İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
3 maç üst üste boş kalan koltuğun kombinesi iptal olmalı
2 maç üst üste boş kalırsa ve bu sene içinde 2 kez olursa yine aynı şekilde iptal olmalı.
DORTMUND BaYERN falan böyleydi galiba..
Göztepe maçında nasıl 34.000 oluyor anlamıyorum. O kadar boş yer yoktu.
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 maç üst üste boş kalan koltuğun kombinesi iptal olmalı
2 maç üst üste boş kalırsa ve bu sene içinde 2 kez olursa yine aynı şekilde iptal olmalı.
DORTMUND BaYERN falan böyleydi galiba..
Göztepe maçında nasıl 34.000 oluyor anlamıyorum. O kadar boş yer yoktu.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProtokol Vip tarafi epey bostu ama yine o kadar fark olmaz gibi.. ben o verilen rakamlara inanmiyorum ztn, bi nâne var... full+full dolu olsa yine 36 37bin rakamini verecekler hiyarlar
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında biz de bunu avantaja çevirsek. Mesela fulken bile 36.000 diyorsa biz de 45.000'e tamamlayalım 41.000 desinler. Özellikle BJK maçındaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Güney kale arkasında özellikle çok boşluk vardı, Kuzey kale arkası da keza öyle. Zaten kale arkalarından alıp dağıtıyorlar kombineleri.
Göztepe maçına giderken yanımda adamın oğlu aradı 4 bilet var diyor baba, lazımsa aktaralım. Çocuk İstanbul'da bi firmada çalışıyor. Ordaki adamlara kombine alınıp verilmiş bedavaya gerisini siz düşünün. Trabzon daki adam da maça gidecek bilet arıyor.
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında en temizi kombineliler için check-in gibi bir sistem getirmek.
Son birkaç saat kalana kadar check-in yapmayan kombineler otomatik olarak kulübe devrolsun.
Kombinesi olup aktarım yapanlar bu kapsam dışında bırakılabilir.
Şuna emin olun ki bir çok kişinin passo şifresi bile yok. uygulamaya giriş yapmamış bile.
Bu passo öyle lanet bir şey ki insanı çıldırma noktasına getiriyor.
kendi adıma sorun yaşamadım ama saçma sapan şekilde her şeyi doğru yaptığımız halde passoya giremediğimiz hesaplar oldu (arkadaşların).
kartları iptal edip yeni kart istediklerimiz de oldu.
ki ben anlarım böyle şeylerden. bunlara uzak o kadar çok kişi var ki. o yüzden check-in işi biraz hayalcilik gibi.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çok güzel fikir ancak uygulaması da bir o kadar zor.
Şuna emin olun ki bir çok kişinin passo şifresi bile yok. uygulamaya giriş yapmamış bile.
Bu passo öyle lanet bir şey ki insanı çıldırma noktasına getiriyor.
kendi adıma sorun yaşamadım ama saçma sapan şekilde her şeyi doğru yaptığımız halde passoya giremediğimiz hesaplar oldu (arkadaşların).
kartları iptal edip yeni kart istediklerimiz de oldu.
ki ben anlarım böyle şeylerden. bunlara uzak o kadar çok kişi var ki. o yüzden check-in işi biraz hayalcilik gibi.
bi de tek site yetmedi 2 siteyi kullanman gerek, biri basvuru için digeri sonrasi için, passolig ve passo, hay yapacaginiz ise yaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında en temizi kombineliler için check-in gibi bir sistem getirmek.
Son birkaç saat kalana kadar check-in yapmayan kombineler otomatik olarak kulübe devrolsun.
Kombinesi olup aktarım yapanlar bu kapsam dışında bırakılabilir.Tabi yapabilecekleri bir şeyse...
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çok güzel fikir ancak uygulaması da bir o kadar zor.
Şuna emin olun ki bir çok kişinin passo şifresi bile yok. uygulamaya giriş yapmamış bile."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum