Bunlar kötü ama onlar iyiydi diye bir şey söylemedim. Sadece ortada bir rant var ve Albayrak'a yar etmediler. Zaten Albayrak'ın ayağını kaydırmak için Sivasspor maçında sahaya dalmadımı bazıları. 30 saniye kala sahaya girip futbolcu dövenler kimin ekmeğine yağ sürdü bunun cevabını bulmak zor değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
farz edinki yeni bir stat yapıldı taraftar gurupları birleşmedikten sonra adam akıllı iş yapmadıktan sonra size isterseler barnebeu yu versinler ne değişirki.. biz o güzelim stadıda batırırız gercekleri görmek gereku will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVikipedia da geçen "Bordo Mavi Arena" ne oluyor.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 30.10.2009, 22:29.
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanki stadın üstünü 2 senedir kapatamayan bir trabzonspor'dan yeni stadın yapılmasını ne kadar bekleyeceğiz acaba??
bence bu lafın üzerine konu kapansın
bu bizi uyutmaktan başka birşey değil...
yönetim her sene bize esrar verir gibi bu yalanı sarıp sarıp veriyor biz de yiyoruz...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanki stadın üstünü 2 senedir kapatamayan bir trabzonspor'dan yeni stadın yapılmasını ne kadar bekleyeceğiz acaba??
Bi kere kapasite arttırılacak, bu nasıl olacak? zemin mi alçaltılacak, tribünlerden yıkılan olacak mı, kale arkalarına kat atılacak mı? stadın üstünü kapatıp 6 ay sonra yeniden açmayalım, fıkralara konu olmayalım.
Yorum
-
2011 Akyazı'sız da yapılabilir!
31 Ekim 2009 / 10:29
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı stat projesi konusunda yaptığı açıklamada 2011 Olimpiyatlarının Akyazı’sız da yapılabileceğini söyledi.
Gümrükçüoğlu, “Akyazı konusunda ise Trabzon alan sıkıntısı çeken bir ildir. Trabzon mutlaka güneye açılmalıdır. Akyazı Trabzon’un sahilinde olan daha önce çalışılmış olan bir proje. Bu projede Trabzon’un bir spor beşiği olması da önem taşımaktadır. Bu sadece stat ile kalmaz. Diğer yatırımları ile birlikte devam edebilir. Şu çok iyi algılanmalıdır ki Trabzon’da yapılacak olan 2011 Avrupa gençlik olimpiyatları Akyazısızda olur. UEFA standartlarında bir stat olmasa da Avrupa Gençlik Olimpiyatları Trabzon’da olur. Ama iş 2011 gençlik olimpiyatları ile bitmemekte. Eğer 2016 yılında Türkiye’de Avrupa Futbol Şampiyonası gerçekleşebilecek olursa bu müsabakalarda futbol turnuvalarının yapılacağı illerden biri de Trabzon olmalıdır. Yapılan bir toplantıda İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Konya, Kayseri illeri konuşulurken bize sıra geldi. Oynanacak aday şehirlerden biri değil, oynanacak illerden biri mutlaka olmalıyız dedim. İşte bunları düşündüğümüzde gerçekten UEF standartlarında bir stada ihtiyacımız var. Konuyla ilgili “Peşkeş çekilmek” gibi ifadeler kullanılıyor bu çok yanlış. Sayın başbakanımız bir Trabzonludan daha fazla Trabzonlu gibi kendini hissederek Trabzonlu işadamlarını ve siyasileri gördüğünde “Ne yaptınız Akyazı’yı diyor” dedi.
HALKIN YARARINA NE OLURSA O YAPILIR
“Akyazı Projesi bir karışık komplike proje. Bir stadyum, sosyal tesisi, konaklama tesisi, Trabzonspor tesislerinin oraya taşınması ve yerleşmesi projesi gündemde. En az 23 dönümlük bir otogar binamızın oraya yerleştirilmesi. Giresun-Ordu Minibüslerinin depolanacağı bir yerin yapılabilmesi planlanıyor. Bunun için Kurvaziyer liman şart. Fakat sadece stat ve kompleks yapsanız buna gerek yok. Peşkeş çekilmesi gibi, birilerine rant temin ediliyor gibi şeylerin konuşulması gibi şeyler olmaz. Halkın yararına ne olursa o olacaktır”
AKYAZI’DAN DAHA ZİYADE OLMASI GEREKENLER
“Öncelikler sıralaması yapacak olursak, günlük yaşamımızı etkileyen en önemli unsur trafik sorunudur, seyyar sorunudur, eğitim sorunudur. Bana göre Kanuni bulvarı bu şehrin soluklanacağı bir projedir. Ben şehrin her şeye sahip olması taraftarıyım. Bana göre demiryolu stratejik öneme sahip bir projedir. Bu münasebetle bana göre demiryolu çok önemlidir”Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Bu projelerin hepsi bize yapilmis. Malesef proje cok, ama uygulama yok...
http://www.ypu.com.tr/proje9.htm
.
Yorum
-
[QUOTE=bordo61;2739437]2011 Akyazı'sız da yapılabilir!
31 Ekim 2009 / 10:29
Sayın başbakanımız bir Trabzonludan daha fazla Trabzonlu gibi kendini hissederek Trabzonlu işadamlarını ve siyasileri gördüğünde “Ne yaptınız Akyazı’yı diyor” dedi.
Başbakan ne yaptınız diye soracağına ne yapalım diye sorsun, alay mı ediyor kafa mı buluyor belli değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum