sözü bende veririm önemli olan kazmayı vurmak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu üstünün kapanması uzun sürmez mi şimdiden başlamak gerekmez mi acaba?
aslında çatının kalitesine bağlı ki bize öyle A kalite bir çatı yapmazlar.Bu yüzden kısa sürer yani lige yetişir gibime geliyor ama çok geç kalmamak lazımDallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecatı işide hayal oldu gibi stadı yıkalım desek herkes onay verir yapalım deyince olmaz özak niye imzalamaz bunu anlamadım oyalama taktiği bunlar yazık cok yazık trabzonun değil karadenizin kaderi bu ne yapalım bizler bölücülük yapamıyoruz bu yüzden olsa gerek rahat duruyoruzbakan bey imza işi varya bu aralar görünmüyor yazıklar olsun ona ve onun gibi sahte trabzonsporlura
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesungur61;
1- İstanbulda Olimpiyat stadı var 80 bin kişilik, 2-Fener stadı 50 bin kişilik, 3-GS stadını yapar o zamana kadar 40 bin kişide o, beşiktaş yetiştirebilirmi bilmiyorum, 4-kayseride 30 bin kişilik var zaten.
kaldı 3 tane daha: 1 tane bursa, 1 tane antalya, 1 tanede İzmir yada Ankaraya yaparlar olur biter.
bizde havamızı alırız. mevcut stadımız zaten eski ve kapasitesi 21 bin kişi
Benim bildiğim kadarıyla bir şehirde o kadar fazla stadda maç oynanamayacak olduğu.En fazla 2 diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.
izmir antalyaya maç verirler ama bursayı bilmiorum.. marmara bölgesinde çok fazla stat olur.. sonuç olarak bu faaliyet turist çekecek.. turistik mekanların güzel bol olması gerekir.. stat yaparsak bizede maç verilir.. verilmezse birileri nasibini alır herhalde..Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Yorum
-
avrupa şampiyonası ve dünya kupası gibi organizasyonlarda her şehirden bir stad seçiliyor belki istanbulda asya ve avrupa kıtası olarak bakılıp bu kural bozulabilir oda en fazla olimpiyat/seyrantepe ve saracoglu olur geriside 3-kayseri,4-ankara,5-izmir,6-bursa,7-konya(stadı yapılıyor), kalan yer içinde adana,trabzon,sivas,urfa(32bin) arasından biryer secilir syn.faruk özak görevine devam ederse son biletin bizim olacagının inancındayım
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük ihtimalle stadın üstü komple kapatılacak .faruk imzalarsa tabi...
Yorum
-
Bu konuyla alakalı tek mesele stadyum tesisi değil ne yazkki.
Geçmişte Avrupa şampiyonasının ihtiyaç duyduğu altyapı ve Trabzon şehirinin bu açıdan eksik olduğu konular üzerine çok ayrıntılı bir yazı yazmıştım . Bulabilirsem buraya yeniden yapıştırırım .
Özetle ; 1. Ulaşım ; Havalimanı charter kapasiteleri , şehir içi ulaşımında toplu taşıma kapasitesi , şehirlerarası hızlı tren ağları , otoban kalitesi ve güvenliği , şartlar uygunsa feribot seferleri .
2. Konaklama ; Stadların olduğu şehirlere ve civar semtlere 20bin ile 80bin arası turist gelecek . Dolayısıyla bu şehirlerdeki konaklama imkanları , otel kapasiteleri ve kültürel imkanlar .
3-Güvenlik ; Toplamda yurda girecek 1 milyon civarı turist ve yaklaşık 1000 sporcu -takım yöneticisinin güvenlikleri ile ilgili yeni bir yasal düzenlemeye ihtiyaç var .
Bu maddeleri birde Şampiyona için ihtiyaç duyulan en az 5 yeni stad ile birleştirirsek yatırım maliyeti milyar dolarları buluyor . Bu açıdan bakılırsa ekonomik davranmak adına Erzurum'u Trabzon üzerinden Samsuna demiryoluyla bağlamaktan ve Akyazıdan vazgeçip Trabzon şampiyona dışında bırakılabilir .
Yorum
-
Bursaspor taraftarları bugün stadyum önünde toplanarak Belediye başkanı Recep Altepe ye stadyum inşaatına artık başlanması,stadyumun daha fazla gecikmemesi çağrısı yaptılar.
Trabzon'da da, taraftarlar toplanıp -ama seviyeli bir şekilde- stadyumun çok geciktiğini,somut adımlar atılması gerektiğini haykırabilirler.
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleödene€i yiyim baslasinlarda sonra alirlar ödeneg€i
kesinlikle katılıyorum. kız hamile kalsın hele bi ondan sonra nikahlamasınlar sıkıysaBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle katılıyorum. kız hamile kalsın hele bi ondan sonra nikahlamasınlar sıkıysa
delinin birine denk gelirsin kızinida furur senide
yani temeli atarsın stad orda öyle kala kalır,nizami gitmesinde fayda var...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum