Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kale arkalarının koltukları sökülecek vs deniliyordu kapasiteyi artırmak için, bir gelişme var mı?

--

+ Bu konunun sabitlenmesi gerek diye düşünüyorum. [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION]
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• antalya macında dogu tribününe girip içerden güney kale arkasına geçme şansım var mı bir şekilde. iki ayrı yerden biletim var. güvenlik den rica filan etsem

Yorum

• İlk olarak fleitnas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        antalya macında dogu tribününe girip içerden güney kale arkasına geçme şansım var mı bir şekilde. iki ayrı yerden biletim var. güvenlik den rica filan etsem
        Güneye geçmek istiyorsan biletini maraton bileti ile değişmek isteyen çok kişi bulabilirsin bence.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güneye geçmek istiyorsan biletini maraton bileti ile değişmek isteyen çok kişi bulabilirsin bence.
          transfer edilemiyor bilet taraftar grubu bileti vs o yüzden kimse almaz diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak fleitnas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            transfer edilemiyor bilet taraftar grubu bileti vs o yüzden kimse almaz diye düşünüyorum.
            Transfer edilmiyorsa güveneceğin biriyle kartları değişip girmek kalıyor. kimsenin dikkat ettiği yok ki.
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kale arkalarının koltukları sökülecek vs deniliyordu kapasiteyi artırmak için, bir gelişme var mı?

--

+ Bu konunun sabitlenmesi gerek diye düşünüyorum. [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION]
              bence evvela çıkış tünellerinden 3 tanesi(ambulans -itfaiye) çıkışları gereğinden hayli büyük. bu çıkışlara ek portatif tribün imal edilerek en azından yarıya kadar tribün yapılmalı. bu sayede hem kapasite artışı sağlanır hem ambiyansı olumlu etkiler.
              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 28.04.2022, 22:58.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence evvela çıkış tünellerinden 3 tanesi(ambulans -itfaiye) çıkışları gereğinden hayli büyük. bu çıkışlara ek portatif tribün imal edilerek en azından yarıya kadar tribün yapılmalı. bu sayede hem kapasite artışı sağlanır hem ambiyansı olumlu etkiler.
                avrupada ki çoğu takımda o girişler yok bize geldimi kurallar işliyor zaten

Yorum

• idmanda 20 bin kişi var.. ne gerek vardı yav bu gada büyük sitada????
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu stadın takımın, camianın havasını bir nebze değiştirdiğine inanıyorum.

Eski stat puslu, karanlık günler gibiydi.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu stadın takımın, camianın havasını bir nebze değiştirdiğine inanıyorum.

Eski stat puslu, karanlık günler gibiydi.
                      Aynen .Avni Aker apayrı bi efsaneydi stad olarak ama bu stad açıldığından bu yana bir sezon haricinde sürekli yukarı doğru ivmelendik.20-17-18'den beri en çok puan toplayan takımız . Bence bu stadın etkisi bunda çok büyük..

Yorum

• Bir stadin takimin kalitesini nasil yukari cektigini de görmüs olduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Stadyumun içine ettik

(UEFA)

Yorum

• yanliz birsey dicem. stadin zemini asiri asiri iyi ya. harbi diyorum hayatimda bukadar iyi bir cim görmedim hic
                            idda ediyorum cimleri kimse sökmeye calismasaydi ertesi gün orda rahat rahat mac bile oynanabilirdi.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• çimlerin tadına bakan oldu mu?
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yanliz birsey dicem. stadin zemini asiri asiri iyi ya. harbi diyorum hayatimda bukadar iyi bir cim görmedim hic
                                idda ediyorum cimleri kimse sökmeye calismasaydi ertesi gün orda rahat rahat mac bile oynanabilirdi.
                                Açıkçası ben de hiç bu kadar yakından görmemiştim.
                                Ama gerçekten inanılmaz güzeldi.
                                Yani Tv de gördüğümüz sahalarda toprak görünüyor çukur vs..
                                Çimleri de daha uzun diye düşünürdüm.
                                Bu gerçekten bildiğiniz halı gibi.
                                Yazık oldu zemine.
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X