Kusura bakma da, yaziyi nasil da öyle anladin anlamak mümkün degil. Eger marsin icin de Trabzon gecseydi, iste ozaman anlasilir bir tarafi olurdu. Evet tam olarak demek istedigim bu. Trabzonspor un stadyumun da sadece TSyle alakali marslar okunsun. Canakkaleden de olmasin, Sakarya dan da olmasin, Kanje den de olmasin. Sadece TS yle alakali marslar olsun. Bunu anlamak bu kadar zor olmamasi lazim
Ozaman sehitler olmez vatan bolunmezde olmasin
Allah u ekber ya bismillah larda olmasin
Uyar mi ? Bana uyar.. ne gerek var bencede
En son only ts tarafından düzenlendi; 31.01.2017, 07:51.
Açılışta olan kepazeliğe ses çıkartmayanlar gelmiş burada izmir marşına ses çıkartıp siyasetin stadyumda işi yok diyor bende doğu alt j de viranın oradaydım son gücümle o marşa destek verdim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kusura bakma da, yaziyi nasil da öyle anladin anlamak mümkün degil. Eger marsin icin de Trabzon gecseydi, iste ozaman anlasilir bir tarafi olurdu. Evet tam olarak demek istedigim bu. Trabzonspor un stadyumun da sadece TSyle alakali marslar okunsun. Canakkaleden de olmasin, Sakarya dan da olmasin, Kanje den de olmasin. Sadece TS yle alakali marslar olsun. Bunu anlamak bu kadar zor olmamasi lazim
İstiklal Marşında da Trabzon yok....
Söylemeyelim O'nuda o zaman....
İnsanlar stadyuma eğlenmeye gidiyor aziz dostum....
Vatan , millet sevgisini aşılayan bu tip marşlardan neden rahatsız oluyorsunuz doğrusu anlamıyorum , anlamakta istemiyorum....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
İnsanlar stadyuma eğlenmeye gidiyor aziz dostum....
Vatan , millet sevgisini aşılayan bu tip marşlardan neden rahatsız oluyorsunuz doğrusu anlamıyorum , anlamakta istemiyorum....
Herkes anlayacağın anlıyordu, bazıları böyle kıvırıyor işte. Adam gibi çıkıp söylesin arkadaş içinde Atatürk geçtiği için rahatsız oluyorum söylemesinler diyebilmeli.
Hem artık ortam buna çok da müsait. En azından şimdilik.
Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.
Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.[/QUOTE
insanlardaki rahatlığa bak arkadaş çoğu taraftarımız stadın hayalini kurarken önemserken bunlar bize çok mu diyorum içim acıdı resmen Trabzonda yaşasam da o koltukları tek tek ben temizlesem bu kadar olmaz
Ben sene başında bu stad bizim insanımıza fazla dediğimde beni burda birkaç kişi deyim yerindeyse kaldırdı dereye fırlattı afaroz etti.Böyle insanları görünce hayatımdan soğuyorum.Ulan aptal herif ne istiyorsun o koltuktan,yapan ne güzel yapmış işte niye basıyorsun oraya şerefsiz it herif.
Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.
Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.
Böyle bir taraftarlık olur mu Allah aşkına! Bizler yeni stadın hayalini kurup yıllarca yeni stadı beklemişken böyle bir ÖKÜZLÜK yapmak da neyin nesi? Bunlar da taraftar mı şimdi? Bela okumak istemiyorum, Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koltuklara basanlara ceza kessin kulüp ya da imza toplayalım bi şey yapalım biz gözbebeğimiz diyoruz kendini bilmeyenlerin yaptığına bak çıldırıyor insan cidden.
bi konu var niye kimse dile getirmiyor diye sasirip kaliyorum. bazi resimlerde skorbordlarin üst kisminin catinin ucundan kapatildigini görüyorum. daha cok üst siralarda cekilen resimlerde belli oluyor.
kamera acisimi? göz yanilmasimi? biri lütfen su konuya aciklik getirsin
Yorum