Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kale arkalarının satışa çıkmaması çok doğru hamle fiyatlar biraz daha da yüksek olabilirmiş

Yorum

• Güzel
      Kombine alanları her maçtan önce arayıp gelip gelmeyeceğini sormak çok mu masraflı olur, sağlık bakanlığı mhrs sistemi gibi bir şey

Ayrıca şu Batı tribünü her maç en son biten, en az tercih edilen hatta genelde bitmeyen bölüm. Neden pahalı yapılıyor.
      sırf godamanlarla, vıp ile aynı girişleri kullanıp yan yana maç izlenecek diye mi fazla fiyat çekiliyor
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kale arkalarının satışa çıkmaması çok doğru hamle fiyatlar biraz daha da yüksek olabilirmiş
        taraftar gruplarındaki üyeler maç seçiyor. onların tarafı boş kalıyor. tribün liderleri bu tiplerin kombinelerini iptal etmesi lazım. hem beleşe bilet alacaksın hem de maça gelmeyeceksin.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kombineleri boşverin hala bu adamın adı bu stadın ismi olmasına nasıl müsade ediyoruz çözemiyorum ???

Yorum

• kale arkası kombineler satışa çıkmış. iyi de kime satacaksınız kale arkasını. 50 100 tl olur biletler.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu Şenol Güneş ismi yerine Ahmet Suat Özyazıcı olması gerekir.Esas hak edenlere değer verilmeli.Özkan sümer de benim için ikinci alternatif

Yorum

• Kombinelerin 3 maç gelmeme veya kulübe transfer edilmemesi halinde iptal edilmesi gerek. Satışı yapılırken buna bağlı olarak yapılırsa kimse ben mağdur oldum da diyemez. Teknoloji çağındayız bu tür şeyler kolaylıkla halledilebilir.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kombinelerin 3 maç gelmeme veya kulübe transfer edilmemesi halinde iptal edilmesi gerek. Satışı yapılırken buna bağlı olarak yapılırsa kimse ben mağdur oldum da diyemez. Teknoloji çağındayız bu tür şeyler kolaylıkla halledilebilir.
                  mhrs örnek alınabilir.
                  randevudan (maçtan) önce arıyor geleceksen 1e gelmeyeceksen 2ye bas
                  gelicem deyip gelmezsen 15 gün ilgili bölümden randevu alamıyorsun (15 gün kombine bloke)
                  gelmem dersen randevu aldığın saat (koltuk) boşa çıkıyor. sisteme alarm kuran başka bir hastaya (taraftara) "randevu açılmıştır" (bilet) uyarısı gidiyor
                  Eze eze 2021-2022.

Yorum

Kombinelerin 3 maç gelmeme veya kulübe transfer edilmemesi halinde iptal edilmesi gerek. Satışı yapılırken buna bağlı olarak yapılırsa kimse ben mağdur oldum da diyemez. Teknoloji çağındayız bu tür şeyler kolaylıkla halledilebilir.
                    Böyle sacmalik mi olur??? Kombinemi alicam yok gelmezsen iptal olacak iyi güzel.. yani insanlari. Daha baska isi yok.. trabzonspor aileden coluk cocuktan daha önemli öyle mi??

Sanki dersinki 40.000 bilete 60.000 istek var..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle sacmalik mi olur??? Kombinemi alicam yok gelmezsen iptal olacak iyi güzel.. yani insanlari. Daha baska isi yok.. trabzonspor aileden coluk cocuktan daha önemli öyle mi??

Sanki dersinki 40.000 bilete 60.000 istek var..

Sanırım okuduğunu anlamakta problemin var.

Tekrar denemeni öneririm.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Stadyumda reklam panolarında 2.sırada ki tudors yetmiyormuş gibi birde taraftar grupları saçma sapan pankartlarla tribünü brezilya meksika gibi yapıyorlar...Ne çirkin bir görüntüdür bu arkadaş...Bir bjk nin maç esnasındaki tribüne bak bide bizimkine. Salı pazarı gibi buna dur diyecek vizyon sahibi aklı başında bir tane adam yok mu şu stadyumda

Yorum

• 🏟️ Dört Büyüklerin yıllık stat sponsorluğu gelirleri:

✅ Trabzonspor - 300M₺
                          ✅ Fenerbahçe - 240M₺
                          ✅ Galatasaray - 210M₺
                          ❌ Beşiktaş - Sponsoru yok

Yorum

• Sponsor hakkinda duyumu olan var mi? Bjk sayfalari unlu bir havayolunu iddia ediyorlar; bana pek mumkun gelmedi.
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Sanırım okuduğunu anlamakta problemin var.

Tekrar denemeni öneririm.
                              Anlamadim anlat bi zahmet.. kombinesi olupta 3 maca gelmeyenin kombinesi iptal olsun mu??

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadyumda reklam panolarında 2.sırada ki tudors yetmiyormuş gibi birde taraftar grupları saçma sapan pankartlarla tribünü brezilya meksika gibi yapıyorlar...Ne çirkin bir görüntüdür bu arkadaş...Bir bjk nin maç esnasındaki tribüne bak bide bizimkine. Salı pazarı gibi buna dur diyecek vizyon sahibi aklı başında bir tane adam yok mu şu stadyumda
                                Dur bakalım. Güya yeni sponsor stadyumun etrafına varıncaya kadar ele alıp adam edecekmiş. Bu dediğiniz duruma da el atarlar. belki
                                Şu ikili önlü arkalı tek görüntü veren elektronik reklam panolarından yaparlar belki. hem çirkinliği giderir hem moderin bi şey olur
                                Eze eze 2021-2022.

Yorum

Yükleniyor...
                                X