Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunun sebebi kulübe destek olacağım diye yüzlerce kombine alıp çalışanlarına devreden bazı şirket sahipleri. Kime devredildiği belli değil, saçma sapan işler.

Kulübün yapması gereken iş basit. Hangi koltuk üst üste iki iç saha maçında da boş ise. O kombineyi iptal etmek.
    Biz 50 tane kale arkası kombinesi alıp Trabzon’da bir kuruma verdik ne yapıyorlar bilmiyorum,aynı dediğin şekilde keza belediyeler binlerce kombine alıyor ama giden gitmeyen her önüne gelene devrediyor.

Yorum

• 3 maç üst üste boş kalan koltuğun kombinesi iptal olmalı
      2 maç üst üste boş kalırsa ve bu sene içinde 2 kez olursa yine aynı şekilde iptal olmalı.

DORTMUND BaYERN falan böyleydi galiba..

Göztepe maçında nasıl 34.000 oluyor anlamıyorum. O kadar boş yer yoktu.

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 maç üst üste boş kalan koltuğun kombinesi iptal olmalı
        2 maç üst üste boş kalırsa ve bu sene içinde 2 kez olursa yine aynı şekilde iptal olmalı.

DORTMUND BaYERN falan böyleydi galiba..

Göztepe maçında nasıl 34.000 oluyor anlamıyorum. O kadar boş yer yoktu.
        Protokol Vip tarafi epey bostu ama yine o kadar fark olmaz gibi.. ben o verilen rakamlara inanmiyorum ztn, bi nâne var... full+full dolu olsa yine 36 37bin rakamini verecekler hiyarlar
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Protokol Vip tarafi epey bostu ama yine o kadar fark olmaz gibi.. ben o verilen rakamlara inanmiyorum ztn, bi nâne var... full+full dolu olsa yine 36 37bin rakamini verecekler hiyarlar
          Aslında biz de bunu avantaja çevirsek. Mesela fulken bile 36.000 diyorsa biz de 45.000'e tamamlayalım 41.000 desinler. Özellikle BJK maçında

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında biz de bunu avantaja çevirsek. Mesela fulken bile 36.000 diyorsa biz de 45.000'e tamamlayalım 41.000 desinler. Özellikle BJK maçında
            Fenâ fikir degil valla

Yorum

• Güney kale arkasında özellikle çok boşluk vardı, Kuzey kale arkası da keza öyle. Zaten kale arkalarından alıp dağıtıyorlar kombineleri.

Göztepe maçına giderken yanımda adamın oğlu aradı 4 bilet var diyor baba, lazımsa aktaralım. Çocuk İstanbul'da bi firmada çalışıyor. Ordaki adamlara kombine alınıp verilmiş bedavaya gerisini siz düşünün. Trabzon daki adam da maça gidecek bilet arıyor.

Yorum

• Aslında en temizi kombineliler için check-in gibi bir sistem getirmek.
                Son birkaç saat kalana kadar check-in yapmayan kombineler otomatik olarak kulübe devrolsun.
                Kombinesi olup aktarım yapanlar bu kapsam dışında bırakılabilir.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında en temizi kombineliler için check-in gibi bir sistem getirmek.
                  Son birkaç saat kalana kadar check-in yapmayan kombineler otomatik olarak kulübe devrolsun.
                  Bu çok güzel fikir ancak uygulaması da bir o kadar zor.
                  Şuna emin olun ki bir çok kişinin passo şifresi bile yok. uygulamaya giriş yapmamış bile.
                  Bu passo öyle lanet bir şey ki insanı çıldırma noktasına getiriyor.
                  kendi adıma sorun yaşamadım ama saçma sapan şekilde her şeyi doğru yaptığımız halde passoya giremediğimiz hesaplar oldu (arkadaşların).
                  kartları iptal edip yeni kart istediklerimiz de oldu.
                  ki ben anlarım böyle şeylerden. bunlara uzak o kadar çok kişi var ki. o yüzden check-in işi biraz hayalcilik gibi.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• 3 maç üst üste gelmeyenin kombinesi iptal olsun fikri çok iyi. biletleri aktarın be kardeşim sevap kazanın
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şuna emin olun ki bir çok kişinin passo şifresi bile yok. uygulamaya giriş yapmamış bile.
                      Bu passo öyle lanet bir şey ki insanı çıldırma noktasına getiriyor.
                      kendi adıma sorun yaşamadım ama saçma sapan şekilde her şeyi doğru yaptığımız halde passoya giremediğimiz hesaplar oldu (arkadaşların).
                      kartları iptal edip yeni kart istediklerimiz de oldu.
                      ki ben anlarım böyle şeylerden. bunlara uzak o kadar çok kişi var ki. o yüzden check-in işi biraz hayalcilik gibi.
                      Aynen ya geçende bi arkadasa passo basvurus yaptik, sonra hesâba girelim dedik, ula numarayi dogru yaziyoruz yanlis diyor,,, megerse neymis ülke koduyla yazmamiz gerekiyormus, 0534 ile yazinca olmadi, 90534 seklinde yazinca oldu ne alâka arkadas hadi 0090 olsa ya da +90 ona da okey, 90 ne ya ülke kodu demisim o bile yarim yâni, saçma sapan abuk subuk bir sey... bir de para aktaracagiz ama sanirim fr pasaport ile yaptigi için onaylanmasi mi gerekiyo bilgilerin bilmiyorum ama para yüklemesi yapamadik, rezillik yaa...
                      bi de tek site yetmedi 2 siteyi kullanman gerek, biri basvuru için digeri sonrasi için, passolig ve passo, hay yapacaginiz ise yaa

Yorum

• kalan 4 maçta tribünlerde görsel şölen falan yapmalıyız. senelerdir insanlar bu anı bekledi. inşallah güzel organizasyonlar olur.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında en temizi kombineliler için check-in gibi bir sistem getirmek.
                          bu fikir harika, elden ele ulaştıralım yönetime Tabi yapabilecekleri bir şeyse...

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer bu sistem gelirse, emin ol millet öğrenir.
                          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Bu maça en ucuz bilet 350 ye satıldı. Bari bayrak dağıtsalardı. Harika bir atmosfer olurdu stadyumda. TS Club da satılan 90*60 lık bayrak güzel. Maliyeti de en fazla 20 TL'dir.

Yorum

• Burası da neresi ola?
                              Tenefüs zili fikrini sevdim.

Yorum

• real madrid gibi kapasiteyi arttırmalıyız ama bunu nasıl yapacaz öyle bir mimari durum söz konusu mu bilmem. 41 bin çok az bariz belli oldu. bide z kuşağı var çoğu büyüdü maça geliyor. sığmıyoruz stada.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X