Sadri Başkan yapılacak dediyse yapılacaktır. Şuana kadar en güvendiğim başkan. Herşeyi yapar. Hangi sözünü tutmadı? Bunu da yapar. Hem bu stad %100 yapılacak. Bu arada benim lafımda o işadamlarına adamlar 1 aylık geliriyle 1 futbolcu alır ama hiç yardım etmiyolar takımlarına
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
arkadaslar konusulanları anlamıyorum
yapmanız gereken tek sey kıyı kenar kanununun degismesini beklemek o kadar sonrasında o stad akyazıya dikilecek klubun cebinden para da cıkmaz bu is icin doldurma fln hikaye zor ve pahalı bir islem degil zaten hem pahalı olsa basbakan stadın yeri olarak akyazıyı gostermezdi
Yorum
-
Sadri Başkan yapılacak dediyse yapılacaktır. Şuana kadar en güvendiğim başkan. Herşeyi yapar. Hangi sözünü tutmadı? Bunu da yapar. Hem bu stad %100 yapılacak. Bu arada benim lafımda o işadamlarına adamlar 1 aylık geliriyle 1 futbolcu alır ama hiç yardım etmiyolar takımlarına
Katılıyorum sana adamların gelirleri süper olanlar var ama ya bakarsın gs yada fb veya bjk yalakalık yaparlar örnek bizim belediye başkanı adam gs yalakalık yapıyor arsa tasis etti ama temezki trabzona arsayı vereyim burada tesis kursun burada geldilermi burada kamp yapsınlarZirve bizim işimizdir...
Yorum
-
İlk olarak hotziç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Başkan yapılacak dediyse yapılacaktır. Şuana kadar en güvendiğim başkan. Herşeyi yapar. Hangi sözünü tutmadı? Bunu da yapar. Hem bu stad %100 yapılacak. Bu arada benim lafımda o işadamlarına adamlar 1 aylık geliriyle 1 futbolcu alır ama hiç yardım etmiyolar takımlarına
Katılıyorum sana adamların gelirleri süper olanlar var ama ya bakarsın gs yada fb veya bjk yalakalık yaparlar örnek bizim belediye başkanı adam gs yalakalık yapıyor arsa tasis etti ama temezki trabzona arsayı vereyim burada tesis kursun burada geldilermi burada kamp yapsınlar
sadri baskan yapıcam dediyse yapamaz bu iş onu aşar ancak destek verir devlet yapar baskasıı yalan olur bu proje icin
Yorum
-
İlk olarak hotziç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Başkan yapılacak dediyse yapılacaktır. Şuana kadar en güvendiğim başkan. Herşeyi yapar. Hangi sözünü tutmadı? Bunu da yapar. Hem bu stad %100 yapılacak. Bu arada benim lafımda o işadamlarına adamlar 1 aylık geliriyle 1 futbolcu alır ama hiç yardım etmiyolar takımlarına
Katılıyorum sana adamların gelirleri süper olanlar var ama ya bakarsın gs yada fb veya bjk yalakalık yaparlar örnek bizim belediye başkanı adam gs yalakalık yapıyor arsa tasis etti ama temezki trabzona arsayı vereyim burada tesis kursun burada geldilermi burada kamp yapsınlartut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyükcekmece baskanindanmi bahsediyosun..ya orda tsli olupta tanimadigim yoktur..sen kimmisin bakalim
Araban her yaz burda
Bende lastikjinin üstündeki sarı kırmızı binada oturuyorum...Ayvazlar..
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad projesi ne zaman bitecek haberiiniz varmı?
Baslamadiki bitsin.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaslamadiki bitsin.Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
Yorum
-
İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru diyosun ama en geç 2011e bitecek.bir gün mutlaka
Yorum
-
İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru diyosun ama en geç 2011e bitecek.
Insallahonurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sen hep 5evlerdesin ya...
Araban her yaz burda
Bende lastikjinin üstündeki sarı kırmızı binada oturuyorum...Ayvazlar..tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Aman Akyazıya gerek yok. Yapılacaksa koşu pisti olmasın. Olacaksa yapılmasın. öleyse olmasın vs vs vs.. Ya az mantıklı olalım Akyazıda stad olimpiyat için yapılacak. Tabiki koşu pisti vs olacak ama bize modern bir stad kalacak. Ondan sonra kale arkalarını mı yaparsın zemine mi yaklaştırırsın ne istersen yap. 100 milyon dolarlık bi stadın yanında en fazla 5-10 milyon dolar edecek ve küçük rütuşlar sayılabilecek şeyler bunlar. Biz Avni Aker i kutu gibi yaparmışısz da güzel olurmuşda. Bırakın arkadaşlar bu işleri. Stad dediğiniz ulaşımı kolay, 24 saat yaşayabilen ve özel bir yer olmalı... Bırakalım devlet yapsın versin bize stadı. Yeterki yapsın! Biz orayı "Futbol mabedi" yapmasını biliriz!İ-NA-NI-YO-RUZ!
Yorum
-
Devlet baba diğer illere futbol stadı yaparken futbolun beşiğine olimpik stat yapmasına "bırakın yapsın" demek bana biraz garip ve haksızca geliyor. Üstelik bunu yaparken de Avni Aker'den oluyoruz.
Olimpik statta yırtınsak da orasını arenaya çeviremeyiz. Bunun en büyük örneği İstanbul'daki olimpyat stadı ki orası 80.000 kişilik olmasına rağmen futbol arenasına bir türlü çevrilemiyor. Birde o uzaklığı 35 40 bin kişilik bir statta düşünün. Adı üstünde işte. Olimpiyat stadı. Yani atletizm stadı.
Ayrıca yapılacak olimpik bir stadın daha sonradan futbol stadına çevrileceğinede inanmıyorum. 5 10 milyon dolara da küçük rötuş demek bayağı bonkörce olmuşOlimpik stadı dikildimi o öyle kalır bence
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum