İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim diyorki takilmayacaginiNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemükemmel is cikariyorlar
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrada tartan pist olacak.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadim ? Yani resimdeki ayrinti ne ?Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.
Yorum
-
İlk olarak Orkun Tantan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım köşelerdeki seyreklikten bahsediyor arkadaşımız...
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadim ? Yani resimdeki ayrinti ne ?
yani bir kaliplan degilde her koltugun yeri özel hesaplanmis noktaya monte edildiginin göstergesi
su anlik bu hatalar yok bizde
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefacede ve burda öyle diyorlar.ayrıca takılsa çoktan takılmıştı..
öyle biseymi olur, ben senden baska kimseden okumadim henüz
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu mebran olayına takıldım.bunları takmak niye bu kadar zor 1-2 saatte bir adet takılabilir gibi geliyor, teknik izahı olan var mı?
ayrica membran stadyumun yetismesine engel degil, su an günde 2tane taksan yetisiyor
su an önemli olan catinin, drenajin ve sulama sisteminin bitmesi, cim ekibi geldimi cati ve zemin ekibi membrani hizlica hal eder
membran son dert
İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResim Wowturkden alıntıdır.
Şimdi bu resimde en alt 2 sıraya koltuk dizildiği görülüyor.
Fakat başka bir sorun gözüme çarptı yanlışsam düzeltin. Çıkışların üst betonlarının arkasına koltuk dizilmiş gördüğüm kadarıyla ama beton yüksekliğine bakılırsa koltukta oturanların görme şansı yok gibi. Ben mi yanlış görüyorum.En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.09.2016, 11:36."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartan pist ne alaka.ust kat ilk iki basamak...sen karıştırdın--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 7. Hafta için 5 kişi Gidiş dönüş 10 bilet aldım
Ama yönetim kurulundan önemli bi idarecimizle görüştüm. 7. Hafta imkansız dedi. Ben de yıkıldım tabi.
Bence acele etme netleşsin öyle al derim
Yorum
-
Resim Wowturkden alıntıdır.
Şimdi bu resimde en alt 2 sıraya koltuk dizildiği görülüyor.
Fakat başka bir sorun gözüme çarptı yanlışsam düzeltin. Çıkışların üst betonlarının arkasına koltuk dizilmiş gördüğüm kadarıyla ama beton yüksekliğine bakılırsa koltukta oturanların görme şansı yok gibi. Ben mi yanlış görüyorum.--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeneyerek bulmakta nasıl yanlış var anlayamadım. O kodun rengini tutturmak için fabrikada koltukta görür denersiniz. Yoksa o kodu verelim, o renk boya vurulsun aynen çıksın diye bir şey olduğunu zaten sanmıyorum. Vurduğunuz zemine göre değişiyorsa, işlemler sırasında değişiyorsa mecburen denemek zorundasınız. Maksat kod değil, kodun temsil ettiği rengi tutturmak
Bu arada cafeniz hayırlı olsun
Kurumsal kodlari koyuyorsaniz onlara gore cikan urunu (dogru yapildigini varsayarak) kabul etmeniz lazim.
Pantone 491 dediginiz zaman (RGB, RAL, CMYK gibi esdegerleri var) yapilan urun sizin kurumsal karsiliginiz oluyor. Aaa bu koyu olup denemeye girdiginiz zaman, kurumsal renk skalanizdan cikmis oluyorsunuz. O zaman hic bu kod meselesine girmeyeceksiniz ve diyeceksiniz renk orneginiz bu, bunun aynisini bana getirin.
Iste o durumda kurumsal anlayisa uymuyor.
Derdimi anlatabilmisimdir umarim. Temel olarak haklisiniz. Ancak belli sabitleri verdiginizde, bunu degistiremezsiniz.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
Yorum