Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden Zafer o kadar mı kötü?
    Zafer'in pankartı gördüğünü sanmıyorum
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• twitterden aciklama var koreagrafi ile ilgili ve Kartonlarda olacak sandalyelerde. Insallah iyi is cikarir renkdaslar.
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Helal sana Vira
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Vira varsa umut vardır..Rahat olun
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Stadın ismi ve ŞG tartışmasına son verip maça konsantre olmalıyız.
            Stadın ismi Akyazı TS Medical Park Arena
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• ilk sampiyonlugunu tattigi bejiktastan, evine misafir gelen senol hocamiza guzel bir sozumuz olacaktir elbet..

kareografide, senola giydirme var duydugum kadariyla.

guzel giydirecez hocam..
              u will need justice at the end..

Yorum

• İnsanlar günlerdir uyumuyor gece gündüz çalışıyor ilk defa böyle birşey yapılıyor ayıptır ayıp.

Önceden paylaşmak nedir ya ?
                Biraz emeğe saygınız olsun.

Özellikle bu foruma hiç yakıştıramadım,beklemezdim de doğrusu.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ilk sampiyonlugunu tattigi bejiktastan, evine misafir gelen senol hocamiza guzel bir sozumuz olacaktir elbet..

kareografide, senola giydirme var duydugum kadariyla.

guzel giydirecez hocam..
                  Tahminim Efsanelerimizin görselleri arasında Şenol Güneş olmayacak

Yorum

• zenol hozam gızmaz inzallah
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bantlarla koltuğa yapıştırıldığına göre haklı olarak hafif bi malzeme ile yapılmış, kağıt olması güzel oldu

Yorum

• Guzel olmus kartonlarla olan gorsel .Taslak gozukuyor gecen sefer beinsportsun ortaya cikardigi gibi . Foto atip silmis twitterda kulup calisani birisi

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnsanlar günlerdir uyumuyor gece gündüz çalışıyor ilk defa böyle birşey yapılıyor ayıptır ayıp.

Önceden paylaşmak nedir ya ?
                          Biraz emeğe saygınız olsun.

Özellikle bu foruma hiç yakıştıramadım,beklemezdim de doğrusu.
                          bisey demedik hocam, belkide senol hocaya gonderme yoktur, ters kose de yapabilirler.
                          ama ufakta olsa bir gonderme olmasini isterim. o kadarda bos gecmemeliyiz.
                          Vira grubundan bir arkadasimin soyledigi bu.
                          ancak birlikte agiz birligi yapip, soyluyecekseniz boyle soyleyin, macta herkesi yaniltalim demisseler onu bilemem.

mac saati hepimiz gorecez.
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadın ismi ve ŞG tartışmasına son verip maça konsantre olmalıyız.
                            Stadın ismi Akyazı TS Medical Park Arena
                            Katiliyorum sana! Bide bu konuya başka yöndende bakabilsek keşke. Şenol Güneşin Beşiktaş'ta TD olması bizim açımızdan iyi yönleride var. camiamıza büyüklük katıyor bu isim. Bakın TD bile bizim adamımız, veya siz bizsiz bir hiçsiniz diyerek şamata geçeceğimize biz kendi elimizle yetistirdigimiz adami kırıyoruz !?!?
                            Çok mu iyimserim
                            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• ne desibel rekoru ne kareografi nede rakibin hocası beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren tek şey var seneye bu takıma yapılacak birkac nokta atışı transferle bu takım şampiyonluğa oynar diye umutlandiracak güzel futbol.

gerekirse avrupayada gitmeyelim (avrupaya giden ligin en iyi kadrolarindan osmanlinin hali ortada). bugün sağlam takım savunmasıyla rakibe cokaz pozisyon verdıgimiz iyi futbol oynadığımız bir gece olur umarım.

Yorum

• stat çok yetersiz malesef en az 50 55 bin kişilik olmalıydı. halen daha bilet bulamayıp gidemeyen bir sürü insan var
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X