da , Arabistanda , Türkmenistanda ihale alabilecek deneyimde ve tecrübedeler .
Trabzon'un en büyük sıkıntılarından biri gücünü odaklayamaması olmuştur . Kanuni engeller kaldırıldıktan sonra yabancı yatırımcıya gerek kalmadan bu proje devlet , Trabzonspor ve yerel yatırımcılarla oluşturulacak bir konsorsiyum ile rahatlıkla çözülebilirdi . Siyaset bu işi eline yüzüne bulaştırdı , üzerimize sıçratmaktanda geri durmadı .
Trabzonspor kulübünde nasıl ki Sadri Şener sorumluluk alıp camianın en azından %80'ini bir araya toplamayı başardı . İş dünyasında da bu sorumluluğu alıp ilk adımları atacak önderlere ihtiyacımız var . Böyle bir birliğin temelleri Akyazı'dan daha güzel ve anlamlı bir projede de atılamaz .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize'deki stadı yüklenenler Rize'li bir grup işadamı . Karşılığı olarak aldıkları eski stad arazisine de büyük bir otel -alış veriş merkezi yapacaklar . Kar oranları düşük olmasına rağmen bu işi yapmalarının bir sebebide memleketlerine faydalı olabilmek . Farkettiniz mi son 6-7 yılda Rize nasıl değişiyor . Sadece sahil yolundan sapmadan iki merkez geçildiğinde neredeyse Rize'nin daha modern bir görüntüsü var .
Türkiyenin en büyük inşaat firmaları Trabzonlu . En büyük hazır beton firmaları Trabzonlu . Kum ve mıcır depoları ve nakliyatında lider Trabzonlular . Azımsanmayacak kadar taş ocağı Trabzonluların . Türkiyenin en önemli armatörlerinden bir çoğu Trabzonlu . Daha bir çok sektörde önemli ağırlıklarımız var .
İstanbulda aynı anda 3-4 dev projenin inşaatını yürütecek , Bodrumda cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden birine başlayabilecek kadar güçlü firmalardan söz ediyoruz . Rusya'da , Arabistanda , Türkmenistanda ihale alabilecek deneyimde ve tecrübedeler .
Trabzon'un en büyük sıkıntılarından biri gücünü odaklayamaması olmuştur . Kanuni engeller kaldırıldıktan sonra yabancı yatırımcıya gerek kalmadan bu proje devlet , Trabzonspor ve yerel yatırımcılarla oluşturulacak bir konsorsiyum ile rahatlıkla çözülebilirdi . Siyaset bu işi eline yüzüne bulaştırdı , üzerimize sıçratmaktanda geri durmadı .
Trabzonspor kulübünde nasıl ki Sadri Şener sorumluluk alıp camianın en azından %80'ini bir araya toplamayı başardı . İş dünyasında da bu sorumluluğu alıp ilk adımları atacak önderlere ihtiyacımız var . Böyle bir birliğin temelleri Akyazı'dan daha güzel ve anlamlı bir projede de atılamaz .
şimdi abramovice bakın adam cska nın basına fatih terimi istiyor açık çek veriyor kimii istiyorsan alayım diyor,ve adam kazanıyor.bizimkiler azıcık yardımcı olsalar TRABZONUN adı şimdi dünyada konuşuluyor olurdu.En son TURHAN tarafından düzenlendi; 10.12.2008, 17:01.
RİV RİV RİV . . .
Yorum
-
Sadri başkan ikide birde demeç vermesinin sebebi buymuş demekki. Bundan bir de adama kızdılar. Vay nasıl böyle konuşuyor diye. Başkan çıkıp sürekli bu konuda devlet destek olmazsa zooooor! Bunu Trabzon'un, Trabzonspor'un üzerine yıkarak yapamayııııız! Yemeeeez! dedi durdu.
Atalay görevdeyken ayrılacağını bilmiyor muydu? Nedir o zaman bu açıklamaları? Zart diye ayrılmaya karar vermedi bu adam ya? Resmen oyun oynadılar bize. Bir gün önce Atalay yapılacak kimse merak etmesin diye defalarca beyanat veriyor öteki gün görevden ayrılıyor sonraki gün bakan kem küm ediyor.
Politikacı değil misiniz topunuz alaverecisiniz. Tayyip Erdoğan meydanda sallarken iyiydi. Trabzon'dan size n.. oy çıkar. Başlatacaklar bize en sonunda futboluna da stadına da...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak maçkali616161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni stada ne gerek var anlamıyorum avni aker in kapasitesini biraz daha artrıabilsek biz yeter de artar bile kale arkalarına kat atılabilrimi bilmiyorum ama o tarz bişey olsa süper olurBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIhıtıyacımız mı var kı stada onlar dusunsunlerAvrupa kupalarında yer alınca bız
Herhalde ılk onlar utanacaklar .Sorun degıl Baskanımız bıze onu da yapacak
GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum