Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ��️ Dört Büyüklerin yıllık stat sponsorluğu gelirleri:

✅ Trabzonspor - 300M₺
    ✅ Fenerbahçe - 240M₺
    ✅ Galatasaray - 210M₺
    ❌ Beşiktaş - Sponsoru yok
    bjknin nasil yok ?
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sponspor işi herhangi bir ipucu dahi vermemisler video da

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadyumda reklam panolarında 2.sırada ki tudors yetmiyormuş gibi birde taraftar grupları saçma sapan pankartlarla tribünü brezilya meksika gibi yapıyorlar...Ne çirkin bir görüntüdür bu arkadaş...Bir bjk nin maç esnasındaki tribüne bak bide bizimkine. Salı pazarı gibi buna dur diyecek vizyon sahibi aklı başında bir tane adam yok mu şu stadyumda
        Aynen öyle. Ben de bi ben mi bundan rahatsız oluyorum diye düşünüyordum

Yorum

• Başlık derhal değiştirilmeli.

Yorum

• hahaha tinerci şenol'dan kurtulduk.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İsmi de güzel oldu hani. Yurtdışındaki bazı sponsorlu stadların ismini duyunca akılda kalıyor. Bizimki de öyle oldu. Stad çevresine de el atarlar inşallah
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Şu stadın ismini yıllardır düzgün koyamadık. Google Translate'den İngilizce olarak bir dinleyin. Seneye Avrupa'ya katılabilirsek. İngiliz spikerlerin Allah yardımcısı olsun. "Park" kaldırılmalı

Sent from my STK-L21 using Tapatalk

Yorum

• Çakma efsanenin isminin duyulmaması için sponsor bedava da olsa kabulum.O adamdan o kadar nefret ediyorum

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çakma efsanenin isminin duyulmaması için sponsor bedava da olsa kabulum.O adamdan o kadar nefret ediyorum
                    Ona bir etkisi yok ki aslinda... S.G kompleksi Papara Park olarak geçecektir kayda ama biz ilk kismini kullanmayalim tabi, onda hemfikirim

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ona bir etkisi yok ki aslinda... S.G kompleksi Papara Park olarak geçecektir kayda ama biz ilk kismini kullanmayalim tabi, onda hemfikirim
                      Stad adı medical park olduğunda bile bilerek bazı kanallarda kompleksin adı söyleniyordu.Yani bizi küçük düşürmek için.Bu şekilde kullanılırsa kulüp tarafından hepsi uyarılmalı

Yorum

Çakma efsanenin isminin duyulmaması için sponsor bedava da olsa kabulum.O adamdan o kadar nefret ediyorum
                        beraber söylenince çok güzel olur gibi

En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 08.08.2023, 17:42.
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Stad adı medical park olduğunda bile bilerek bazı kanallarda kompleksin adı söyleniyordu.Yani bizi küçük düşürmek için.Bu şekilde kullanılırsa kulüp tarafından hepsi uyarılmalı
                          Gicik etmek içindi o daha dogrusu, hadi ikisini deseler tamam ama bilerek MP demiyorlardi SG diyordu kimisi
                          İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beraber söylenince çok güzel olur gibi
                          Yok kalsin jkahjakh

Yorum

• Su camia'da Senol Gunes'i sevip adam yerine koyan bir tek ben kaldim galiba...
                            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun yeni stadyum ismimiz

Tüm Trabzonspor camiasına aidiyet hissedenleri "Papara" kullanmaya davet ve teşvik etmemiz gerekiyor yenilerinin gelmesi için
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Eylül ayindan sonra stadyum cevresi bizemi devrediliyormus? Dogrumu bu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X