Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
-
Güzel
Kombine alanları her maçtan önce arayıp gelip gelmeyeceğini sormak çok mu masraflı olur, sağlık bakanlığı mhrs sistemi gibi bir şey
Ayrıca şu Batı tribünü her maç en son biten, en az tercih edilen hatta genelde bitmeyen bölüm. Neden pahalı yapılıyor.
sırf godamanlarla, vıp ile aynı girişleri kullanıp yan yana maç izlenecek diye mi fazla fiyat çekiliyorhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Kombinelerin 3 maç gelmeme veya kulübe transfer edilmemesi halinde iptal edilmesi gerek. Satışı yapılırken buna bağlı olarak yapılırsa kimse ben mağdur oldum da diyemez. Teknoloji çağındayız bu tür şeyler kolaylıkla halledilebilir.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombinelerin 3 maç gelmeme veya kulübe transfer edilmemesi halinde iptal edilmesi gerek. Satışı yapılırken buna bağlı olarak yapılırsa kimse ben mağdur oldum da diyemez. Teknoloji çağındayız bu tür şeyler kolaylıkla halledilebilir.
randevudan (maçtan) önce arıyor geleceksen 1e gelmeyeceksen 2ye bas
gelicem deyip gelmezsen 15 gün ilgili bölümden randevu alamıyorsun (15 gün kombine bloke)
gelmem dersen randevu aldığın saat (koltuk) boşa çıkıyor. sisteme alarm kuran başka bir hastaya (taraftara) "randevu açılmıştır" (bilet) uyarısı gidiyorhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombinelerin 3 maç gelmeme veya kulübe transfer edilmemesi halinde iptal edilmesi gerek. Satışı yapılırken buna bağlı olarak yapılırsa kimse ben mağdur oldum da diyemez. Teknoloji çağındayız bu tür şeyler kolaylıkla halledilebilir.
Sanki dersinki 40.000 bilete 60.000 istek var..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle sacmalik mi olur??? Kombinemi alicam yok gelmezsen iptal olacak iyi güzel.. yani insanlari. Daha baska isi yok.. trabzonspor aileden coluk cocuktan daha önemli öyle mi??
Sanki dersinki 40.000 bilete 60.000 istek var..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tekrar denemeni öneririm.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Stadyumda reklam panolarında 2.sırada ki tudors yetmiyormuş gibi birde taraftar grupları saçma sapan pankartlarla tribünü brezilya meksika gibi yapıyorlar...Ne çirkin bir görüntüdür bu arkadaş...Bir bjk nin maç esnasındaki tribüne bak bide bizimkine. Salı pazarı gibi buna dur diyecek vizyon sahibi aklı başında bir tane adam yok mu şu stadyumda
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım okuduğunu anlamakta problemin var.
Tekrar denemeni öneririm.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumda reklam panolarında 2.sırada ki tudors yetmiyormuş gibi birde taraftar grupları saçma sapan pankartlarla tribünü brezilya meksika gibi yapıyorlar...Ne çirkin bir görüntüdür bu arkadaş...Bir bjk nin maç esnasındaki tribüne bak bide bizimkine. Salı pazarı gibi buna dur diyecek vizyon sahibi aklı başında bir tane adam yok mu şu stadyumda
Şu ikili önlü arkalı tek görüntü veren elektronik reklam panolarından yaparlar belki. hem çirkinliği giderir hem moderin bi şey olurhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
Yorum