Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte stadlar..

insan görünce kahroluyor...

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece statlar da değil bu stadyumlara metro veya tranvay bağlantıları da yapılacak düşünsenize Akyazı'da stadı yapmışız havaalanı ile tranvay bağlantısı yapılmış ama nerde yatırımın Karadeniz'e yapıldığını ne zaman gördük ki.Biz de Trabzon'lu bakan olsun diye yırtındık belki hizmet yatırım gelir diye ama nerdee o koltuk yok mu o koltuk insanı ne hallere düşürüyor bu leke silinmez.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Trabzonu türlü türlü bahanelerle bu organizasyonun dışında tutmakta gösterdiği üstün başarı için Faruk Özak'a bir plaket vermeli!!!

Yorum

• Faruk Özak'a o güzel yıllar nedeni ile hep sempati beslemiştim..Fakat hem spor bakanı olup hem de Trabzonlu olup(Futbolcu ve kulüp başkanlığı yapmış ayıptır) Trabzon'u aday kentle içine sokamayıp bu futbol şehrine bi futbol stadı yaptıramayışı nedeni ile o sempatim de kayboldu...

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Büyüklerden küçüklere masallar...Dün bi spor sitesinde 2016 için aday kentlere yapılacak olan stadların resimleri vardı..Koca ülkede Anadolu'dan çıkan tek şampiyonun olduğu şehre güzel ve modern bi stad yapılmıyor..Bunlara kendimizi bir kez daha hatırlatmalıyız ama nasıl....

secim zamani. utanmadan boyunlarina atki takip oy istemeye geldikleri zaman

Yorum

• Özak: Sırada Trabzon Stadı Var.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık dosyasının UEFA'ya teslim törenine katılan Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, İstanbul'a geldi.

Devlet Bakanı Özak, şunları söyledi:
              "Bu başvuru, Türkiye'nin bu şampiyonaya 3. kez adaylığıdır. İlk ikisine göre şu anda çok daha hazırız. İtalya ve Fransa da diğer adaylar. Onlar çok değerli ve tecrübeli rakipler. Türkiye'de en önemli etken, Sayın Başbakandan, hükümete; Cumhurbaşkanından, Meclis'e; muhalefetten, sivil topluma; medyadan, özel sektöre kadar herkes bu şampiyonayı çok istiyor. Sayın Başbakanımız 9 stat için 1 milyar avroluk garanti mektubu verdi. Hiçbir ülke bunu vermedi. İtalya'da da Fransa'da da böyle bir destek görünmüyor. Sayın Başbakan, Futbol Federasyonu temsilcileriyle birlikte bizi kabullerinde, 2 saat, olayı en küçük teferruatına kadar inceledi. Sayın Başbakan, nisan ayında gelecek UEFA denetim ekibine bir yemek verecek. Ayrıca 22 Mayıs'ta Sayın Başbakan ile birlikte Madrid'e, Şampiyonlar Ligi final maçına gideceğiz. Orada Zapetora ve diğer ilgililer ile görüşecek."

Şampiyonayı Türkiye'de düzenlemek için her türlü tanıtım ve lobi çalışmalarını yapacaklarını da belirten Özak, "Türkiye bunu hak etti. İstanbul'da sadece yılda 50 uluslararası organizasyon yapılıyor. Türkiye 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nı düzenliyor. Accord 2012'ye talibiz, onu alacağız. Hedefimiz yeni bir olimpiyat yasası düzenleyerek, İstanbul şehrini öne çıkarıp 2020'yi yapabilmek" diye konuştu.

Nafiz Özak ayrıca, Türkiye'deki bütün statları yenilemeye çalıştıklarını dile getirerek şunları söyledi:
              "Olimpiyat olsun olmasın, Sayın Başbakanımızın talimatı var. Birincisi Kayseri'de yapıldı, sırada Trabzon stadı var. Afyon'daki için TOKİ ile anlaştık. Seyrantepe stadı yapılıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nı yenileyeceğiz. Antalya'sından Eskişehir'e; Konya'sından Ankara'ya; İzmir'den, İstanbul'a kadar her tarafta yeni statlar yapacağız. Altyapı, çevre, bunlar bütün olarak ele alınacak. Türkiye, 2016'ya kadar bu bütçeyi bulur ve yapar, çünkü Sayın Başbakan ve hükümetimiz bu konuda büyük bir irade ortaya koydu. Bütün bakanlarımız destek mektupları yazdılar. UEFA'nın talep ettiği yasal düzenlemeleri yapmayı Sanayi ve Maliye Bakanlarımız kabul etti. Yalnızca stat yapmayla da olmuyor. Konaklama, ulaşım da hazır olacak."
              Bakan özak son olarak, İsviçre'ye en hazırlıklı giden ekibin Türkiye olduğunu ifade ederek, "Biz 6 kişi gittik. Artık bundan sonra çok koşturmamız gerekiyor. Bu büyük bir organizasyondur, çünkü gelişmişlik yalnızca çok ihracat yapmakla, büyük ekonomi olmakla, iyi bir eğitimle olmuyor. Gelişmişliğin göstergesi yalnızca bilim ve teknolojideki gelişmişlik değil, kültür, sanat ve sporda da gelişmişlikle oluyor. Türkiye, Avrupa'da 6. büyük ülke, dünyanın 17. büyük ekonomisi ise bunu da sporla taçlandırmamız gerekiyor. Ben Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası şansını İtalya ve Fransa'dan daha fazla görüyorum, çünkü hiç yapmadık. Asya ve Avrupa'nın birleştiği bir ülkede, ilk kez Müslüman bir ülkede yapılacak. Bu yalnız Türkiye'yi ilgilendirmiyor, belki yüzlerce ülke bu şampiyonayı Türkiye'nin almasını istiyor" şeklinde konuştu.
              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• faruk özak a inanmayın seneye seçim var, trabzondan dan milletvekili seçilecek ya, bordo mavi atkı yı takıp trabzonluları kandıracakya, onun için yol çiziyor .
                TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• özak ın trabzona stad yapacaz acıklması onun için bir artı olmasa gerek, tabi ki yapacak herkese yapılıyor zaten

gereken yapılsın. .
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• bu başlığı gördükçe kahroluyorum.kapansın artık.masal dinlemekten gına geldi.
                    Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• trabzonluların aklıyla dalga geçiliyor resmen. bıktım artık masal ve masallar dinlemekten...
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• trabzona mecburlar bir stad yapmaya,trabzonspor için değil gençlik olimpiyatları için mecburlar,olimpiyatları trabzondan alamıyacaklarına göre ve avni akerinde bu organizasyon için uygun olmadığını düşünürsek öyle ya da böyle bir stad yapacaklr,hatta 2016 için yapılacak stadlardan bile daha acil trabzona yapılacak olan stad,bu gerçekleride unutmayalım arkadaşlar
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzona mecburlar bir stad yapmaya,trabzonspor için değil gençlik olimpiyatları için mecburlar,olimpiyatları trabzondan alamıyacaklarına göre ve avni akerinde bu organizasyon için uygun olmadığını düşünürsek öyle ya da böyle bir stad yapacaklr,hatta 2016 için yapılacak stadlardan bile daha acil trabzona yapılacak olan stad,bu gerçekleride unutmayalım arkadaşlar
                          mecburlarda 9 ayda mı yapcaklar stadı daha yeri bile belli diil bunlar 9 aya cadır bile kuramazlar
                          ama ben bekliyorum yine bi olimpiyata 3 gun kala stada baslanıp stad yetiştirilcek diye bir yalan

Yorum

• bizi kandırıyorlar sırada trabzon varmış hani nerde bi şey yapılıyorda biz mi göremiyoruz.

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mecburlarda 9 ayda mı yapcaklar stadı daha yeri bile belli diil bunlar 9 aya cadır bile kuramazlar
                              ama ben bekliyorum yine bi olimpiyata 3 gun kala stada baslanıp stad yetiştirilcek diye bir yalan
                              oraya kadar sadece eski stadi restore ederler..acilis icin kullanilir hale getirmeye calisacaklar..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzona mecburlar bir stad yapmaya,trabzonspor için değil gençlik olimpiyatları için mecburlar,olimpiyatları trabzondan alamıyacaklarına göre ve avni akerinde bu organizasyon için uygun olmadığını düşünürsek öyle ya da böyle bir stad yapacaklr,hatta 2016 için yapılacak stadlardan bile daha acil trabzona yapılacak olan stad,bu gerçekleride unutmayalım arkadaşlar
                                2011 oyunlarının organizasyon şekli belirlenip komiteye gönderileli çok oldu .

Atletizm oyunları için Akçaabat'daki saha kullanılacak . Avni Aker'de sanıyorum açılış seramonisine ev sahipliği yapacak .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X