İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 20.10.2019, 14:00.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
-
anasponsor.com üzerinde stadyum isim sponsorunun olmadığını gördüm. kendileri ile iletişime geçip Medical Park'ın isim sponsoru olduğunu ve herhangi bir hata olup olmadığını sordum. Gelen cevabı aşağıda paylaşıyorum;
Merhabalar Vedat Bey,Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Trabzonspor'un şu an için TFF tarafından tanınan resmi bir stadyum isim sponsoru yok.Sanırım başkan Ağaoğlu, kensisinden önce yapılan o anlaşmayı iptal ettirmiş olabilir.İnfografikteki bilgiler TFF tarafından tanınan anlaşmaları kapsıyor.İyi günler dilerim.
Medical Park ve LİV Hospital'ın halka arz sürecinde kamuya duyurduğu bilgilerde bu anlaşmanın 1 yıllık olduğu öğrenildi.
Eğer sponsor gerçekten yok ise, başlığın değişmesi taraftarıyım, sanırım boşa reklam yapmaya gerek yok.
Yorum
-
her sene bir defa maç izleme fırsatım geliyor. geçen sene GS maçı ve bu sene ki Gaziantep maçı nasip oldu. ikisnde de 4 attık.
diyeceksiniz ki ne şanslı adamsın. evet. ama inanın o coşkuyu yakalayamıyorum. İstanbul'da deplasmanda bu takımı burada nasıl yeneceğiz kulaklarım sağır oluyor derken burada bişeyler diyeceğim ama çook şey ters.
Allah razı olsun Trabzonlu gençlerden diyeceğim. bir çok konuda çook eleştirsek de adamlar olmasa tamamen tiyatro olacak maçlar. tabii Vira'nın da etkisi tartışılmaz.
ama 4-5 grubun farklı tellerden bişeyler denemesinin saçmalığı insanı çok mutsuz ediyor.
Eskiden ben sadece BEİN SPORT a kızardım. bizim atmosferi kısıyorlar sanıyordum. meğer neyse o imiş.
.
.
.
şimdi neden bu kadar ümitsizim bu konulardaya gelirsek. Gaziantep maçı maç 2-1. ve herkes bi "acaba yine mi" derken. herkes sus pus.
ta ki SOSA 3. golü atana kadar. ma. 3-1 oldu. koptu. ve tüm tribun destek tezahuratlarında.
işte bütün problem bu.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya manzara efsane ama stad çevresi rezalet ötesi.
başka ülkede böyle bir arazi olsa stad yanında ağzımız açık bakardık
orası düzeltilebilir derdim ama bu zihniyetle imkansız. yapılsa çoktan hallederlerdi.
2 saha yaptılar orada birşey oluyor mu o da belli değil 2 ağaç diktiler çimen diktiler 2 de bina oh mis..
stadın sol tarafındaki çirkin görüntü olan kısma ise hastane yapılır sadece. yine de tarla görünümünden iyidir.
Herkesin hem fikir olduğu insanların gezmek eğlenmek için gittiği mekanların olduğu bir bölgeye çevrilmesi gerekirken hastane düşünülüyor@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Kavgacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanasponsor.com üzerinde stadyum isim sponsorunun olmadığını gördüm. kendileri ile iletişime geçip Medical Park'ın isim sponsoru olduğunu ve herhangi bir hata olup olmadığını sordum. Gelen cevabı aşağıda paylaşıyorum;
Biraz araştırma yaptığımda ise aşağıdaki habere rastladım.
Medical Park ve LİV Hospital'ın halka arz sürecinde kamuya duyurduğu bilgilerde bu anlaşmanın 1 yıllık olduğu öğrenildi.
Eğer sponsor gerçekten yok ise, başlığın değişmesi taraftarıyım, sanırım boşa reklam yapmaya gerek yok.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Arsanin ve kompleksin tamamen bize devredilmesi icin acaba hasmetli hükümete neler yapmamiz gerekli? Baskan gidip sorsa ya bunu?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]18175[/ATTACH]
şöyle bir fotoğraf çekebilecek durumda olan kimse var mı?...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İçerideki son Avrupa maçına kadar, Güney tribün girişinin ağzına kadar ilçe dolmuşları park ediyordu. (Maç sonrası) Bir iki kez bağıra çağıra tepki gösterdim. Resmen merdivenlerden iner inmez dolmuşlar yolu kapatıyordu. Aralarından bile geçmek imkansızdı. Krasnodar maçında dolmuşların içeriye girmediğini gördüm. İnşallah bu şekilde devam eder. Diğer türlü çok sinir bozucu bir durum.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçmiş sayfalarda var
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskilerin çoğunu gördüm sanırım. kadraj ve perspektif olarak böyle bir şey lazım tabii yüksek kalitede.Trabzonspor, yeni mabedi olan Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık Pazar günü olacağını açıkladı.
Bunu bulabildim ben de sadece internetde.
Yorum
-
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 06.11.2019, 14:21.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
VIP bölümünden mac bileti alindigi zaman icinde ne gibi hizmetler oluyor. almanyadan bir kac cocugu gs macina getirtmeyi ve Trabzonspor sevgisini asilamayi hedefliyoruz. veya tek maclik loca falan kiralanabiliyormu?En son reisoğlu61 tarafından düzenlendi; 08.11.2019, 11:36.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
Yorum