Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oh çok şükür malum isimden kurtulduk.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Stadın zemini çok kötü.daha ligin ilk maçı olmasına rağmen

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Su camia'da Senol Gunes'i sevip adam yerine koyan bir tek ben kaldim galiba...

Ben de bir zamanlar tek sevmeyendim.

Bakalım siz benim kadar saldırıya uğrayacak mısınız ?
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Bu arada;

-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Para güzelde , Papara park ismi pek olmadı ya , ayrıca yönetimden ricam şu maratonun altındaki devasa Tudors gömlek krallığı reklamından da bıktık herşey paramı arkadaş az vizyonlu reklamlar alın. Yok Ustam 2 pide ve lahmacun salonu arena !!!
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• babara bark hayırlı uğurlu olsun

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Su camia'da Senol Gunes'i sevip adam yerine koyan bir tek ben kaldim galiba...

ben de varım

İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi
                Şenol Güneş Trabzonspor efsanesidir. Bugün fenerbahçeye bile gitse bu değişmez.
                Takımda bir iki kıvırıp adam geçen wakaemenin heykeli dikildi bu memlekette. Şenolla biz kaç tane şampiyonluk kazandık? Saçmalamayı bırakın. Son şampiyonluğumuzdan önceki tüm şampiyon sezonlarımızda bulunan bir adamdan bahsediyoruz.
                Bize 7 tane şampiyonluk kazandırmış, milli takımla dünya üçüncülüğü almış beyefendi bir adamdan bahsediyoruz. Gereksiz sinir insanı yorar, sakin olun.
                1975-1976 Şampiyonluğu, kaleci Şenol
                1976-1977 Şampiyonluğu, kaleci Şenol1978-1979 Şampiyonluğu, kaleci Şenol1979-1980 Şampiyonluğu, kaleci Şenol1980-1981 Şampiyonluğu, kaleci Şenol1983-1984 Şampiyonluğu, kaleci Şenol
                2010-2011 Şampiyonluğu, TD Şenol
                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• [MENTION=40734]MetehanS[/MENTION]

BJK ile başarılı olmaması lazımdı, biz de olduğu gibi şampiyonluğu çalınsa çok sevilirdi.Geçen sene 2 ay yaylada takıldı ama takımın başına getirmedik.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Para güzelde , Papara park ismi pek olmadı ya , ayrıca yönetimden ricam şu maratonun altındaki devasa Tudors gömlek krallığı reklamından da bıktık herşey paramı arkadaş az vizyonlu reklamlar alın. Yok Ustam 2 pide ve lahmacun salonu arena !!!
                    kjhakhajkahjkah
                    Terminal Pide Park fenâ olmazdi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu nasil bir sirket ki böyle bir ismi bir stada uygun görmüs. Park nedir biz ingilizmiyiz. Premier Lig ise hayalin satacaksin o zaman kulübü orada hep öyle. Kulübün sahibi John Jack Bilmem ne. Kimsede takmiyor herifi.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Fenerbahçe stadının isminin Atatürk stadyumu olması için genel kuruldan karar çıkarttı.bizimkilerde en azından Beşiktaş kulübü teknik direktörünün isminin silinmesi için bir karar alabilirler mi birilerinden bağımsız şekilde?

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fenerbahçe stadının isminin Atatürk stadyumu olması için genel kuruldan karar çıkarttı.bizimkilerde en azından Beşiktaş kulübü teknik direktörünün isminin silinmesi için bir karar alabilirler mi birilerinden bağımsız şekilde?
                          Fenerbahçe kendi stadı için bir karar alma yetkisine sahip. Akyazı Stadı bizim değil ki. Nasıl karar alsınlar?
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• hala daha ne tff sitesinde ne passo'da stadın ismi güncellendi
                            bu nasıl iş
                            medicalpark'ta da aynısı olmuştu

***her iki yerde de güncellenmiş sonunda
                            En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 13.09.2023, 18:06.
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Stadın daha kurumsal gözükmesi için ve sponsor firmaların aidiyet hissetmesi için stadın dışında uygun ve görünür bir yerine PAPARA PARK yazılması lazım. Gs nin ve Fb nin yaptığı gibi Arsenal, B.Münihte yapıyor
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• şu stadyum dolunca havası bir başka oluyor

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X