İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
atmaca hocam kusura bakma tutamadım kendimi sormak istiyorum .. bizim futbol stadyumumuz nerede ????? varda bizmi göremiyoruz?? 5 yıl önce vaad edilen proje niye gerçekleştirilemiyor....................çek ordan 2kg kömürrru will need justice at the end..
Yorum
-
- Biz stad yapılmıyor diye isyan ediyoruz ama gelen cevap " Kardeşim kaç senedir gelmeyen yatırım geldi " ..
- Hayır ne alakaysa artıkTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTutturmussun bi secimler.Yok yahu.Yani Trabzona tarihinin en büyük yatirimlari yapildi, kör olmak lazim görmemek icin.Stadyum cokda acil olmazsa olmaz elzem bisey mi.Yani stadyum olmadan sampiyon olun muyor mu?Yani gs nin ve bjk nin stadyumlari yada Bursanin Stadyumlari bizimkinden cok mu iyi.Cok istiyorsa yöneticiler Kayseri gibi yapsaydi simdiye kadar.Amac siyaset olsunda ne olursa olsun.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Bugün başbakan Trabzon'da olacak meydana kocaman bir Akyazı'yı Trabzon'a kazandırdığınız için teşekkür ederiz pankartı var Trabzonlu Gençler asmış bana Albayrak'ın bir rüya gerçek oldu bilboardlarını hatırlattı bakalım ne diyecek başbakan.Yeni bir talimat geliyor sanırım.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
stadyumun yapılmaması konusunu alakasızca genişleterek ' trabzona hiç bir şey yapılmıyor' saçmalıklarına girmek yersiz. trabzona nelerin yapıldığını bilmeyenlerin aklından ve dolayısıyla anlama kapasitelerinden şüphe duymakla beraber yinede kendilerine 2003den beri trabzon'a nelerin yapıldığını hatırlatalım bari.
Trabzon’da son yıllarda gerçekleştirilen spor yatırımlarının sayısının hızla artması, spora olan ilginin yanı sıra kente gelen yerli ve yabancı turist sayısına da olumlu katkı yapıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 8 yıl önce 15 o
yapacaksanız stadyum konusu hakkında eleştiri yapın.iftira atmayın
Yorum
-
- Trabzona yapılan hizmetler tartışılır ona bişey demiyorum, zaten bugüne kadar kimse çivi çakmamış o ayrı..
- Ama bu stad resmen siyasi pazarlık konusuna dönüşüyor ayıptır...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Laflara bak hele.
Size Spor salonu yaptık susun oturun aşağı diyecekler utanmasalar.
Yahu kimin ne yaptığını biz çok iyi biliyoruz , link'e ihtiyaç yok.
Kim ne yaptıysa ALLAH RAZI OLSUN
Siz yormayın kendinizi.
Akyazı sayesinde kaç seçim alındığını da biliyoruz.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün başbakan Trabzon'da olacak meydana kocaman bir Akyazı'yı Trabzon'a kazandırdığınız için teşekkür ederiz pankartı var Trabzonlu Gençler asmış bana Albayrak'ın bir rüya gerçek oldu bilboardlarını hatırlattı bakalım ne diyecek başbakan.Yeni bir talimat geliyor sanırım.
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde Akyazı
Biz niye göremiyoruz.
Ulen bordo61 senle acaip uyuşuyo düşüncelerimiz
Yorum
-
-
- Doğru söze ne hacetTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum