Bir ara ihale oldu denizin dolgusu için sonuçlar da açıklandı başlayıp 720 gün içinde bitirceklerdi denizin dolgusunu öyle hatırlıyorum.Demek hala başlanmamış ilk kazma vurulmadığına göre.Neden başlanmıyor?.Gs'ye, kayseriye stad yapıldı.Bursa'ya da yapılıyor bizim stad hala piyasada yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Albayrakların elinin değdiği bir işten bize bir hayır geleceğini düşünmem inşallah yanılırım da bu mesajı 3 yıl sonra bana bir arkadaş gösterir. Nedense adamlara inancım ve güvenim tamamen bitti. Daha dolgu başlamadı ne dolguymuş arkadaş bu böyle KUTADGU arkadaşa da katılıyorum. Trabzonu bir kaç sınıf atlatcaklarmış peh 2011 gençlik olimpiyatlarıyla ilgili bir tanıtım bir kampanya yok daha ortada millet böyle bir organizasyonun yapılacağından bile habersiz. Bu kadar ilgisiz yöneticiler varken Stad+ tesisler falan filan bana pek inandırıcı gelmiyor. Avni Aker Modernize edilsin Saraçoğlu gibi daha kolay.En son Emre HIZAL tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 00:56.Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
merhabalar,
ilk mesajım bu.
bu başlıktaki birçok mesajı okudum.genel bir karamsarlık var ama Ben inanıyorum stadın yapılacağına.
yeriyle,mimarisiyle,özellikleriyle bambaşka birşey olacak.
gs'nin stadını düşünün.olmayacak dendi,durdu,ihaleler yapıldı vs.vs.
ama bitirdi adamlar neticede.
bugün fotolarını gördüm,imrendim işin açıkçası.Trabzonspor'un neden olmasın ki? Ben inanıyorum ve özellikle takip etmeye çalışıyorum süreci.Stadla ilgili birşeyler arrken gördüm forumu,o sayede buldum ve üye oldum zaten...
Yorum
-
İlk olarak terzuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon bordo mavi olarak senbolik kazmayı vurmak ve basın aracılığı ile ses getirmek mümkün değilmidir.trabzondaki arkadaşlar.bir şeyler yapamazmısınız.yerel basın falan senbolik taraftar ilk kazmayı vuruyor gibi,
bilmem ne düşünürsünüz.
senin dedigim gibi bisey veya stadda büyük pankart
yürüyüs vs..
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte malum kişilerin zihniyeti böyle maalesef.Stadyumla birlikte diğer birçok tesise kavuşacak Trabzon'un,bunların sonucunda bir kaç sınıf atlayacağını söyleyenlere bile tahammülleri yok.İşte bu yüzden bu insanlar stadyumun yapımına başlanmadığı her günü kâr sayıyor.Sözün özü içten içe seviniyorlar.Dertleri Trabzon veya Trabzonspor'un iyiliği falan değil.Art niyetleri ortada.
İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece stadyum değil bir çok şey daha yapılacak.sözün özü hükümet Trabzon'a bir kaç sınıf atlatıyor bu projeyle
Kaunas adlı zat-ı muhterem birde mesajında Trabzonsporluluğumu sorguluyor. Art niyetli olduğumu söylüyor.
Elinde bir derece varmış gibi. Benim bu başlıkta herhangi bir siyasi partiye engaje olduğumu beyan edebilen tek bir mesajım dahi yokken. Bir kişi hakkında söylediği ve ortaya döktüğü bu yargıları ispat edemeyen adam hem müfteridir hem de şerefsizdir.
Defalarca sordum ve yine soruyorum - Çünkü benim asıl meselem Trabzonspor ve Trabzon-
1- 5 yıldır, ortaya konmuş Stadyum Projesi ile ilgili hangi gelişme olmuştur.
2- Bu geçen süre içerisinde kaç kez stadyum ile ilgili somut gelişmelerin her an olacağı söylenmiştir.
3- Elimizde 5 yıl sonunda ne olacağı tam da belli olmayan bir ihaleden başka ne var?
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoskoca forumda Albayraklar ile münasebeti olan biri yok mu? Bize güncel bilgiyi öğrenip söyleyebilecek...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoskoca forumda Albayraklar ile münasebeti olan biri yok mu? Bize güncel bilgiyi öğrenip söyleyebilecek...Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Bize gelince nasihat veren arkadaşları bu sorulara cevap verirkende görmek isteriz ...Ne nasihatı yahu, sadece soru. Bizim millette olur ya genelde emice dayı oğlu filan.
Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
Şu kadarını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu projeyi takip etmemek, ne durumda olduğunu sorgulamamak, sürecin hızlanmasını istememek Trabzon'a ve Trabzonspor'a ihanettir. Başka kaygıları Trabzonspor'un üstünde tutmaktır.
Bu yüzden soruyorum. Bu proje ne aşamada, ne zaman başlayacak dolgu?21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum