Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gereksiz büyüklükte bir stadyum
    kapasite 25k olsa daha iyi olurmuş

Yorum

• stat çok kötü yerde acilen yıkılmalı. şehrin içinde boş bir arazi satın alınıp oraya yeni stat yapılmalı. ne trafik var ne ulaşım var. maça gitmeyenlere hak veriyorum artık. adam haklı. hele bide kötü havada o trafiğe giren adamın beyni yoktur.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gereksiz büyüklükte bir stadyum
        kapasite 25k olsa daha iyi olurmuş

1970'lerde değiliz, bu bütçelerle zaten gerideyiz.

Yorum

• 4 gün evvel kazımın doğum günüydü ve dün akşam trabzonsporun gollerinde uzi çaldı. hoş dört gün evvel kazımın doğum günü olmasaydı da aynı şeyleri söyleyecektim de bu aymazlığın hududunu belli etmek istedim.
          bu işin sorumlusu kimdir necidir bilmem, burayı okur görür mü onu da bilmem.
          sevgili ucuz, bayağı ve taklitçi arkadaş..
          hesapta reklam ve pazarlama diye yutturmaya çalıştığın şeye bir sokayım, pr ve reklamcılık putunuza da zaten apayrı sokayım.
          haddinizi bilin. yeter.
          En son Murathan tarafından düzenlendi; 11.11.2023, 15:52.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

• statta maç öncesi ve devre arası o kadar berbat müzikler çalıyor ki bu görevli olan arkadaşta vizyon yok mudur. aynı müzikleri 2 3 kere dinlemek zorunda kalıyoruz. bana göre daha da önemlisi taraftar grupları acilen kuzey kale arkasına alınmalı. orası boş olduğu için deplasmana gelen 100 kişilik grup bile çok rahat sesini duyurabiliyor.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yorum

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                statta maç öncesi ve devre arası o kadar berbat müzikler çalıyor ki bu görevli olan arkadaşta vizyon yok mudur. aynı müzikleri 2 3 kere dinlemek zorunda kalıyoruz. bana göre daha da önemlisi taraftar grupları acilen kuzey kale arkasına alınmalı. orası boş olduğu için deplasmana gelen 100 kişilik grup bile çok rahat sesini duyurabiliyor.
                                Bizim başkanımız sürekli olarak futbolun içinden,taraftar olarak tribünden geldiğini söylüyor ama en temel Trabzon seyirci profilini bilmiyor anlaşılır şey değil,eğer sen futbol maçı izlemeyi seven Trabzon orta gelir-orta yaş seyircisi ile taraftar gruplarını aynı yere sokmaya çalışırsan ikisinden de olursun,taraftar grupları kale arkasından alınararak maratona toplamak hangi ileri zekalının işi gerçekten çok merak ediyorum.
                                Doğrudan takımı sabote etmek gibi bir karar.
                                • Memento mori

Yorum

Yükleniyor...
                                X