Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yukarıda paylaşılan haber boş değil olay ciddi galiba. adamlar durduk yere niye böyle çalışma yapsın.

zaten bu denizi doldurmak çok tehlikeli diye bas bas söylediler ama dinleyen yok.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu yukarıda paylaşılan haber boş değil olay ciddi galiba. adamlar durduk yere niye böyle çalışma yapsın.

zaten bu denizi doldurmak çok tehlikeli diye bas bas söylediler ama dinleyen yok.
        Işini adam gibi yaparsan birşey olmaz. Millet dolgu yapıp üstüne havaalanı yapıyor, bir sorun olmuyor.

Ama Türkiye'de işler farklı tabiki. Yandaş şirket diyorum ve susuyorum. Aslında herkes herşeyin farkında.

Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk

Yorum

• 60 bin kişilik yeni stad gelir mi?

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            60 bin kişilik yeni stad gelir mi?
            çok zor keşke olsa.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok zor keşke olsa.
              bu olay doğruysa milletin dilinden kurtulamayız.

Yorum

• Ülke çökmedi mi?? Ne yaptılar da çökmedi.. Erzurum'a olimpiyat köyü yaptılar çöktü, yapılmış bölünmüş yolların bir çoğu yamalı yamalı, daha en son Zonguldak'daki yol çöktü, çökmesin diye kurban kestiler bu kadar da bilimseller yani)

Normal karada yapılan statlarda bile taraftarın coşkulu hallerinde statlar sallanıyor. Hele ki deniz üstünde ki bir stadın sallanmayla beraber çökmeye başlaması hesaplanmıştır diye düşünüyordum ama aklıma bu stat inşaatında dönen rantlar gelince vazgeçtim düşünmekten..
                En son lazibere tarafından düzenlendi; 08.02.2022, 00:30.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Genelde alınan devlet ihalelerinde bir işi alan şirket başka bir şirkete, o şirkette başka şirkete ihale ediyor, sonra da yapı ortaya çıkarıyor. Bu işten herkes kar ediyor. ama en önemlisi işi yapan son şirkette maksimum seviyede kar elde etmek için malzeme kalitesinden kısıyor. Sonuç birkaç sene içinde atıl duruma gelen binalar.

Burada da farklı bir durum olduğunu düşünmüyorum.. Stadyum ilk yapıldığında bu haberler çıkmaya başlamıştı zaten. Bu kadar sorun varken hastanenin oraya yapılması da çok saçma. Ama bizde sistem farklı işlediğinden böyle oluyor. Bizim burada da yol yaptılar deniz seviyesinde büyük fırtınalarda yol çöküyor, kapanıyor. Ortada bir kamu zararı var ama sorumlu kimse yok.

Umarım bir facia ile sonuçlanmaz bu işin sonu.

Yorum

• 60 bin anlamsız olur senede 4-5 maç harici 40 bin bile dolmuyor ama yanlış hatırlamıyorsam bu stat kapasite olarak geliştirilebilir bir tasarımdı..

Stat yıkılıp yapılmasını kaldıracak mali güç olmadığı gibi olabilecek en mantıklı senaryo Numune kaldırılıp eski yerine stat yapılıp Akyazı arazisinin peşkeş çekmek olur..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      60 bin anlamsız olur senede 4-5 maç harici 40 bin bile dolmuyor ama yanlış hatırlamıyorsam bu stat kapasite olarak geliştirilebilir bir tasarımdı..

Stat yıkılıp yapılmasını kaldıracak mali güç olmadığı gibi olabilecek en mantıklı senaryo Numune kaldırılıp eski yerine stat yapılıp Akyazı arazisinin peşkeş çekmek olur..
                      Stat oynanmaz raporu verilsin, 5 sene Akçaabat stadında ya da Giresun satadında oynarız. O stat bir daha zor yapılır
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stat oynanmaz raporu verilsin, 5 sene Akçaabat stadında ya da Giresun satadında oynarız. O stat bir daha zor yapılır
                        Akcaabatta nerede stad var?

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akçaabat'ın stadını yıkıp yerine Millet Bahçesi yaptılar

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Stadyum yapılırken çekincelerimi defaatle dile getirmiştim....

Bazı arkadaşlar konunun uzmanı olmadığımı "yapanların bi bildukleri vardır" deyip tepki göstermişti...

Oysa ben bir şey bilmeden konuşmam....

Kısa vadede değil ama orta ve uzun vadede büyük bir sorun bizi bekliyor olacak.... 5-10 sene sonra tamamen yıkılır burasu demedi demeyin...

birde yüzmilyonlarca lira harcayıp şehir hastanesi yapıyorlar aynı yere. Oda aynı akıbete uğrayacak. O stadyumdan farklı olarak binlerce insanın sürekli orda kalması demek. Allah göstermesin yıkılırsa ne olacak ? Kim hesabını verecek ?

El Cevap : hiç kimse....

Yıkıp başkasını yapacakalr. sonrada Trabzona şu kadar yatırım yaptık deyip milletten alkış alacaklar...

Avni Akeride yıktılar.... bakalım ne yapacağız....

Mevcutları içinde en kötü stadını bize yapmışlardı. şimdi en çürüğü olduğuda anlaşıldı

neyse bunlara müstahakız demekki
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Oraya dolgu alanı mı olur? Doğa şöyle yapar, tektonik tabakalar bilmem ne!!

Bak basit bir örnek vereyim :

Vexcolt Europe BV: expert in dilatatieprofielen voor vloeren, wanden en plafonds, zowel binnen als buiten.

Adamlar 1998 de dünyanın en büyük havalimanını deniz dolgusunda açtılar. 24 sene evvel. Dünyanın tektonik hareket olarak en riskli bölgesidir uzak doğu. Tayfunlar, gel-gitler.. Karadenizle kıyas dahi kabul etmez. Okyanusa dolgu yaptılar.
                                Bunun gibi bir sürü devreye girmiş proje var!

2022 senesinde, biri gelip bana deniz dolgusuna stad mı olur derse git taş devrinde yaşa derim.

Eğer 4500 forekazık çakılmış bir yapıda çökme tehlikesi yaşanırsa, bunun tek sebebi yapan firmanın hatalarıdır. Bedelini de ona ödetirsin.
                                Günümüz teknolojisi (30-35 seneden beri) Hollanda örneğindeki gibi, dolgu alanına ülke kurmanıza bile izin verir.

Bir bildikleri falan olmasına gerek yok.
                                Teknoloji ortada! Denizin üzerine ev de olur, stad da olur, hastane de olur, havalimanı da olur gerekirse şehir de olur.
                                Ama kuralına göre yapacaksın.

Hangi devirde yaşıyoruz ?

Ekleme : Hala daha basit çatlakların abartılarak krize çevrilmeye çalışıldığını düşünüyorum.
                                Ben ev yaptım, yığma izolasyonlu bloklar ile yaptım evi. Ev otururken duvarlarda çatlaklar oluştu. Ev çökecek anlamına gelir mi bu yahu?
                                Ben temelin altına 40 kazık çaktım, 3,5 metre derinliğe.
                                Bu inşaatta 4500 forekazık var. Derinliği yüzlerce metredir. Sert yüzeyi bulana kadar delme işlemi devam eder.

Eğer derinlikten veya malzeme kalitesinden çalmışlarsa zaten inşaatı yapan firmayı yaksınlar.
                                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 08.02.2022, 09:03.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X