Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni Aker düzenlensin ve mevcut yerinde kalsın.

Yeni stadımızında Akyazı'da olmasının bence hiç bir sakıncası yok.

Hatta yapılsın ben sahil boyu yüryerekte giderim oraya
    Sen ağlat biz severiz seni...
    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
    ts_mania

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akyazı kalsın, hem uzak hem maliyetli.

Peki yerinde yapılsın diyen arkadaşlardan nasıl yapılacağı konusunda fikri olan varmı? Daha önce yazıldımı bilmiyorum. Merak ediyorum ama.

Sedat Arkadaş üzerine alınacak belki ama

Şükrü Saraçoğlu 80 milyon USD ye yenilendi ve bunuda fb kendi karşıladı.

Biz nasıl yapabiliriz peki.
      - Ya Abi Ben Derdimi Anlatamıyorum Galiba

- Bana Şunu Anlatmasın Kimse Oraya O Stad Olmaz , Olur Basbaya..

- Fener Sponsorlara Yaptırdı , Neden Bizde Yaptıramayalım , Atıp Tutarken Mangalda Kül Bırakmayan Büyük Trabzonsporlular Var Hem Bir El Atarlar Fenamı..

- Yani Demem Şudur ki , Avni Akerinde Yerine Güzel Bi Stad Yapılır , Kimseyide Rahatsız Etmez..

- Vatandaşın Biri Gereksiz Bi İlçe Sırası Muhabbeti Başlattı , Kesinlikle Dikkate almaya Gerek Yoktu ..

- Her Şey Trabzon İçin
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• tercih sunsalar şimdiki yerinde olmasını isteyenlerdenim.
        Ama zaman değişiyor. Artık o mevki bu yükü kaldıramıyor.
        Akyazı olması bi çok yönden avantaj olabilecek.
        Ama budefada Akçaabat tarafından Trabzona gelirken ki o görüntünün kaybolacak olmasına üzülüyorum.
        Avni Aker olmuyorsa benim için en güzel yer şimdiki Çimento Fabrikasının yeridir.
        Çimento Fabrikasını Aşkale aldığında 10 senliğine oraya yerleşmiş ve şehir içinde kaldığı için 10. senesi dolduğunda oradan kaldırılacağı var sözleşmesinde.
        O yer bence çok güzel olurdu.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kendi yerimizde yapilsa diyelim. Maliyeti nasil ve kimin tarafindan karsilanacak ?? Stadin yanindaki evler yikilmali yoksa oraya modern yeni bir stad yapilamaz. Nasil ve nezman yikalacak sadece bu islem icin 2 sene kesin kaybolur. Orda duran insanlarada yeni ev verilmesi lazim yani anlasilmali ölme esegim ölme.
          Akyazida sadece stadyum olmayacak baska yatirimlarda olacak.

Fakat ana soru maliyeti nasil ve kimin tarafindan karsilanacak eger su anki yerde yapilacaksa ???
          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 22:47.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Ya Abi Ben Derdimi Anlatamıyorum Galiba

- Bana Şunu Anlatmasın Kimse Oraya O Stad Olmaz , Olur Basbaya..

- Fener Sponsorlara Yaptırdı , Neden Bizde Yaptıramayalım , Atıp Tutarken Mangalda Kül Bırakmayan Büyük Trabzonsporlular Var Hem Bir El Atarlar Fenamı..

- Yani Demem Şudur ki , Avni Akerinde Yerine Güzel Bi Stad Yapılır , Kimseyide Rahatsız Etmez..

- Vatandaşın Biri Gereksiz Bi İlçe Sırası Muhabbeti Başlattı , Kesinlikle Dikkate almaya Gerek Yoktu ..

- Her Şey Trabzon İçin

Seni anlıyorum, hemde çok iyi.

Bu sayfaya girip sadece senin mesajlarını okudum uzun süre. Başka kimse yazmıyorken bile canlı tuttun başlığı.

Yapılır tabi istense yapılır ama, almadan vermek allaha mahsuh. Sen istiyorsunki devlet yıksın oraya yeni stad yapsın (zira bizim kasa tam takır) Ama devlet yanaşmıyor öyle birşeye. Nedenini konuşursak bütçesiydi, rantıydı falan filan uzar gider.

Devlet yapmıyorsa biz yaptıralıma gelirsek. Malesef o kadar sevdalı bir iş adamımız yok. Zaten kar etmeden yapmak ticaretin ahlakına aykırı. Olmaz kimse girmez o işe yani. Öye sponsorla yapılacak birşeyde değil zaten.

En gerçekci alternatif Akyazı şu anda sende kabul et.

Ha benim gönlümden geçen çimento fabrikasının yeri ama onun taşınması konusunda pis oyunlar dönyor bildiğim kadarıyla.

Yorum

• Bundan sonra bu başlıkta "Türkçe" yazmamaya karar verdim..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bu başlık biraz Dejavu gibi
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Seni anlıyorum, hemde çok iyi.

Bu sayfaya girip sadece senin mesajlarını okudum uzun süre. Başka kimse yazmıyorken bile canlı tuttun başlığı.

Yapılır tabi istense yapılır ama, almadan vermek allaha mahsuh. Sen istiyorsunki devlet yıksın oraya yeni stad yapsın (zira bizim kasa tam takır) Ama devlet yanaşmıyor öyle birşeye. Nedenini konuşursak bütçesiydi, rantıydı falan filan uzar gider.

Devlet yapmıyorsa biz yaptıralıma gelirsek. Malesef o kadar sevdalı bir iş adamımız yok. Zaten kar etmeden yapmak ticaretin ahlakına aykırı. Olmaz kimse girmez o işe yani. Öye sponsorla yapılacak birşeyde değil zaten.

En gerçekci alternatif Akyazı şu anda sende kabul et.

Ha benim gönlümden geçen çimento fabrikasının yeri ama onun taşınması konusunda pis oyunlar dönyor bildiğim kadarıyla.
                  - Hayır Son Kararı Ben Vericem Sanki

- Benim Şahsi Görüşümdür ki , Rakip Takım Trabzona Geldimi Şehrin İçine Girsin Otobüsle , Baskıyı Hissetsin , Şöyle İnsanların Gözlerindeki İfadeyi Görsün
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Stadyumun çizimi hazır mı? Çalışma yapılıyor mu acaba? Localar, tribünlerin dizaynı vs
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stad yapilsinda trafik sorunu olsun.

Avni akerde sehirin göbeginde ama derbi maclari haric sorun olmuyor degil mi?
                      Basit gibi görünen önemli bir sorun..Sarp-Samsun yolunun üzerinde olması bir yana,Trabzon'dan sonra en büyük 2. yerleşim yeri olan Yıldızlı-Söğütlü-Akçaabat hattı da bu yolu kullanıyor..

Sorun olmaz olur mu..her maç trafik keşmekeşi var..ki taraftarın çoğunluğu yürüyor..Avni Aker civarında otopark yok..tüm ara sokaklar park yeri olarak kullanılıyor ve arabanızı park edecek yer bulmanız çok zor..
                      Hal bu iken nerdeyse Avni Aker'in 2 katı kapasitesinde olacak bir stadın gidiş gelişlerini şimdiden düşünmek lazım..

Bak demedi demeyin..bu çok büyük sorun olacak stad yapıldığında..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Olmaz bu stadyum vazgecelm biz bu isten =) parayı buldugumda ben yaptıracam
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Stadın mimarları 2011 için yapılan tesislerin mimarları olur inşallah muhteşem yapılara imza attılar ben olsam gözü kapalı teslim ederim onlara projeyi.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadın mimarları 2011 için yapılan tesislerin mimarları olur inşallah muhteşem yapılara imza attılar ben olsam gözü kapalı teslim ederim onlara projeyi.
                            akcaabata yapilan atletizim pisti, pelitli spor salonu, yüzme havuzu
                            yapan mimarlarimi kast ediyor?

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              akcaabata yapilan atletizim pisti, pelitli spor salonu, yüzme havuzu
                              yapan mimarlarimi kast ediyor?
                              evet onları kasttediyor !
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bu akyazı da dolgu konuşulduğuna göre stad deniz kıyısına denk geliyor galiba,
                                karadenizin fırtınasını bilmeyiz de duyarız,
                                ist. olimpiyatın kötü rüzgarı sorun oluyor da karadenizin fırtınasına nasıl dur diyecek teknoloji,
                                ekstra önlemlerle bir sürü maliyet doğacak o da çözüm olursa tabii.
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X