Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yurt disinda yasiyorum ve Galatasaray macini Trabzonda izlemeye planliyorum. Burda iki kez asi oldum ve covid asi sertifikasi mevcut. Maca nasil gidebilecegim Cok karisik. Türkiyeye giriste pasaporta bir islenme mi yapilmali?
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yurt disinda yasiyorum ve Galatasaray macini Trabzonda izlemeye planliyorum. Burda iki kez asi oldum ve covid asi sertifikasi mevcut. Maca nasil gidebilecegim Cok karisik. Türkiyeye giriste pasaporta bir islenme mi yapilmali?
      Evet. Aşı sertifikasının pasaporta işlenmesi gerekiyor.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Maçlara kapasitenin yarısı kadar seyirci alınması bize yaramadı. Sanki seyircisiz oynuyoruz gibi ortam var.

Fenerbahçe ve Beşiktaş iç sahada rakiplere deplasmanı hissettiriyor.

Adamlar her pozisyonda hakeme baskı yapıyor bizde penaltı pozisyonu oluyor tepki yok.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Maratonun ayakta izlediği hiçbir maçı kaybetmez bu takım. Bu sağlanmalı Vira tekrar oraya alınabilir. Viraya karışılmamalı hatta destek olunmalı

Bilet fiyatları gözden geçirilmeli. Öyle hadi taraftarlığınızı görelim yönetim transferleri yaptı şimdi sıra taraftarda bahane yok edebiyatıyla bu işler yürümez. Kasayı doldurmak yerine stadyumu doldurmak birinci amaç olmalı.

Görmedim ama yönetim aşı ve ulaşım işinde daha çok şeyler yapmalı, yetkililerle iletişime geçmeli. passo üzerine bir de aşı-test girince daha da zorlaştı.

Hastane meselesinde de şu iki şeye tutunmak istiyorum: Belki hastane sebebiyle stadyuma ulaşım da bundan olumlu anlamda etkilenebilir, raylı sistem daha hızlı ele alınır, ek otobüs seferi felan düzenlenir mesela. ikincisi de stadyumun etrafı ayda iki kere şenleniyor. belki hastane sebebiyle biraz daha değerli, uğrak yer bir haline gelir. tabi bunlar hastane yerine başka şeyler yapılarak da sağlanabilirdi ama proje nerden nereye geldi. hey gidi.
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçlara kapasitenin yarısı kadar seyirci alınması bize yaramadı. Sanki seyircisiz oynuyoruz gibi ortam var.

Fenerbahçe ve Beşiktaş iç sahada rakiplere deplasmanı hissettiriyor.

Adamlar her pozisyonda hakeme baskı yapıyor bizde penaltı pozisyonu oluyor tepki yok.
            Yok vallahi...
            Yarım tribün bu kadar abuk sabuk iş yapmayı becerdik, tam tribün topçuların kafasına bir şeyler atardık.
            Hiç gerek yok.

Yorum

• İlk olarak mehmet fatih yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yok vallahi...
              Yarım tribün bu kadar abuk sabuk iş yapmayı becerdik, tam tribün topçuların kafasına bir şeyler atardık.
              Hiç gerek yok.

Yorum

• İsmiyle de, cismiyle de, yapanıyla da, yaptıranıyla da çürük bir yapıdır.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Alt tribünler 2-3 sıra daha sahaya getirilip iki kat arası kamufle edilmedikçe benim gözümde tam olmuyor bu stadyum. Tabi bir de şu ambulans girişlerinin 2 tanesinin kapatılması gerekiyor. Şunları yapsalar üst düzeye çıkabilecek bir stadyum bana göre.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Trabzon şehri gerek şehirleşme gerek coğrafi bakımdan bundan 2000 yıl öncesiyle bugünü arasında bir farkı olmayan bir şehir..Yani 2000 yıl önce şehir nasılsa bugün de aynı..Hiçbir mimari dokunuşun uğramadığı değişimin yaşanmadığı bir şehir..Dağlar 2000 yıl önce de kıyıya paraleldi bugün de aynı..Sokakları çarşısı cartı curtu hep aynı..Kimsenin aklına denize sıfır olarak konumlanan bu şehri değiştirmek geliştirmek mimari dokunuşlarla farklı bir hüviyete büründürmek gelmemiş..Bu minvalde hangi akla hizmet bu şehri büyükşehir kategorisine sokuyorlar anlamış değilim..Salt nüfus yoğunluğunun artmasıyla bir şehir büyükşehir olarak nitelendirilemez..

Büyükşehir olmanın belli başlı kriterleri vardır o konuya hiç girmiyeyim ama Trabzon'un hem sosyoekonomik seviyesini hem turizmini hem de sosyal aktivite çeşitliliğini artıracak bir tık yukarı çekecek hamlelerin nasıl olması gerektiğini yazayım..

Denizi doldurmaktan başka hiçbir çaren yok..Denizi doldur derken çevreyi katlet sahil şeridini yok et demiyoruz..

Bu işi yani denizi dolduran su altında yaşayan onlarca şehir ve ülke var..Mesela Amsterdam ve Hollanda..Mesela Katar ve Dubai..

Trabzon'un sahil şeridini baştan aşağa dolduracaksın doldurup yarattığın arazinin üzerine su şehri inşa edebilirsin asma köprüler kurup yeni bir yaşam alanı kurabilirsin kurduğun yaşam alanında tek katlı tuğlalı evlere imar vererek şehiri kuşbakışı izlediğimizde labirent şehir haline getirebilirsin..Yaşam alanı kurmak istemiyorsan tarım arazisine çevirebilirsin tarım arazisine çevirmek istemiyorsan işletme/fabrika yumağı oluşturabilirsin..Denizi doldurarak her sektörde Trabzon'u geliştirebilirsin..Doldurduğun denizi boydan boya plaj olarak inşa edebilirsin bunu da yaparsın ülkenin en uzun ve en büyük kumsal plajını inşa edebilirsin..Her türlü faaliyette bulunabilirsin yani turistleri ağına düşürecek cezbedecek nitelikli göç çekebilecek istihdam ve katma değer yaratacak aklınıza gelebilecek her şey olabilir..

Bakınız size Hollanda'dan Amsterdam'dan birkaç fotoğraf paylaşayım..

45_228.jpg
                      AmsterdamYukardanGorunus_Fotor.jpg
                      HOLLANDA-DRONE.jpg
                      HOLLANDA-DRONE.jpg
                      zeeburgert-tuneli.jpg
                      Bu da Dubai'den..

resim-183746C8.jpg

Kimisi suyun altında kimisi suyla eşit seviyede doldurulmuş denizin üzerinde inşa edilen şehirler böyle..Görüldüğü üzere bir yılan bir koçbaşı gibi denizin içine doğru girilmiş ve yeni yaşam alanları inşa edilmiş..Tabii bu görsellerdeki etkiyi Trabzon'da oluşturmak para ister maliyet ister ama kanal İstanbul gibi gereksiz ve mesnetsiz bir projeyle uğraşacağımıza Doğu Karadeniz'i bahsettiğim projelerle finansman sağlayıp geliştiririm daha iyi..Bu proje hayal değil tabii bıçkın hevesli hayalleri olan entelektüel bir belediye başkanınız ve şehrin ileri gelenleri olacak..Trabzon gibi kendi kabuğundan dışarı sıyrılmamış çıkmamış insanların bol miktarda olduğu bir şehirde bu projeyi gerçekleştirmek imkansıza yakındır bu gerçeği de görmek lazım..

Bu konuyu açmamın sebebi Trabzon'da gece hayatının ve sosyal aktivitenin olmaması stadın olduğu yerde maç günleri dışında in cin top oynamasıdır..Düşünebiliyor musunuz denizi doldurmuşsunuz üzerine bambaşka bir şehir inşa etmişsiniz deniz üzerinden gelen metro tramway hattı kurmuşsunuz ve stadınız 40 bin kişilik? Yeter mi o stad Trabzon'a yetmez..Bütün bu doneler gerçekleştiğinde Trabzon'un batı ucu ile doğu ucu birbirine bağlandığında yaklaştırıldığında deniz doldurulduğunda turist sayısı ikiye katlandığında nitelikli göç şehrinize geldiğinde en az 60 70 bin kişilik stadyum kapasitesi yaratmak için gecenizi gündüzünüze katarsınız..Şhir kazanır Trabzonspor para kazanır şehir ekonomisi gelişir..

Kimse bana bu işin yasal ve parasal engelleri var demesin..İş, projeye nitelikli mimarlara ve bıçkın yöneticilerin eline bakar..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• dolgu alanı komple trabzonspora verilmişti.. ince zekalı başkan devlete iade etti.. ondandır buradaki tüm sıkıntı!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Karadeniz de yanlış üzerine yanlış yapılıyor.

Bu deniz doldurma sevdası bir gün çok pahalıya mal olacak ama ne zaman bakalım.

Uzmanlar karadeniz bölgesinde bundan sonra denizin ısınmasıyla çok fazla yağış alacağımızı söylüyor.

Yani bu trabzon, rize, ordu daki havalimanı dahil pek çok önemli yer haritadan silinirse şaşırmam.

Yorum

• yeri burası mıdır bilmiyorum ama yazmak istedim.
                            şu stadı artık karnaval haline sokalım ya. illa koreografi yapılmasına gerek yok. konfetiler dönsün, kale arkaları şeritlerle süslensin. 19-20'de şampiyon olamadık ama o sivas maçının tadı hala damağımızda. o günkü gibi stadı süslemek lazım. önümüzdeki maç gündüz maçı, tam bayram havasında geçmelik ortam var. stada da yansısın artık.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karadeniz de yanlış üzerine yanlış yapılıyor.

Bu deniz doldurma sevdası bir gün çok pahalıya mal olacak ama ne zaman bakalım.

Uzmanlar karadeniz bölgesinde bundan sonra denizin ısınmasıyla çok fazla yağış alacağımızı söylüyor.

Yani bu trabzon, rize, ordu daki havalimanı dahil pek çok önemli yer haritadan silinirse şaşırmam.
                              Deniz suyu yükselmesi Dünya'nın her yerinde birlikte olacak. Anlık fırtına, tsunami, gel-git gibi sebeplerle ortaya çıkan yükselmeler hariç.
                              Yani Trabzon, Rize, Ordu'da havalimanları suyun altında kalırsa Londra ve New York'ta da benzer şeyler ortaya çıkar...

Sonuçta deniz üzerine sürekli yapılaşmanın sıkıntı çıkaracağına katılıyorum.

Yorum

• Cumartesi günü 2019-2020 sezonu Sivas maçı gibi olacak.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X