Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stat projesi konusunda olan biteni çok iyi takip eden biri olarak şunu söyleyeyim. Şu anda yapılan çalışmalar zaten stat çalışmaları, yani daha önce böyle bir olay yoktu. Albayrak döneminde bir kaç sondaj yapıldı, Albayrak gidince mevcut başkanımız dahil bakanlar felan hayal dedikleri projeye olabilir demeye başladılar. Başbakan bunun sözünü yerel seçimlerden önce verdi. Bu arada kulüp başkanı değişti, yapacak firma bulunamadı son olarak TOKİ'ye devrettiler. Şu anda yapılan çalışmaların sonuçlarına göre proje şekillenecek. Her konuda olduğu gibi stat konusunda da garip bir acelecilik var. Stat Projesini 5 senedir konuşuyoruz, gecikmiştir doğrudur. Ancak ya kendi işini kendi yapacaksın ya da bekleyeceksin birileri yapacak. Bizim başkan biz yapamayız devlet yaparsa yapar, dediği bir yerde beklemekten başka ne yapabilirsin. Buna rağmen 5 sene stat konuşup 6. senede bir şeyler başlarsa uzun vadede bakarsak fazla beklemiş olmayacağız. Zira 15 senedir stat projesini konuşan Gs ve hala stat yapacak olan bjk var. Bunlar örnek olmayabilir ancak ülkemiz şartlarında işiniz devlete kaldıysa örnektir. Bunun dışında taraftarlarımızın her konuda verdikleri ani tepkilere siyasi görüşlerini de katarak sallamalarını da hoş görmek lazım, boşuna Trabzonlu değiliz, bizim de tarzımız böyle çatışarak büyürüz.
    söylediklerine katılıyorum kim sitemezki bi an önce yapılsın şu stad ama malesef beklemek zorundayız

Yorum

• atmaca hocam kusura bakma tutamadım kendimi sormak istiyorum .. bizim futbol stadyumumuz nerede ????? varda bizmi göremiyoruz?? 5 yıl önce vaad edilen proje niye gerçekleştirilemiyor....................çek ordan 2kg kömürrr
      u will need justice at the end..

Yorum

• - Biz stad yapılmıyor diye isyan ediyoruz ama gelen cevap " Kardeşim kaç senedir gelmeyen yatırım geldi " ..

- Hayır ne alakaysa artık
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tutturmussun bi secimler.Yok yahu.Yani Trabzona tarihinin en büyük yatirimlari yapildi, kör olmak lazim görmemek icin.Stadyum cokda acil olmazsa olmaz elzem bisey mi.Yani stadyum olmadan sampiyon olun muyor mu?Yani gs nin ve bjk nin stadyumlari yada Bursanin Stadyumlari bizimkinden cok mu iyi.Cok istiyorsa yöneticiler Kayseri gibi yapsaydi simdiye kadar.Amac siyaset olsunda ne olursa olsun.
          Nasıl da çözdün olayları zehir gibisin maşallah topu taca atıp nasıl da su yüzüne çıkabiliyorsunuz maharet ister doğrusu, amaç siyaset deyip siyaset yapmakta moda bu aralar.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bugün başbakan Trabzon'da olacak meydana kocaman bir Akyazı'yı Trabzon'a kazandırdığınız için teşekkür ederiz pankartı var Trabzonlu Gençler asmış bana Albayrak'ın bir rüya gerçek oldu bilboardlarını hatırlattı bakalım ne diyecek başbakan.Yeni bir talimat geliyor sanırım.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Nerde Akyazı

Biz niye göremiyoruz.
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• stadyumun yapılmaması konusunu alakasızca genişleterek ' trabzona hiç bir şey yapılmıyor' saçmalıklarına girmek yersiz. trabzona nelerin yapıldığını bilmeyenlerin aklından ve dolayısıyla anlama kapasitelerinden şüphe duymakla beraber yinede kendilerine 2003den beri trabzon'a nelerin yapıldığını hatırlatalım bari.
                Trabzon’da son yıllarda gerçekleştirilen spor yatırımlarının sayısının hızla artması, spora olan ilginin yanı sıra kente gelen yerli ve yabancı turist sayısına da olumlu katkı yapıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 8 yıl önce 15 o

yapacaksanız stadyum konusu hakkında eleştiri yapın.iftira atmayın

Yorum

• senelerdir masal anlatıp duruyorlar

Yorum

• Herkes birşeyler söylüyor ama hep aynı şeyler.

Adım gibi eminim Türkiyede şu anda yapılması planlanan statların hepsi biter bizimki hala proje aşamasında kalır.

Yorum

• - Trabzona yapılan hizmetler tartışılır ona bişey demiyorum, zaten bugüne kadar kimse çivi çakmamış o ayrı..

- Ama bu stad resmen siyasi pazarlık konusuna dönüşüyor ayıptır...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Talimatçı Başbakan şuanda Trabzonda.

Hoşgeldiniz

En son bordo61 tarafından düzenlendi; 12.06.2010, 12:42.

Yorum

• Laflara bak hele.

Size Spor salonu yaptık susun oturun aşağı diyecekler utanmasalar.

Yahu kimin ne yaptığını biz çok iyi biliyoruz , link'e ihtiyaç yok.

Kim ne yaptıysa ALLAH RAZI OLSUN

Siz yormayın kendinizi.

Akyazı sayesinde kaç seçim alındığını da biliyoruz.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün başbakan Trabzon'da olacak meydana kocaman bir Akyazı'yı Trabzon'a kazandırdığınız için teşekkür ederiz pankartı var Trabzonlu Gençler asmış bana Albayrak'ın bir rüya gerçek oldu bilboardlarını hatırlattı bakalım ne diyecek başbakan.Yeni bir talimat geliyor sanırım.
                            Sabah cafeye gelirken gördüm bende.Koskocamandı.

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nerde Akyazı

Biz niye göremiyoruz.
                            Aynen öle dedimdi görünce
                            Ulen bordo61 senle acaip uyuşuyo düşüncelerimiz

Yorum

• Sağol Nebiye abla

Allah'a şükür gözlerimiz görüyor.

İşte Kazandırılan Akyazı Stadyum'u

Talimat Arena .

Biraz zorlarsak kendimizi

1-1 japon kale yaparız.
                              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 12.06.2010, 12:48.

Yorum

• - Doğru söze ne hacet

Yorum

Yükleniyor...
                                X