Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tribünler öyle siradisi yapilmaliki, rakip takim bu stada gelmeden kaybetmeli... mac bitimindede bu resmiyete dökülmeli...

tribünlerin saha yakinligi en fazla nekadarsa okadar olmali, tribünler dik olmali, koyu bordo renkte olmali, akustik muhtesem olmali. az sayida taraftarla bile stad rakibi rahatsiz etmeli...
    aynen katiliyorum

Yorum

• İlk olarak Hemsinli_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim anlamadığım arkadaş yani koca trabzonda hiç ama hiç bi yermı yok bi stad sığdıracak kadar da denizi doldurmakla uğraşılıyo rize trabzonun 10 da biri gene bi yer buldular adamlar küçükte olsa bi stad yaptılar.bu sözüm yalnıs anlaşılmasın sadece sırf denızı doldurmakla geçen zaman a bi stad yapılır bunun örnekleri vardır. diyceksınız şimdi yok arazi şartlari yok kompleks yapılacak her şey olacak.geç olsun temız olsun ama şunuda unutmayın denizi doldurma işinde ki maliyetle kaç arazi kaç ev sahbı kaç apartman vs vs benım görüşümdür saygılar.
      Hemşinli kardeşim sana tek bir soru: Trabzon merkezde bir dönüm yerin olsa kaça satarsın?

Hazine arazisi olsa stadın sığacağı kadar, dediğin doğru olabilir. Ama yok işte, kimse çıkıp söylemedi yani şu ana kadar şurası var diye. Mecbur istimlak etmek lazım. İstimlak ettin mi de bir stadlık yere bugün ortaya çıkan (eğer bu paraya adam gibi dolgu yapılabiliyorsa gerçekten) 660 dönümlük dolgu maliyetinin daha fazlasını harcamak zorunda kalırsın. Olay budur.

Şimdi TOKİ, hem istimlaktan daha az para harcıyor dolgu için hem de Akyazı'ya yapılacak olan ticari yapıların arazilerini satarak para kazanmayı hedefliyor. İki yönden kara geçiyor yani.

Diğer taraftan Rize'nin stadı da dolgu üzerinde değil mi, ben yanlış mı biliyorum?.

Yorum

• haha çok süper kesin şenlik isi olsun o zaman
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• Alıntı:
          cagdasdeniz4242 tarafından yazılan
          BLACKSEA CITY(Karadeniz şehri) nasıl arkadaşlar ya da mesela trabzonda yayla şenliği varmış meşhur ismi çok güzel onu da koyabiliriz stat ismine o da şöyle olabilir
          AKYAZI SİS DAĞI STADI
          Alıntı:
          barisb tarafından yazılan
          KADIRGA da vardır şenlik yapılan ve bilinen yer olarak. belki Akyazı gemi formunda yapılırsa isim olarak da uyar
          Yaz şenliklerinide yaparız artık stadın orada afişlere falan yazarız
          Otçu şenlikleri
          YER : Akyazi Spor Kompleksi Kadırga Tesisleri Şenlik Merkezi :P :P
          haha süper fikirmiş o zaman bu şenlik işi

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            haha süper fikirmiş o zaman bu şenlik işi

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaz şenliklerinide yaparız artık stadın orada afişlere falan yazarız
              Otçu şenlikleri
              YER : Akyazi Spor Kompleksi Kadırga Tesisleri Şenlik Merkezi :P :P
              İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağasarlı meryemi falan çağırırız stadın açılışına
              bide kadırgada davul çalan bi abi var davulu bile bordo mavi oda gelir
              bak sen şenliğe bunu sadri başkana dememiz gerekir yapar bence... :P
              ağasarlı meryem kim aga?
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hemşinli kardeşim sana tek bir soru: Trabzon merkezde bir dönüm yerin olsa kaça satarsın?

Hazine arazisi olsa stadın sığacağı kadar, dediğin doğru olabilir. Ama yok işte, kimse çıkıp söylemedi yani şu ana kadar şurası var diye. Mecbur istimlak etmek lazım. İstimlak ettin mi de bir stadlık yere bugün ortaya çıkan (eğer bu paraya adam gibi dolgu yapılabiliyorsa gerçekten) 660 dönümlük dolgu maliyetinin daha fazlasını harcamak zorunda kalırsın. Olay budur.

Şimdi TOKİ, hem istimlaktan daha az para harcıyor dolgu için hem de Akyazı'ya yapılacak olan ticari yapıların arazilerini satarak para kazanmayı hedefliyor. İki yönden kara geçiyor yani.

Diğer taraftan Rize'nin stadı da dolgu üzerinde değil mi, ben yanlış mı biliyorum?.
                Rizenin stadı dolgu ama sonuçta orayı stad yapmak için dolgu yapılmadı. belli bi zaman kaybedilmedi.benim anlatmak istediğim arkadaşım dolğu ile geçen zaman la alakalı.
                HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• stadın adı belli ağaoglu mytowerland arena

Yorum

• İzleyin:

Bana kalırsa Avni Aker ismi kalsın

Yorum

benim anlamadığım arkadaş yani koca trabzonda hiç ama hiç bi yermı yok bi stad sığdıracak kadar da denizi doldurmakla uğraşılıyo rize trabzonun 10 da biri gene bi yer buldular adamlar küçükte olsa bi stad yaptılar.bu sözüm yalnıs anlaşılmasın sadece sırf denızı doldurmakla geçen zaman a bi stad yapılır bunun örnekleri vardır. diyceksınız şimdi yok arazi şartlari yok kompleks yapılacak her şey olacak.geç olsun temız olsun ama şunuda unutmayın denizi doldurma işinde ki maliyetle kaç arazi kaç ev sahbı kaç apartman vs vs benım görüşümdür saygılar.
                      valla benim anlamadığım nasıl oluyoda dolgu parasıyla okadar araziyi trabzonda alacaksın daha yeni bizden kara yolları aldı taa trabzonun en güneyinde ki mahallede soğuksuda m2sini bin liradan yane o paralan ancak en iyi ihtimalle 30 40 dönüm alan alabilirsin doldurulacak yerse 660bin m2..

Yorum

• Her şeyi düşünen Trabzonspor taraftarı profiline hayranım.
                        Bordomavi.net

Yorum

• Fırtına Arena iyi isim..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Hüseyin Avni Aker , Allah gani rahmet eylesin bir istiklal harbi gazisiydi . Ömrünü ülke sporuna ve gençlere vakfetmiş değerli bir şahsiyetti . Onu sembol yapanda Trabzon şehrinde spor kültürünün temelini atan başlıca şahsiyetlerden biri olmasıdır .

İnşallah cumhuriyetimiz nice yüzyıllar görecek , gelecek nice Trabzonlu nesillerde Hüseyin Avni hocanın ruhunu yaşatacak . Trabzon sporunun ulaştığı en üst nokta olan profesyonel futbol takımının iç sahasına bundan güzel bir isim verilemez .

Hüseyin Avni Aker'in ruhu yaşatılmaya devam edilmeli .

...

-Hüseyin Avni hoca düdüğü ağzına götürdü ve maçı başlattı . Maça evlatları olan Trabzonsporlu oyuncular başladı .

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fırtına Arena iyi isim..

abi bence Bordo Mavi Fırtına Arena (ve ya arenanın türkçesi) olsun,böylelikle Bordo Maviyi tescilletmiş oluruz
                              Entropi İyidir.

Yorum

Rizenin stadı dolgu ama sonuçta orayı stad yapmak için dolgu yapılmadı. belli bi zaman kaybedilmedi.benim anlatmak istediğim arkadaşım dolğu ile geçen zaman la alakalı.
                                Tabi zaman konusunda haklısın. Yalnız yer bulmanın bu bölgede zor olduğunu söylemek istedim ben de. Doldurmak malesef istimlaktan çok daha ucuza geliyor.

Artık bir yola girdik napalım. Yeter ki yapılsın, yeter ki süreç bir şekilde kesintiye uğramasın artık, bekleriz biz, zaten bir stadlık zaman çoktan oldu beklemeye başlayalı, bir buçuk stadlık daha bekleriz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X