bnce 40 bin kişilk olsun ortalama bılet fıyatı 20 mılyon olsa tplam 800 mılyar para kaldırısın bı mactan.
bı de koltuk olmasın maçta herkes yakta izlesin..
UEFA kriterlerine uymuyor koltuksuz stad. Gerci en ufak bir provokasyonda Avni Aker koltuksuz hale gelebiliyor. Bence koltuklari saglam yapsinlar.
Dün Trabzon merkezde yaşayan 8 iş arkadaşımız bir ödül töreni için İstanbul'a geldi.Trabzonspor'la alakalı olarak yapmış olduğumuz Sohbetimizden çıkan sonuç şu Trabzon'a 10 bin kapasite bile fazla
valla dostum helal olsun...en son söylenecek sözü en başta sayılabilecek bir yerde söylemişsin...
Mehmet Atalay ,”Olimpiyatla Dünyaya Açılmak”konulu Panel de konuşacak. Panel 12 Mayıs Pazartesi günü saat13.00 TFF Haluk Ulusoy Kamp Eğitim merkezinde(Trabzon) yapılacak. Mehmet Atalay’a şu soruları soracak gerçek taraftar istiyorum.Bu soruların cevaplarını daha sonra burada Bordo mavi nette bizlerle paylaşsın. 1.STAD NE ZAMAN YAPILMAYA BAŞLANACAK? 2.STADIN KAPASİTESİ NE OLACAK? 3.STADDA KOŞU PİSTİ KESİN OLARAK OLMAYACAK MI? Umarım stad 50 bin kişilik olacaktır.Diğer takımlardan aşağı kalmamak için.(Eğer kapasite 50 bin olursa uefa final maçı veriyor .Aşağı kapasitede vermiyor yönetmeliğe göre.Uzun vadeli düşünelim arkadaşlar.)
Eğer o toplantıya katılıp ta bu soruların cevaplarını alamazsanız yine bizler burada LAF salatası yapmaya devam edeceğiz.Yahu ben Trabzon’da olsam bu toplantıya kesin katılırdım.Gerçek cevaplar orada.TRABZONDAKİ TRABZONSPORLULAR.EĞER O TOPLANTIYA KATILMAZSANIZ VE BU SORULARIN CEVABINI ALAMAZSANIZ BİZLERE BİZ TRABZONSPORLUYUZ DİYE HAVA ATMAYIN
En son taşkın kadıoğlu tarafından düzenlendi; 10.05.2008, 09:42.
Sebep: yanlış yazım
Dün Trabzon merkezde yaşayan 8 iş arkadaşımız bir ödül töreni için İstanbul'a geldi.Trabzonspor'la alakalı olarak yapmış olduğumuz Sohbetimizden çıkan sonuç şu Trabzon'a 10 bin kapasite bile fazla
Şöyle sözleri duyunca işte gelde birlik ol gelde sempati ile yaklaş... Neyse yönetime geliriz elbet ozaman bu düşünceler bakalım nereye kaçacak..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Beni ilgilendiren kapasite.En az 40 bin kişilik olmalı.Nedenide tüm lise ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz olmalı ki onlar takımı seyredip Trabzonspor sevgisi dahada perçinlensin.
stada ulaşım üst düzeyde kolay olsunda bak ziganadan ziganoydan bile adam inmiyor mu maça 90 50 arası bütün dedeler nineler bütün çoluk çocuk bayan her hafta maça iner hele bi yapılsın da stad dolar
Bazı arkadaşlar hala sdat'ın dolmadığından falan bahsediyor.Ben bunu defalarca yazdım Allah aşkına şu stad'ın neresine gideyim.Be herzaman şunu savundum o direkler yüzünden en az onbin kişi o stad'a gitmiyor.90 lı yılları hatırlayanlar bilir koltuklar olmadan o sta'da 30-35 bin kişi gidiyordu.Fenebahçe stadını yapmadan her hafta 10-15 bin kişiye oynuyordu.İdda ediyorum yeni stad yapılsın biz her maçımızda en az 30 bin kişiye oynarız.Bunun aksini idda eden varsa örneklerle sabaha kadar onunla tartışırım.Küçük bir hatırlatma Lyon maçına giden varsa o zaman o stadda kaçbin kişinin olduğunu çok iyi hatırlar.
Divan Genel Kurulu gerçekleştirildi Kulübümüzün 20. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı Zorlu Grand Oteli Balo Salonu'nda gerçekleştirildi.
Toplantıya Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimiz, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, eski başkanlarımızdan Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman’ın yanı sıra divan üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, kulübün mevcut yönetim kurulunun geleceğe yönelik projeler ürettiğini belirterek, “Kulübümüz belli dönemlerde düşüşe geçse de her zaman toparlanmayı başarmıştır. Büyüklüğümüzü hiç kimse tartışamaz. Hiçbir Anadolu takımının yapamadığı başarıları rahatlıkla hayata geçirmişizdir. Büyüklüğümüzü deplasmanda oynadığımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarlarımız stadı doldurarak göstermiştir. Şimdi tekrar eski günlere dönebilmek için taraftarlar, eski yöneticiler, divan üyeleri olarak bir bütün halinde hareket etmek zorundayız. Güç birliktelikten doğar. Bütün yükü yönetim kurulunun üzerine yüklemek olmaz. Onlara her konuda destek vermeliyiz” dedi.
Başkanımız Sadri Şener toplantıda yaptığı konuşmada Haziran ayında yapacakları kamp öncesi transferleri gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ve 4 yabancı oyuncunun transferini bitirme noktasına getirdiklerini söyledi.
Şener, Divan Başkanlık Kurulu Olağan Genel Kurul toplantısında, üyelere yaptığı konuşmada, kulübü belli bir borç yükü ile aldıklarını ve 20 bin YTL'lik borcu ödediklerini, gelir getirici projeler için de çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Transfere de hatırı sayılır bir bütçe ayırdıklarını ifade eden Şener, ''Milli takım hocalarının ve hocamızın nezaretinde transfer çalışmalarına erken başladık. 4 yabancı oyuncunun transferini bitirme noktasına getirdik. Türkiye içinde 3-4 futbolcunun transferinde epeyce yol aldık. Haziran'da kampa giderken takımımızı oluşturacağız dedik. Bu konuda iyi mesafe aldık'' diye konuştu.
Şener, Almanya'nın Unterhaching Kulübü'nün oyuncusu Ceyhun Gülselam ile gelecek hafta sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Genel Saymanımız Mahmut Aksu'nun Almanya'ya gideceğini belirten Şener, ''Ceyhun ile Salı günü 11.00'de Almanya'da sözleşme imzalayacağız. Daha sonra da diğer anlaştığımız oyuncularla sözleşmelerini yapmaya başlayacağız'' diye konuştu.
Şener, Akyazı Spor Kompleksi Projesi'nin başlanması halinde 2011 yılında tamamlanabileceğini kaydederek, ''Bunun için Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yeni düzenlemelerde bulunmak istiyoruz. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne kale arkası tribünlerinin büyümesi için talepte bulunacağız. Böylece bu bölümler daha fazla kişi alacak ve stat daha coşkulu bir hale gelmiş olacak'' dedi.
Trabzon Havaalanına yapılacak ek pist için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin kamulaşacağını ve buradan ayrılacaklarını kaydeden Şener, ''Buradaki 20-25 dönümlük arazimizin kamulaştırma bedeli olacak. Bu bedeli bütçemize bu yıl içinde geçirmeye çalışıyoruz. Buradan ayrılıp TFF Haluk Ulusoy Kamp Eğitim Merkezi'ne geçmek istiyoruz. Bunun için Futbol Federasyonu'nun Haziran ayında yapacağı genel kurulu beklemek zorundayız. Orayı da alırsak (A) takım ve alt yapı için düzenlemeler yapacağız'' diye konuştu.
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde ise sırasıyla kürsüye gelen Divan Genel Kurul üyeleri Şerif Kunt, Yusuf Ziya Yılmaz, Altay Eyüpoğlu, İbrahim Aydın, Sezer Bahadır ve Serdar Bali çeşitli konulardaki görüşlerini dile getirdiler.
Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ise konuşmacılara duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederek, “Başkanımız Sadri Şener tüm açıklamalarını yönetim kurulu toplantısında yapar gibi şeffaf bir şekilde sizlerle ve kamuoyuyla paylaşıyor. Bu yapımız kongreden beri devam ediyor. Yönetim olarak kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak için çalışmaktayız. Başkanımızın bahsettiği birçok projeyi hayata geçirmek için mücadele ediyoruz. Stad da yapılacak düzenlemelerin dışında Trabzonlu ve Trabzonsporluların yanı sıra sadece Trabzonsporlu olup ta kulüpten uzak kalan değerlerimizi camiamızın içine katmak için çalışmaktayız. Bu nedenle İstanbul’da düzenlediğimiz gecenin devamını olacaktır. Bu gecelerin ilkini Mayıs ayı sonunda yapmak istiyoruz. Bunların yanında gelirlerimizi arttırıcı çalışmalarımız var. Belki tek tek bakıldığında az görünebilir ama toplandığında oldukça yararlı olacaktır” açıklamasında bulundu.
Yorum