Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çimlerin tadına bakan oldu mu?
    vallah öpüp kokusunu cektim... keske hic bitmeseydi kutlama
    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

bu görüntüler ne böyle stadyum da savaş mı çıktı yazık günah.

kimse kusura bakmasın ama bunları yapanlar tespit edilip stadyumdan 1 yıl men edilmeli.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://www.61saat.com/futbol/gorunt...-h1056840.html

bu görüntüler ne böyle stadyum da savaş mı çıktı yazık günah.

kimse kusura bakmasın ama bunları yapanlar tespit edilip stadyumdan 1 yıl men edilmeli.
        Zarar verenler tespit edilip kesinlikle cezalandırmalı fakat bu fotoğrafları gördükten sonra maçın Trabzondan alınmasının tamamen Ekonomik sebeplerden olduğuna ikna oldum.Çimin zarar gördüğü yerler tabelaların olduğu yerler yani futbol oynanan alanlar değil. iki haftada Covid hastanesi kurulan ülkede kimse bana geri kalan eksiklerin tamamlanması için zaman yeterli değildir demesin.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• görüntülerde maç oynanmasına engel teşkil edecek bişey yok.. yerdeki pet şişeleri bile toplamamışlar. sorunu büyğk gösterip maç oynatmamak amaçlanmış belli ki.. ayıp..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Kapasite için çimin yenileniçek olması nedeniyle 2 metre zemin aşağı indirilip ek trİbün yapılmalı ve sahaya daha yakın bir tribün olur ayrıca apartman gibi olan kat arası loca koltukları loca önüne çekilmeli 4 sıra bunun için ziyan edilmişti ve tv karşısındaki iki tane ambulans girişleri kapatılıp tribüne çevrilip birde sevilla gibi tüm stat bordoya boyanırsa agresif ve büyük bir stadyum olur 50 bini bulabiliriz yönetime baskı yapmalıyız

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kapasite için çimin yenileniçek olması nedeniyle 2 metre zemin aşağı indirilip ek trİbün yapılmalı ve sahaya daha yakın bir tribün olur ayrıca apartman gibi olan kat arası loca koltukları loca önüne çekilmeli 4 sıra bunun için ziyan edilmişti ve tv karşısındaki iki tane ambulans girişleri kapatılıp tribüne çevrilip birde sevilla gibi tüm stat bordoya boyanırsa agresif ve büyük bir stadyum olur 50 bini bulabiliriz yönetime baskı yapmalıyız
              Kim ödiyecek?

Yorum

• 10 dk da 40 bin bilet satarak RESMEN ÜLKENİN EN BÜYÜK KLÜBÜ olan ünvanımızı fiilen de en büyüğüze dönüştürdük

Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Altay maçından 30m TL gelir elde etmişiz Güzel para
                  "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• bi şampiyonlar ligi maçı izleyelim şu statta ama ilk önce kombineler satışa çıksın bu sene ki gibi hata yapmayalım
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Altay maçından 30m TL gelir elde etmişiz Güzel para
                      62.000 bilet satıldı en pahalı bilet 400 idi(vip 750 tl oda sadece 400 adetti) bu maçtan elde edilecek gelir maksimum gelir15 m tl

Yorum

• Stadyum Sponsorluk anlaşması Ağustos ayında mı bitiyordu? Bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          62.000 bilet satıldı en pahalı bilet 400 idi(vip 750 tl oda sadece 400 adetti) bu maçtan elde edilecek gelir maksimum gelir15 m tl
                          Hepsi 400 tl den satılmış olsa 24,8 milyon tl yapar. ek olarak 5bin adet Şampiyonluk forması satıldı diye okudum. 3,5 milyon tl de oradan gelir.
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Nekadar elestiri varsa bile ben stadyumu begeniyorum. Mac izlemek cok zevkli ve kapasitesi de Trabzona uygun bana göre.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nekadar elestiri varsa bile ben stadyumu begeniyorum. Mac izlemek cok zevkli ve kapasitesi de Trabzona uygun bana göre.
                              Stadin ve cevresinin ciddi makyaja ihtiyaci var. Stad güzel ama ilginenilmiyor, gerekli düzenlemeler yapilsa level atlar.

Hala bazi yerleri insaat gibi, cogu yer kirik dökük, cöküntü... Görsel acidan dogru yerlerde dogru renk boya kullanilsa cok daha estetik bir görüntü cikar ortaya.

Nedense Türkiye'de yöneticiler stadlar ile alakali killarini kipirdatmiyorlar.

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim ödiyecek?
                                20 milyonu geçmez bunlar zaten kapasite artışı bilet ve kombine olarak geri döner merak etme görsel ve vitrin her Zaman müşteri çeker

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X