Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selim öncelikle bu güzel fikrin ve öneri tasarın için teşekkür ederim .

Bir sorum var ; Yaklaşık 6-7bin araçlık bir otoparkın giriş çıkışları için ön gördüğün alanın giriş çıkışları ve anayollara bağlantıları yeterli mi ?

Düzen sokak ile Yavuz Selim bulvarı arasında yaklaşık 100-120 metrelik uzunlukta bir alanın , ayrıca o trafik yoğunluğunu kaldırabilecek ölçekte bir sahil yolu bağlantısı için yol genişletme amaçlı kamulaştırmaya ihtiyaç var görünüyor . Böylece şehire ek yoğunluk getirmeyen , buna karşın giriş ve çıkışları problemsiz olan bir kompleks ortaya çıkacaktır . Ancak o koşulda da arazi maliyetinin çok daha yukarı tırmanması hatta uzun bir yargı süreci oluşması muhtemeldir .

Bu arada , 2011 oyunları için yapılması planlanan olimpiyat köyünün bu stadyum yeri arayışlarına yeni bir soluk getirmesini umuyorum .
    Evet projenin yapılabilirliğinden çok şehrin tam ortasındaki yoğunluk bu projeye köstek olabilirdi ancak. Zira anlattığınız biçimde ferah bir ulaşım sağlaması için sahil yolu ve Yavuz Selim Bulvarına çıkışlar için artı bir kamulaştırma şart.

Yalnız ben projede otopark alanın araziye yaydım. Ve düz bir zemin gibi gösterdim. Fakat Nümune Hastanesinden Yavuz Selim Bulvarına kadar olan mesafede varolan eğimi hesaba katmadım değil. Buna ulaşım sorununuda dahil zaman kıtlığından bu kadarını çizebildim desem yalan söylemiş olmam.

Bu ulaşım arazi ve otopark sorununu renkdaşlarımızında önerdikleri gibi Katlı otopark yaparak aşabiliriz diye düşünüyorum. Nitekim alanların birine yapıalcak bu otopark diğer büyük alanı kullanıma sunacaktır. Bu alanı ulaşıma ilaç olarak projeye kazandırabilirsek. Ozaman maaliyette düşebilir. Kanımca...
    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alın size proje

Hemde en tamamlananından.
      [IMG]http://*********************/images/avniaker.jpg[/IMG]
      süper proje gercekten bencede böyle kalsin
      biz yalniz hayal edecegiz herhalde...
      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• yonetimden bir kisi bile selim kadar konuyla ilgilense eminim cok daha iyi fikirler ortaya cikacak fakat kimsenin umrunda degil...
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İşte dünyanın en büyük stadyumu 200,000 kişilik
          NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Akyazı projesi iyi resmedilmiş ama ben stadın olduğu yerde kalması taraftarıyım belli bi bölgesi yıkılıp tekrar olduğu yere yapılabilir yer değişmemek lazım gerçi deplasman takımları kolayca kaçabiliyor yenimahalle içinden ıssız bi yere yapılsında dövsek onları

Yorum

• İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşte dünyanın en büyük stadyumu 200,000 kişilik
              http://www.enler.org/enbuyuk/stadyum.htm
              Adreste fotoğraflar kısmında üstten 1. resim Maracana'ya ait değil. Wembley Stadına benziyor.
              t @Selim_Turan

Yorum

• Şu anda

Hamdi Akın Cnbc-e'de

Akyazı'yı sormak için e-mail:

kararverenler@cnbce.com
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben mail attım bilgi için sağol.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ben mailk attım takip eden cevapı buraya yazsın
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adreste fotoğraflar kısmında üstten 1. resim Maracana'ya ait değil. Wembley Stadına benziyor.
                      doğrudur olabilir eyw sağolsın uyarı için
                      NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Avrupa Kupasi Yedek Kentler arasinda oldugumuz icin zaten bize yeni Stadyum yapma mecburiyetinde degillermi ???
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alın size proje

Hemde en tamamlananından.
                          [IMG]http://*********************/images/avniaker.jpg[/IMG]

Kale arkalarına bir kat daha atacaksın.Sonra da stadyumun üstünü kapatacaksın al sana stadyum işte.

Ama bununşla bitmiyor herşey işte.Maç günleri trafik ve park sorunu var.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kale arkalarına bir kat daha atacaksın.Sonra da stadyumun üstünü kapatacaksın al sana stadyum işte.

Ama bununşla bitmiyor herşey işte.Maç günleri trafik ve park sorunu var.
                            Diğer şehirlere yapılacak stadyumların projeleri belli olsun bu bize yeter diyemeyecek kimse buna eminim.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Diğer şehirlere yapılacak stadyumların projeleri belli olsun bu bize yeter diyemeyecek kimse buna eminim.
                              Euro 2016'yı almamız bence çok zor.O yüzden proje falan çıkmaz ortaya.

Yorum

• Bu Şehire, Bu Yöreye, Bu İnsanlara Yazık Ediyorlar. Özak Devreye Girmesi Lazım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X