Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sakaryanın, samsunun, bursanın(gerçi yarım bırakıldı ama bizimkinden iyi dış tasarımı), konyanın, kayserinin, gaziantepin statlarını inceleyin. işim sebebiyle bu statlarda bulundum inceledim.

bize yine "yaptık oldu hadi alın topunuzu oynayın işte" muamelesi yapılmış bir dış cephe ve çevre düzenlemesi. stat içinde de bir çok eksik var bu arada akustikte sorun yaratan ve sesi dağıtan bir kaç hata yapılmış.

çevre düzenlemesi adına keşke o kadar geniş bir alana yayılmış bir proje olmasaydı diyorum her seferinde. çünkü akyazı ne yazık ki olduğu gibi değerlendirilmiyor. çevre düzenlemesi namına başarısız bir yatırım oldu.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Membranları sökelim sen de maçlarda ıslanıver ne güzel.Alışmışsınız çünkü rahatlık batıyor.
      Bana kalsa ben taşıyıcıları da sökerim. Gerek yok o kadar demire.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kullanılan membran malzemesi boyanamayacağından o görüntüyü yapmak için komple çatı sisteminin değişmesi gerekiyor,sadece aydınlatma yapılarak sizin istediğiniz görüntü bir ihtimal sağlanabilir o da çok maliyetli olduğu için rafa kalktı diye biliyorum. Şu proje işlerini lütfen mühendislere,mimarlara bırakalım grafikerler sıfır malzeme bilgisi ile kafalarına göre bişeyler renklendiriyorlar,az render bilen proje çiziyor peki malzeme bilgin var mı yok.
        Biz de iki kova filli boyayla biter bu iş diyorduk tüh
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sakaryanın, samsunun, bursanın(gerçi yarım bırakıldı ama bizimkinden iyi dış tasarımı), konyanın, kayserinin, gaziantepin statlarını inceleyin. işim sebebiyle bu statlarda bulundum inceledim.
          bize yine "yaptık oldu hadi alın topunuzu oynayın işte" muamelesi yapılmış bir dış cephe ve çevre düzenlemesi. stat içinde de bir çok eksik var bu arada akustikte sorun yaratan ve sesi dağıtan bir kaç hata yapılmış.
          çevre düzenlemesi adına keşke o kadar geniş bir alana yayılmış bir proje olmasaydı diyorum her seferinde. çünkü akyazı ne yazık ki olduğu gibi değerlendirilmiyor. çevre düzenlemesi namına başarısız bir yatırım oldu.
          Üstan gayet güzel açıklamış. Daha verimli bir çalışma yapılabilirdi.

Yorum

• 61. dak. şu salak parçayı söylemese seyirci,

şarkı belli : FIRTINA - yeni türkü
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              61. dak. şu salak parçayı söylemese seyirci,

şarkı belli : FIRTINA - yeni türkü
              Bu Samanyolu şarkısını seven baya bir kitle var galiba bir de arkadaşım eşek ..
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gayet güzel eşsiz bir stadyum.

Bembeyaz olması da ayrı güzel, inci gibi parlıyor denizin kenarında.

Stadyumun ihtiyacı olan tek şey makyaj.
                Sen stadyum görmemişsin.

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Samanyolu şarkısını seven baya bir kitle var galiba bir de arkadaşım eşek ..
                  Şu ikisini söyleyenleri kovalım staddan ya. Vallahi yeter artık. Nerede o 2010'daki 61.dakika kutlamaları. Şimdiki rezillik. Şu takıma hiç yakışmıyor şu tribün.

Aklıma gelmişken paylaşayım. 2016'da bir dönem portekizde bulundum. Orada bir juve taraftarıyla tanışmıştım. Sağlam fanatikti, kaç tane deplasmana gitmiş takımı için. Trabzonsporlu olduğumu duyunca hemen 61.dakika olayını sormuş, ne kadar beğendiğini anlatmıştı. Şimdiki halini görünce gözlerim kanıyor. Kutlamaya bak telefon ışığı kutlaması
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• Beşiktaş maçında kareografi olacak deniliyor.

(UEFA)

Yorum

• 61. dakikada konfeti balon ne varsa atalım cezası neyse ödeyelim adamların sahaya taraftar girdi sahaya atılan madde küfür kıyamet 96 bin lira para cezası aldılar

Telefonun flashını açıp saçma şarkılar söylüyoruz olayı çok ruhsuz ve sıkıcı

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen stadyum görmemişsin.
                        Bir çok stadyumda maç izlemekle kalmayıp tüm dünya stadyumlarına da hakimim emin ol

Hepsini geçtim, bizim stadyumumuz bu artık, yapılmadan evvel olan eleştiriler vs eyvallah da, bu saatten sonra boş konuşuktan başka bişey değil.

Bu stadyumu nasıl makyajlayıp, en güzel hale getiririz buna kafa yorulmalı.

Ha ben yenisini yapıp ts ye hibe edeceğim diyorsan, buyur tabi kimse hayır demez :d

Yorum

• 61. dk da yapılması gereken şey üçlü çekmek. Hazır geri sayımda var skorbordda, tüm stadyum tek ağızdan muazzam bi destek çıkar ortaya.

Diğer türlü ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz, şarkı türkü işine girsek takım her maç bu maçtaki gibi rahat olmuyor o dakikalarda. Çok anlamsız olabilir.

Kutlama muhabbeti de saçma oluyor konfeti vs. Bilmiyorum en mantıklısı sağlam bi üçlü çekmek gibi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir çok stadyumda maç izlemekle kalmayıp tüm dünya stadyumlarına da hakimim emin ol

Hepsini geçtim, bizim stadyumumuz bu artık, yapılmadan evvel olan eleştiriler vs eyvallah da, bu saatten sonra boş konuşuktan başka bişey değil.

Bu stadyumu nasıl makyajlayıp, en güzel hale getiririz buna kafa yorulmalı.

Ha ben yenisini yapıp ts ye hibe edeceğim diyorsan, buyur tabi kimse hayır demez :d
                            Çok zekisin sanırım..

Yorum

• yiğit doğru diyor beşiktaş maçında 61.dakika da konfeti meşale şov yapılmalı. bayağı ses getirir görsel olarak. 433 ve troll futbol falan paylaşıyor böyle şeyleri.

eğer koreografi olacaksa meşale şov orada da yapılabilir.

ceza meza hikaye.

adamlar sahaya atmadığı yabancı madde kalmadı ödül alacaktı neredeyse
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tinercilerin aşığım sana doyamıyorum bestesini kim akıl etti acaba bizim stadda söylemeyi, beste zaten berbat direkt tinercilerin taraftarı geliyor aklıma izlerken duyunca
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X