Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dolgu, dolgu, dolgu. Ya bu dolgu kamyonlarla mı yapılacak? Yani bir yerde malzeme üretip getirip kamyonlarla oraya dökecek misin? Bu zaten imkansız bana göre. O kamyonlar nereden geçirilecek? Oradaki yolu tek şeride düşürdüğünde ulaşım felç olur. Hem de taşıtların sıkışıklıktan ötürü ekstradan harcayağı akaryakıtı söylemiyorum bile.

Ben bu dolguya kafayı taktım. Kazık mı çakılacak, kamyonla moloz mu dökülecek yoksa başka bir yöntem mi bulunulacak?
    Evet ayrıca bu işleri yapan motorlarda var.

Motorların içine moloz dökülüyor oda gidip hedefe bırakıyor.

Atla deve değil yani Sürmene limanı yapıldı nasıl yapıldı.

Deniz dolduruldu hemde bir görseniz.En ucuna gittin mi sahili göremiyorsunuz neredeyse.

Tabiki burda doldurulacak alan çok çok büyük ama

Yapılmayacak imkansız diye bir durum yok.

Yeterki para olsun
    En son bordo61 tarafından düzenlendi; 25.10.2009, 11:52.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Avni akerde modernizasyon astarı yüzünü geçer.

Zaten yeterli modernizasyonu yaptılar.

Akyazı projesi zaten içine kapanmış bir şehrin büyümesi dışa açılması bakımından iyi.

Yoksa maratonun üstü kapansa Stat gayet güzel

Hele eski durumundan bin kat güzel
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• stadı kaşüstüne yapsınlar. kimsenin iş yapmaya niyeti yok. şampiyon bile olamayan bir takımın seyircisini oyalamak için uydurulmuş. seyirciyi asıl amacından biraz olsun uzaklaştırmak için yapılan projeler bunlar. trabzonda yermi yok illa batıda mı olacak stad doğuda araziden bol bişey yok. son yıllarda hiçbir başarısı bulunmayan ts seyircisinin öfkesini biraz dindirebilmek dikkatini başka taraflara çekmek için belkide yapılıyor bütün bunlar.
        YA SEV YA TERKET

Yorum

• 2011 yılına bu gidiş süreciyle nasıl yetişecek merakla bekliyorum...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• önemli olan zorda olsa akyazı bence .avni akeri modernize etsek tabiki daha güzel olur.ama akyazıda para var...

Yorum

• valla ben bu saatten sonra işin maddi getirisine bakmıyorum ama modernize edilmiş bir avni aker stadı gelir ve vizyon olarakta çok şey kazandırır trabzonspor a

Yorum

• geleceğimiz için, kesinlikle modern bir stad lazım takımımıza...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• bu işler bir emir yap demeye bakar sen paradan haber ver gerisi yalan bizim kafası çalışan iş adamlarımız gerekirse oraya 150 katlı bir blok bile diker her zaman söylerim amaç yapmaksa hiç bir sorun olmaz amaç sallamaksa 30 senede anca biter tıpkı bizi hasan akgün gibi proje temelleri atılıyorken 1 senede bitecek dedi 9 sene ançak ve seçim reklamı olarak bitirdi
                  Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• edit...

yanlış konuya yazdım!
                    En son Emirhan Ömeroğlu tarafından düzenlendi; 26.10.2009, 11:59.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• tayyip akyazıyı sormuşş az laf çok iş...

Son günlerde Trabzon gündeminin ilk sıralarına oturan Akyazı Projesi'ni en çok isteyenlerin başında gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu karşılaştığı işadamı Hamdi Akın'a yine projeyi sordu.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlunun düğününde önceki hafta Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte Akyazı Projesi'nde incelemelerde bulunan işadamı Hamdi Akın ile karşılaşan Başbakan Erdoğan, edindiği izlenimleri ve aldığı bilgileri sordu ve Akyazı'yı artık yapın dedi. Hamdi Akın' da, Gereken hazırlığı ve çalışmaları yapıyoruz karşılığını verdi.

Konuşmaya iştirak eden Başbakanlık Baş Danışmanı Mehmet Atalay da, Şartlar oluştu. Gereken çalışmalar her alanda yapılıyor. Projedeki stadın 2011'e yetişmesi lazım, yetişebilir de dedi.

kaynak: haber 61
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• kazma vurulunca inanıcaz

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tabiki burda doldurulacak alan çok çok büyük ama
                          Dünya Haritası bile değişiyor.

Yorum

• İlk olarak avniaker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla ben bu saatten sonra işin maddi getirisine bakmıyorum ama modernize edilmiş bir avni aker stadı gelir ve vizyon olarakta çok şey kazandırır trabzonspor a
                            avni akerden başka bişey yazıyomusun bu foruma bi bakmak gerekir ya cidden. modernize edilmiş barakayla yeni yapılan bi evi bir tutuyosun heralde. avni aker kotasını doldurdu..

Yorum

• şehrin göbeğindeki stada 20 bin kişi bile gelmiyorken..şehrin dışında daha büyük bir stad nasıl dolacak şüphe ile bakmak lazım....insallah sonra kayseri gibi bir avuç kişiye top oynamayız..
                              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şehrin göbeğindeki stada 20 bin kişi bile gelmiyorken..şehrin dışında daha büyük bir stad nasıl dolacak şüphe ile bakmak lazım....insallah sonra kayseri gibi bir avuç kişiye top oynamayız..
                                Şehirden bu kadar uzak ve bihaber olduğunuzu bu kadar belli etmeseydiniz keşke..

Sizin sandığınız gibi değil o mevzu.. 2-3 sene Trabzon'da yaşayın ondan sonra böyle bir değerlendirmede bulunun..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X