Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kusura bakma da, yaziyi nasil da öyle anladin anlamak mümkün degil. Eger marsin icin de Trabzon gecseydi, iste ozaman anlasilir bir tarafi olurdu. Evet tam olarak demek istedigim bu. Trabzonspor un stadyumun da sadece TSyle alakali marslar okunsun. Canakkaleden de olmasin, Sakarya dan da olmasin, Kanje den de olmasin. Sadece TS yle alakali marslar olsun. Bunu anlamak bu kadar zor olmamasi lazim
    Ozaman sehitler olmez vatan bolunmezde olmasin

Allah u ekber ya bismillah larda olmasin

Uyar mi ? Bana uyar.. ne gerek var bencede
    En son only ts tarafından düzenlendi; 31.01.2017, 07:51.
    u will need justice at the end..

Yorum

• Şükürler olsun stadyumda maç izledim. Dönüşte uçağım iptal olsa da keyfimi 11 saatlik kara yolculuğu bile bozamadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Açılışta olan kepazeliğe ses çıkartmayanlar gelmiş burada izmir marşına ses çıkartıp siyasetin stadyumda işi yok diyor bende doğu alt j de viranın oradaydım son gücümle o marşa destek verdim

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İzmir Marşı : Türk ordusunun Kurtuluş Savaşı sırasında İzmir'e girişini konu alan bir marştır....

Bundan kim neden ve nasıl rahatsız oluyor doğrusu anlamıyorum.

Ne için söylenirse söylensin..... Umrumda değil bu marş çalınınca tüylerim diken diken oluyor benim....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kusura bakma da, yaziyi nasil da öyle anladin anlamak mümkün degil. Eger marsin icin de Trabzon gecseydi, iste ozaman anlasilir bir tarafi olurdu. Evet tam olarak demek istedigim bu. Trabzonspor un stadyumun da sadece TSyle alakali marslar okunsun. Canakkaleden de olmasin, Sakarya dan da olmasin, Kanje den de olmasin. Sadece TS yle alakali marslar olsun. Bunu anlamak bu kadar zor olmamasi lazim
              İstiklal Marşında da Trabzon yok....

Söylemeyelim O'nuda o zaman....

İnsanlar stadyuma eğlenmeye gidiyor aziz dostum....

Vatan , millet sevgisini aşılayan bu tip marşlardan neden rahatsız oluyorsunuz doğrusu anlamıyorum , anlamakta istemiyorum....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstiklal Marşında da Trabzon yok....

Söylemeyelim O'nuda o zaman....

İnsanlar stadyuma eğlenmeye gidiyor aziz dostum....

Vatan , millet sevgisini aşılayan bu tip marşlardan neden rahatsız oluyorsunuz doğrusu anlamıyorum , anlamakta istemiyorum....
                Herkes anlayacağın anlıyordu, bazıları böyle kıvırıyor işte. Adam gibi çıkıp söylesin arkadaş içinde Atatürk geçtiği için rahatsız oluyorum söylemesinler diyebilmeli.

Hem artık ortam buna çok da müsait. En azından şimdilik.

Yorum

• [QUOTE=muammer_TS;1920642499]
                  İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.

Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.[/QUOTE

insanlardaki rahatlığa bak arkadaş çoğu taraftarımız stadın hayalini kurarken önemserken bunlar bize çok mu diyorum içim acıdı resmen Trabzonda yaşasam da o koltukları tek tek ben temizlesem bu kadar olmaz
                  Ben sene başında bu stad bizim insanımıza fazla dediğimde beni burda birkaç kişi deyim yerindeyse kaldırdı dereye fırlattı afaroz etti.Böyle insanları görünce hayatımdan soğuyorum.Ulan aptal herif ne istiyorsun o koltuktan,yapan ne güzel yapmış işte niye basıyorsun oraya şerefsiz it herif.

Yorum

• İzmir marşı kahraman türk milletinin istiklalinin kurtuluşunun anlatıldıgı bir marştır. Yaşa mustafa kemal paşa yaşa adın yazılacak bu cevher taşa !

Yorum

• İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.

Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.
                      Böyle bir taraftarlık olur mu Allah aşkına! Bizler yeni stadın hayalini kurup yıllarca yeni stadı beklemişken böyle bir ÖKÜZLÜK yapmak da neyin nesi? Bunlar da taraftar mı şimdi? Bela okumak istemiyorum, Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Yorum

• Koltuklara basanlara ceza kessin kulüp ya da imza toplayalım bi şey yapalım biz gözbebeğimiz diyoruz kendini bilmeyenlerin yaptığına bak çıldırıyor insan cidden.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şükürler olsun stadyumda maç izledim. Dönüşte uçağım iptal olsa da keyfimi 11 saatlik kara yolculuğu bile bozamadı

Üstünüzdeki kıyafet ts clubta (net) var mı?

Loading %61..

Yorum

• bi konu var niye kimse dile getirmiyor diye sasirip kaliyorum. bazi resimlerde skorbordlarin üst kisminin catinin ucundan kapatildigini görüyorum. daha cok üst siralarda cekilen resimlerde belli oluyor.
                            kamera acisimi? göz yanilmasimi? biri lütfen su konuya aciklik getirsin
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üstünüzdeki kıyafet ts clubta (net) var mı?

Loading %61..
                              Hamiş

Yorum

• Yıllar önce bu başlığı açarken, stat açılır da maç izleriz diye bir umut taşıyor muydum?
                                Hatırlamıyorum

Hayırlı olsun, kamera açıları ve görsel olarak tv'de maç izlemek çok iyiydi.
                                Tribünde nasıl olacak bakalım.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X