oh çok şükür malum isimden kurtulduk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su camia'da Senol Gunes'i sevip adam yerine koyan bir tek ben kaldim galiba...
Ben de bir zamanlar tek sevmeyendim.
Bakalım siz benim kadar saldırıya uğrayacak mısınız?
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Para güzelde , Papara park ismi pek olmadı ya , ayrıca yönetimden ricam şu maratonun altındaki devasa Tudors gömlek krallığı reklamından da bıktık herşey paramı arkadaş az vizyonlu reklamlar alın. Yok Ustam 2 pide ve lahmacun salonu arena !!!Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu camia'da Senol Gunes'i sevip adam yerine koyan bir tek ben kaldim galiba...
ben de varım
İlk olarak MetehanS tarafından gönderildiŞenol Güneş Trabzonspor efsanesidir. Bugün fenerbahçeye bile gitse bu değişmez.
Takımda bir iki kıvırıp adam geçen wakaemenin heykeli dikildi bu memlekette. Şenolla biz kaç tane şampiyonluk kazandık? Saçmalamayı bırakın. Son şampiyonluğumuzdan önceki tüm şampiyon sezonlarımızda bulunan bir adamdan bahsediyoruz.
Bize 7 tane şampiyonluk kazandırmış, milli takımla dünya üçüncülüğü almış beyefendi bir adamdan bahsediyoruz. Gereksiz sinir insanı yorar, sakin olun.
1975-1976 Şampiyonluğu, kaleci Şenol
1976-1977 Şampiyonluğu, kaleci Şenol1978-1979 Şampiyonluğu, kaleci Şenol1979-1980 Şampiyonluğu, kaleci Şenol1980-1981 Şampiyonluğu, kaleci Şenol1983-1984 Şampiyonluğu, kaleci Şenol
2010-2011 Şampiyonluğu, TD Şenol"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara güzelde , Papara park ismi pek olmadı ya , ayrıca yönetimden ricam şu maratonun altındaki devasa Tudors gömlek krallığı reklamından da bıktık herşey paramı arkadaş az vizyonlu reklamlar alın. Yok Ustam 2 pide ve lahmacun salonu arena !!!
Terminal Pide Park fenâ olmazdiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe stadının isminin Atatürk stadyumu olması için genel kuruldan karar çıkarttı.bizimkilerde en azından Beşiktaş kulübü teknik direktörünün isminin silinmesi için bir karar alabilirler mi birilerinden bağımsız şekilde?
Yorum
-
hala daha ne tff sitesinde ne passo'da stadın ismi güncellendi
bu nasıl iş
medicalpark'ta da aynısı olmuştu
***her iki yerde de güncellenmiş sonundaEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 13.09.2023, 18:06.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Stadın daha kurumsal gözükmesi için ve sponsor firmaların aidiyet hissetmesi için stadın dışında uygun ve görünür bir yerine PAPARA PARK yazılması lazım. Gs nin ve Fb nin yaptığı gibi Arsenal, B.Münihte yapıyorBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
şu stadyum dolunca havası bir başka oluyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum