Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu ekonomik kriz bizim tüm planlarımız alt üst etti. Bu krizde yatırımcı bulmak gerçekten çok zor. Şayet kriz olmasa umudum olurdu ama şu anki şartlarda birşey olacağını düşünmüyorum.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle birşey yap hem takımının ismi ile bağldaşsın denizden gelen fırtına denizin içinde ya bu kadar anlamlı birşey var mı ya akyazıya olmaz mı bu baksanıza;

Bu stad değil alışveriş merkezi ama yapılış biçimini görün diye söyledim süper olmaz mı bu sistem

Ha bura barcelona deil mi =) aslında sadece stad deil stad la kara arasına limanda yapılabilir ama burası acık deniz deil yani bol bol dalga almıyo ..

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar ayrıca Trabzon'un Avrupa Şampiyonası adaylığımızda ev sahibi şehirlerden biri olabilmesi için, modern meydanlara, otellere vs. sahip olması gerekiyor. Akyazı Projesi'nin önemi bir noktada buradan kaynaklanıyor. Eğer Avni Aker yerinde yenilenir ve de otopark ile meydan sorunları çözülmez ise TFF başvuruya dahil etse bile UEFA'dan izin çıkması zor.

Havaalanına 2. pist ulaşım için önemli. Akyazı'da düşünülen konaklama tesisleri ile otel ve meydan önemli. Avni Aker arazisine AVM ve otel yapılması önemli. Tarihi ve doğal dokusu için söz söylemeye gerek yok: Tek kelimeyle mükemmel. Lakin bu bahsi geçen yatırımların yapılması Trabzon'un Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapabilmesi için oldukça önemli.

Devletin Trabzon'u gözardı etme lüksü var; çünkü diğer şehirler büyük (en azından Trabzon gibi coğrafi nedenlerle kıyı şeridine sıkışmamışlar), ulaşımları kolay, konaklamaları yeterli, stat yenileme sorunlarını Kayseri modeliyle halledebiliyorlar vs. Oysa Trabzonspor gibi bir takıma sahip bu futbol şehrinin bu organizasyona ihtiyacı var. O nedenle adımlar atılırken, taviz veriliyor gibi değil; maksimum avantaj sağlanıyor diye düşünelim.

Avni Aker arazisi satılıp, deniz 600 dönüm doldurulsun; stat isim hakkı vs. satılıp bir şekilde şu stat yapılsın; Avni Aker yıkılıp inşaa edilip o meydan güzelleşsin; 600 dönüm içerisindeki oteller, konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri yapılsın; havaalanına 2. pist yapılsın, Trabzon şehri de Avrupa Şampiyonası'nda yerini alabilsin.
        şöyle bir şey var avnı akerın oldugu butun arazıyı yavuz selım kapalı spor salonu falan hepsını toptan devretsenız bıle bu akyazıya yapılacak olası denız doldurma masrafını zar zor karsılıyor.. sizce bu işe kim yatırım yapabilirki ???
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          atletico madridin stadi gibi mesela:

süper fikir!!! bence olur
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• ne varsa avni akerde var gerisi yalan
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bizim Avni Aker'de ne var ki arkadaşlar? Tribün'ün üstüne bir tribün daha koyalım, dış görüntüsünü yenileyelim müthiş bir stad olur.

Yorum

• Loca yok.

Yorum

• Loca, büfeler, restaurantlar, loungelar.
                  Yeni stadyumda giris cikislar daha iyi olur vs vs vs

Yorum

• en azından yeni olur. Trabzonun ne kadr nemli bi havasının oldugunu biliyor herkes. insanlar çürüyüp gidiyo beton mu saglam kalacak. kimbilir ne haldedir Avni Akeriin bedonları

Yorum

• Haklısınız arkadaşlar, bunları düşünmemiştim ben sadece görünüşü daha güzel olur diye söylemiştim ama sizin söyledikleriniz en az o kadar önemli. O halde yeni stad için dua etmekten ve yardım beklemekten başka çaremiz yok.
                      En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 29.01.2009, 19:59.

Yorum

• Bu takım mutlaka büyük bir stadı hakediyor. En azından 40-42 bin civarı bir stadı. Kalelerimizin kale arkası tribününün boyutunun yanında kücücük kalması gerekiyor. Bu stadlar cok hosuma gidiyor. Ama trabzondaki taraftar potansiyeli ile ilgili bir bilgim yok tabi. 40 bin kişilik stad senede kac kere dolar meçhul.

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu takım mutlaka büyük bir stadı hakediyor. En azından 40-42 bin civarı bir stadı. Kalelerimizin kale arkası tribününün boyutunun yanında kücücük kalması gerekiyor. Bu stadlar cok hosuma gidiyor. Ama trabzondaki taraftar potansiyeli ile ilgili bir bilgim yok tabi. 40 bin kişilik stad senede kac kere dolar meçhul.
                          İstatistik olarak araştırma yaparsan güzel kardeşim.. Takımımızın başarılı olduğu yıllarda mesela örnek vereyim sana 96 senesi gibi.. Koltuksuz stadımıza biletli giren seyirci sayısı 38 bini bulmuş birçok maçta.. O dönemde biletsiz giren seyirci sayısını da katmayı sana bırakıyorum..

Hatta o dönemki maraton görüntülerine baktığında tek tek insanları seçemezsin.. Umarım dolup dolmayacağı konusunda yardımcı olabilmişimdir..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bu Stadı Devlet bize paşa paşa yapacak... Trabzonda oy zamanı başlarlar.. Stad yaptıracağım suyunuda bağlatacağım.. diye Adamlar Rize'ye Kayseri'ye ve İstanbul Aslantepe tüm hızıyla gidiyor
                            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İstatistik olarak araştırma yaparsan güzel kardeşim.. Takımımızın başarılı olduğu yıllarda mesela örnek vereyim sana 96 senesi gibi.. Koltuksuz stadımıza biletli giren seyirci sayısı 38 bini bulmuş birçok maçta.. O dönemde biletsiz giren seyirci sayısını da katmayı sana bırakıyorum..

Hatta o dönemki maraton görüntülerine baktığında tek tek insanları seçemezsin.. Umarım dolup dolmayacağı konusunda yardımcı olabilmişimdir..
                              hatırlamaz mıyız? o zamanlar her basamakta bazı maçlarda 2li bazı maçlarda 3lü sıra yapılırdı. tribünde yere düşmenin imkansız olduğu günlerdi.
                              bu sene şampiyon olalım, kombine fiyatlarını iki ile çarp 35.000 satılır diye iddia ediyorum...
                              fol ve yumurta yokken satmadı mı bu kulüp 20000 kombine?
                              takım böyle olduktan sonra bize stad dayanmaz, geçti o devirler, artık bu takımın peşinden gidiliyor...
                              İmza...

Yorum

• bişeyler yapmazlarsa ts-fener şampiyonluk maçında çöker avni aker
                                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

Yükleniyor...
                                X