İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
avni akerde ilk mac izledigimde 11 yasimdaydim, o gun sunu demistim, keske daha guzel bir stadimiz olsaydi, 4 tarafli kapali kutu gibi birsey.. ve sonra her avni akere gittigimde bunu soyledim, keske guzel bir stadimiz olsaydi.. sonra bir gun sukru saracoglunda fener deplasmaninda da ayni seyi soylemistim, ne guzel kutu gibi bir stat, keske bizimkide boyle olsa...
ve tam 17 sene sonra bu hayalimin gerceklesmesine 1 1.5 ay kaldi.. ve ben o hayalimin gerceklestigini gormek icin okyanus gecip fener macinda akyazida yerimi alacagim..
bunun mutlulugunun tarifi yok... hayatimin hic bir evresinde unutamayacagim bir an olacak.
tesekkurler emegi gecen herkese.. gecte olsau will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba bu çimler kesimden dolayımı böyle düz değil yoksa serim ekibimi amotör bir video da traktörle serip sıkıştırma işlemi yapılıyordu. Şimdi değil ama hepsi bitiğinde uzaktan çok dalgalı ve çirkin gözükür gibi geliyor banaDİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna mı takıldın?başkan bize MR MUSCLE yu al....
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavni akerde ilk mac izledigimde 11 yasimdaydim, o gun sunu demistim, keske daha guzel bir stadimiz olsaydi, 4 tarafli kapali kutu gibi birsey.. ve sonra her avni akere gittigimde bunu soyledim, keske guzel bir stadimiz olsaydi.. sonra bir gun sukru saracoglunda fener deplasmaninda da ayni seyi soylemistim, ne guzel kutu gibi bir stat, keske bizimkide boyle olsa...
ve tam 17 sene sonra bu hayalimin gerceklesmesine 1 1.5 ay kaldi.. ve ben o hayalimin gerceklestigini gormek icin okyanus gecip fener macinda akyazida yerimi alacagim..
bunun mutlulugunun tarifi yok... hayatimin hic bir evresinde unutamayacagim bir an olacak.
tesekkurler emegi gecen herkese.. gecte olsa
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu kadar bekledik. Biraz daha bekleyip Şubat'a açalım stadı.. (İlk maça yetişmeye çalışıyor)
u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şimdiden takımımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum