Antep maçını stadda izledim.
Kale arkaları fazla uzak olmuş Vodafone arena ile farkı işte burada ortaya çıkıyor
hem akustik hem boğuculuk açısından geri kaldık bu yüzden.
bazen ince detaylar farkı belirler
Bence bizim akustik daha iyi... yayinci kurulusun ses düzeni ses alicisi falan da önemli tabi, her stadda tam olarak ayni olmayabilir... ama uzaklik farki da akustigi çok etkileyecek kadar degil, asil önemli olan çatidir ve bu konuda iyiyiz gibime geliyor...
Bakalim bjk nin kac tane blok yasaklanacak. Her ne kadar soyledikleri hosuma gitsede soylenilen ifade ceza gerektirir. Atv de saolsun sesde kısmadı detaylı dinledik. cok merak ediyorum.
Ara ara izliyordum, bâzen de tam anlamiyordum, ne gibi tezâhüratlar vardi abi ? var mi vidyo falan =)
Twitterdan alintidir.
Bu acidanda ayri bi güzel gözüktü [emoji4]
Buna bakin, sonra da yormo oko bon soyorco vordo diyen yayinci kurulusa bir kez daha sövün... seref yoksunu herifler utanmaz rezil kepâzeler... gagatlarindan uydurduklari rakama yapayim ben
Katlı otoparklar stadyum gibi toplu giriş(nispeten) ve toplu dağılmaların olduğu yerler için kullanışlı olmayabilir. Örneği var mı bilmiyorum ama düşününce problem olur gibi geliyor...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Katlı otoparklar stadyum gibi toplu giriş(nispeten) ve toplu dağılmaların olduğu yerler için kullanışlı olmayabilir. Örneği var mı bilmiyorum ama düşününce problem olur gibi geliyor...
protokol tarafindaki 500 arabalik kapali otoparkda sorun yasanmadigina göre sorun olmaz bence
seyrantepede 3000, 1100 kadiköy ve 600 dolmabahcede var kapali, bir sorun oldugunu duymadim, ondan bence olmaz.
avm ve hastaneninde kendi otoparki olsa yine sorun cözülür, ama kisa sürede bir cözüm zor bence
yapilacak yapi icin fore kaziklar cakilmasi gerektiginden her türlü proje pahali olacaktir
tek kisa vadeli cözüm santiye olan akcaabat tarafina cakil döküp yeni projeler yapilana kadar idarelik kullanmak olur
En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.02.2017, 09:03.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Antep maçına 22 bin biletli var denmiş ancak baktığımızda 4/3lük kısım doluydu. Yaklaşık 30 bin olabilir. 22 bin'e bu görüntü varsa, 41 binde efsane ortam olur.
valla bu bilet işini çözemedim ben,akşam mesela bjk stadı full doluydu.ekranda 35 bin seyirci gösterdi,kendi kendime ulan nerde bu 6500 boş alan.diyorum.sadece o değil örnek barca real maç stad 98 bin full dolu .ekranda 80 bin gösteriyor.yani tam rakamı vermiyorlar.yada şöyle bir şey var,her yerde en az 5.10 bin davetiye sistemi var galiba
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
bundan sonraki maçlarda o stad en az 30 bin kişi olmalı....
gerekirse yönetimde fedekarlık yapmalı...
ama yönetimede birşey diyemiyorum..
bir sürü borç harç...yine devre arası 5-6 kişi alındı..
bunların masrafları çıkmalı..
ceza yemeden (sağolsun federasyon her maç zaten ceza kesmeye meyilli) maçları tamamlamalıyız...
Trabzon bir aşk hikayesi değildir. Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
arkadaşlar otopark a gerek yok selçuk arkadaşın dediği gibi . biz trabzon milleti olarak toplu taşıma kullanmayı öğrenmeliyiz. belediyede buna göre çalışmalı. otopark yerine toplu taşıma sorunu çözecektir.
valla bu bilet işini çözemedim ben,akşam mesela bjk stadı full doluydu.ekranda 35 bin seyirci gösterdi,kendi kendime ulan nerde bu 6500 boş alan.diyorum.sadece o değil örnek barca real maç stad 98 bin full dolu .ekranda 80 bin gösteriyor.yani tam rakamı vermiyorlar.yada şöyle bir şey var,her yerde en az 5.10 bin davetiye sistemi var galiba
Abi vip tribün bombostu ayrica kenarlarda da boşluklar vardı. Rakam doğru yani.
Abi vip tribün bombostu ayrica kenarlarda da boşluklar vardı. Rakam doğru yani.
fb stadı kaç kişilik 52 bin dimi,,,
fb gs maçında biletli 27 bin göstermişti,ama stad full du,,yani 25 bin boş koltuk olması lazımdı
demek istediğim çok bedava giren var heralde
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
arkadaşlar otopark a gerek yok selçuk arkadaşın dediği gibi . biz trabzon milleti olarak toplu taşıma kullanmayı öğrenmeliyiz. belediyede buna göre çalışmalı. otopark yerine toplu taşıma sorunu çözecektir.
fb stadı kaç kişilik 52 bin dimi,,,
fb gs maçında biletli 27 bin göstermişti,ama stad full du,,yani 25 bin boş koltuk olması lazımdı
demek istediğim çok bedava giren var heralde
Turnikeden çift geçme falan oluyor doğrudur abi. Ben sadece dünkü maç özelinde konuşuyorum
Otopark konusu büyük sorun teşkil edecek.. Avni Aker'e büyük çoğunluk yaya olarak gidiyordu Akyazı'da böyle bir imkan yok..
Trabzon'da ise toplu taşıma ile gidilmesi diye bir şey söz konusu olamaz Ayrıca toplu taşımalar da yetersiz..
6 adet antrenman sahasını gereksiz buluyorum 2-3 tanesi katlı otopark olabilirdi..
kesinlikle otoparkta ulaşım sorununun çözülmesi için 1. etken çoğu insan araç park yeri yok diye maça gitmez.herkes toplu taşımayı kullanmak zorunda değil
Gerçek anlamda işlevsel bir toplu taşıma sistemi geliştirilse, kimse o trafiğe özel aracı ile girmek için heveslenmez. Toplu taşıma aracına en rahat ulaşabileceği noktada aracını bırakır ve toplu taşıma yoluyla stada ulaşır.
Metrobüs, Metro ve deniz taşımacılığı ağının artması; güvenlik için alınan önlemler ve trafik gibi etkenler de eklenince yukarıda bahsettiğim kültür İstanbul'da yerleşmek zorunda kaldı son birkaç yılda. Aslında fena da olmadı... Trabzon'da bunu yerleştirmek için sistemli çalışmak gerekir.
Şehir plancıları konuyu bir değerlendirse güzel olur
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum