manisanın kapalı tribün inşaatı,bizimki gibi prefabrik yapıyolar,fakat 2 kat ve çatılı olarak,keşke bizde geçen sezon bu şekilde yapsaydık,bu şekil güzel olacağa benziyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kale arkasıysa helal olsun manisayaBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır kapalı Tribün orası. Ama baya büyük yapmışler demekki diğer tribünler de yapılacak.
Yorum
-
Trabzonspor'a peyzaj desteği!
24 Temmuz 2009 / 17:48
Dünyanın en büyük peyzaj bitki firması Trabzonspor'a destek verecek.
Almanya'nın Bad Zwischenahn kentinde üretim yapan dünyanın en büyük Peyzaj bitki üretim merkezi Bruns Pflanzen'in Türkiye Temsilcisi Akçaabatlı İbrahim Mersinlioğlu, Trabzon'da da çalışmalarını büyük bir başarı ile sürdürüyor.
Almanya'nın Bad Zwischenahn kentinde üretim yapan Bruns Pflanzen firması Türkiye'nin bir çok ilinde çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul, Ankara, Konya ve Gaziantep'ten sonra Trabzon'da da çalışmalarını sürdüren Bruns Pflanzen firması, Trabzon'un Kalkınma mahallesinde ki Park ın bitkilerini verdi.
Dünya markası olan Bruns Pflanzen firmasının Türkiye temsilcisi Trabzonlu İbrahim Mersinlioğlu Türkiye'nin bir çok iline peyzaj bitkisi verdiklerini belirterek Trabzon'da çalışmalarımız var. Burası benim memleketim. Trabzon'da Kalkınma Parkının bitkilerini biz verdik
Trabzon'daki hedeflerimizden birisi de Avni Aker stadı ya da Trabzonspor'un yapacağı yeni stadın peyzaj bitkisini hiçbir ücret almaksızın karşılamak istiyoruz.” dedi.
1
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a peyzaj desteği!
24 Temmuz 2009 / 17:48
Dünyanın en büyük peyzaj bitki firması Trabzonspor'a destek verecek.
Almanya'nın Bad Zwischenahn kentinde üretim yapan dünyanın en büyük Peyzaj bitki üretim merkezi Bruns Pflanzen'in Türkiye Temsilcisi Akçaabatlı İbrahim Mersinlioğlu, Trabzon'da da çalışmalarını büyük bir başarı ile sürdürüyor.
Almanya'nın Bad Zwischenahn kentinde üretim yapan Bruns Pflanzen firması Türkiye'nin bir çok ilinde çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul, Ankara, Konya ve Gaziantep'ten sonra Trabzon'da da çalışmalarını sürdüren Bruns Pflanzen firması, Trabzon'un Kalkınma mahallesinde ki Park ın bitkilerini verdi.
Dünya markası olan Bruns Pflanzen firmasının Türkiye temsilcisi Trabzonlu İbrahim Mersinlioğlu Türkiye'nin bir çok iline peyzaj bitkisi verdiklerini belirterek Trabzon'da çalışmalarımız var. Burası benim memleketim. Trabzon'da Kalkınma Parkının bitkilerini biz verdik
Trabzon'daki hedeflerimizden birisi de Avni Aker stadı ya da Trabzonspor'un yapacağı yeni stadın peyzaj bitkisini hiçbir ücret almaksızın karşılamak istiyoruz.” dedi.
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=40956
Yorum
-
Hani Tribünlerin Üstü Kapatılacaktı ?
Geçen sezon tribünlerin üstü açılmıştı ve Başkan'ımız tribünlern üstünü sezon biter bitmez kapanacağını beyan ediyordu ama geldiğimiz noktada görüyoruz ki çatıyla ilgili hiç bi hareketlilik yok...
Çatı neden kapanmadı ?
Ne zaman kapanacak çok merak ediyorum...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Arkadaşlar Trabzonspor Dergisinin son sayısındaki habere göre proje ve prosedürler hazır. Gençlik ve Spor Genel Müd. gerekli tadilet bütçesinin çıkması bekleniyor.
Konuyu Stadyum Projesi içinde değerlendirebiliriz, başlıkları birleştiriyorum.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
sezona yetişmeyecekse ne anlamı kalırki taraftarımızın zaten tezahurat problemi var organize bir çekilde bağıramıyorlar stadın üstü açık oluncada bağıran taraftarlarımızın sesi uçup gidiyor malesef aslında bu iş çok önemli yapılması lazım ama2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Trabzonspor Dergisinin son sayısındaki habere göre proje ve prosedürler hazır. Gençlik ve Spor Genel Müd. gerekli tadilet bütçesinin çıkması bekleniyor.
Konuyu Stadyum Projesi içinde değerlendirebiliriz, başlıkları birleştiriyorum.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
Yorum