Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakalım Juve'yi Torino'yu da 40.000 kişilik stadın kaç bini kombine satılır ?
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Stad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkdaslar, UEFAnin 5/4 yildiz sistemi kalkti.
      2010 yada 2012den sonra artik böyle olacak.

SL finali icin: +70,000
      UEFA finali icin: +40,000

http://rapidshare.com/files/55887465...inals.pdf.html
      Şu an Avrupa'da 70.000 üzeri kapasiteye sahip 16 stadyum var , 8 tanesi olimpik , bir tanesi rugby için . Proje halinde ise 1 ya da 2 tane .

Düşündürücü bir karar .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.11.2008, 17:23.

Yorum

• Daha netlesmeyen projelerde va.
        Feyenoord yeni stad (75,000-110,000)
        Ajax yeni kat (70,000)
        Marsilya (+70,000)
        Celtic (75,000)
        Rangers yeni stad (70,000-75,000)
        Atletico Madrid (73,000)
        Liverpool (73,000)

Ayrica GS ve FBde stadlari illerde büyütebilir. FBde emin degilim. Yer yok

Ve tabiiki TRABZON
        Resimlere bakarsak 3. kat icin yer var

Yorum

• Perdeleme sistemi kullanılacaksa bence gerçekten de çok iyi olur..Bu sayede stadyumun boş görünmesi engellenebilir...Eğer perde sistemi olacaksa 50 bin kişilik de yapılabilir bu stadyum..İleriyi düşünmek lazım..

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Az önce NTVspor'da izlediğim kadarıyla Juventus kendi stadını kendi parasıyla yapıyormuş ve İtalya'da kendi stadına sahip olan ilk klüp olacakmış. İlgimi çeken asıl nokta ise, stadın 132 milyon dolara mal olacak olmasından çok, Avrupa'nın en büyük klüplerinden birinin kendisine 40000 kişilik stadı yeterli görmesi oldu!!! Akyazı gerçekleşirse müthiş olur, ama bazen boyumuzdan fazlasını istemede üstümüze yok gibi düşünüyorum...
            Evet izledim ben de.Haberi izlerken içimden dedim en az 70 bin kişilik olur diye.40bin diyince çok şaşırdım gerçekten.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak mummy jan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              juventus italyada taraftar sıkıntısı çeken bir külüp
              italyada en çok tarftara sahıp kulup juvedir.Sadece Toro sehridinin yüzde 70'lik dilimi torinoludur.Juve deplasman sıkıntısı çekmez.. 1995 de juve yonetımı karar almıstı,avrupa maçlarımızı guseppe meazzada oynıyalım diye,ve butun maçlarda çakılı 83 bin kişiye oynadılar.Della alpinin dolamamı seblerinden biriside stadyumun sehire çok fazla uzak olmasıdır,tıpkı bizim olimpiyat satdyumu gıbı,birkaç kez gittim emin olun yol bıtmıyor hay senin maçınada sanada diyebiliıyorsun..yani juve tarftarı yok yada az değil bilakis en çok tarftara sahıp takım.
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Onlar da kendilerine göre bir hesap yapmışlardır. Belki arazileri yeterli değil, belki paraları yetmiyor. Belki de örnek olarak; ortalama 20 €'dan 70 bin toplayamadıklarını ama ortalama 50 €'dan 40 bin kişi toplayabildiklerini hesap etmişlerdir
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  italyada en çok tarftara sahıp kulup juvedir.Sadece Toro sehridinin yüzde 70'lik dilimi torinoludur.Juve deplasman sıkıntısı çekmez.. 1995 de juve yonetımı karar almıstı,avrupa maçlarımızı guseppe meazzada oynıyalım diye,ve butun maçlarda çakılı 83 bin kişiye oynadılar.Della alpinin dolamamı seblerinden biriside stadyumun sehire çok fazla uzak olmasıdır,tıpkı bizim olimpiyat satdyumu gıbı,birkaç kez gittim emin olun yol bıtmıyor hay senin maçınada sanada diyebiliıyorsun..yani juve tarftarı yok yada az değil bilakis en çok tarftara sahıp takım.

Ya neresi uzak su akyazinin!!! Allah askina sehirden 200 metre uzaklikta!!!!
                  Vallah cok abartiyorusunuz!!! Simdiden gelmemezlik yapiyorlar!!!

O zaman bize söyle!! Nerde sen Trabzonun icinde stad yaparsin???

Sehrin icinde zibarin o zaman, ögle düsünenlere söyliyorum!!!!
                  !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Lazao herhalde dalga geçiyor olmalısın..Kabul et ki eğer bu tesis Akyazı'da yapılırsa ilk zamanlar taraftar sıkıntı çekecektir..Çünkü Avni Aker merkeze çok daha yakın idi..Ama tabi şöyle bir durum da var.Beşirli Akyazı'ya çok yakın ordaki potansiyeli iyi değerlendirmek lazım..

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya neresi uzak su akyazinin!!! Allah askina sehirden 200 metre uzaklikta!!!!
                      Vallah cok abartiyorusunuz!!! Simdiden gelmemezlik yapiyorlar!!!

O zaman bize söyle!! Nerde sen Trabzonun icinde stad yaparsin???

Sehrin icinde zibarin o zaman, ögle düsünenlere söyliyorum!!!!
                      sen bana neden kızdın şimdi ?

klavyemden akyazı cümlesi bile çıkmadı?

Arkadas juve traftarının olmadığını soyledi bende açıklık getırdım,sehire uzak dedim o yuzden gıtmıyor tarftarı dedim..

yani şaşırdım açıkçası
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sen bana neden kızdın şimdi ?

klavyemden akyazı cümlesi bile çıkmadı?

Arkadas juve traftarının olmadığını soyledi bende açıklık getırdım,sehire uzak dedim o yuzden gıtmıyor tarftarı dedim..

yani şaşırdım açıkçası
                        sen olimpiyat stadını örnek verdin ya arkadaş da bizim yeni yapılacak stadı kastediyosun sandı

Yorum

• 40000 bın kısılık stad bnce cok normal ne abarlıtlı ne de az yanı.bılet fıyatlarını ortalama 20 mılyona vursak bı macta 800 mılyar para kaldırır klub..senede 22-23 mac oynasak 20 trılyona yakın rakam yapar bnce zaten 5 sende stadın parasıda cıkar mantıken bakıldıgında..

Yorum

• yalnız bu stad denize dolgu yapılarakmı yoksa son bir proje gördüm deniz dolgu yapılmadan çizilmiş hangisi olacak???

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapilacak olan Proje...

ben stad böyle görünecekse güzel olmaz tipi hosuma gitmedi kayserinin stadina bak tam bir arena ama böyle bir stad rakip takimi hic baski altina alacak bir atmosfer yapmaya müsayit degil bence.

Yorum

• bide su stada bakin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X