Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha öncede yazmıştım.tınlayan olmadı.arkadaşlar üst kat ilk iki sıraya neden koltuk takılmayacak...
    Orada tartan pist olacak.
    Naber?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kim diyorki takilmayacagini
      facede ve burda öyle diyorlar.ayrıca takılsa çoktan takılmıştı..
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Pegasusda ekim-mart aylarını kapsayan iyi bi kampanya var. Bu tarihler arasında Trabzon'a ucuz uçak biletiyle Maça gelmek isteyenlere duyurulur

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mükemmel is cikariyorlar
          Anlamadim ? Yani resimdeki ayrinti ne ?
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orada tartan pist olacak.
            tartan pist ne alaka.ust kat ilk iki basamak...sen karıştırdın
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sanırım köşelerdeki seyreklikten bahsediyor arkadaşımız...
              Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.

Yorum

• İlk olarak Orkun Tantan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanırım köşelerdeki seyreklikten bahsediyor arkadaşımız...
                köşelerdeki koltukların hatasız dizildiğinden bahsediyor

Yorum

• ben bu mebran olayına takıldım.bunları takmak niye bu kadar zor 1-2 saatte bir adet takılabilir gibi geliyor, teknik izahı olan var mı?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    köselerin araliksiz birlesmesi

yani bir kaliplan degilde her koltugun yeri özel hesaplanmis noktaya monte edildiginin göstergesi

su anlik bu hatalar yok bizde

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    facede ve burda öyle diyorlar.ayrıca takılsa çoktan takılmıştı..
                    kaynak atsana
                    öyle biseymi olur, ben senden baska kimseden okumadim henüz

İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben bu mebran olayına takıldım.bunları takmak niye bu kadar zor 1-2 saatte bir adet takılabilir gibi geliyor, teknik izahı olan var mı?
                    membranlarin büyüklügü, gerilmeden önceki hassasligi ve güvenlik önlemleri okadar hizli calisilmasina imkan vermez
                    ayrica membran stadyumun yetismesine engel degil, su an günde 2tane taksan yetisiyor
                    su an önemli olan catinin, drenajin ve sulama sisteminin bitmesi, cim ekibi geldimi cati ve zemin ekibi membrani hizlica hal eder
                    membran son dert
                    İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Resim Wowturkden alıntıdır.

Şimdi bu resimde en alt 2 sıraya koltuk dizildiği görülüyor.

Fakat başka bir sorun gözüme çarptı yanlışsam düzeltin. Çıkışların üst betonlarının arkasına koltuk dizilmiş gördüğüm kadarıyla ama beton yüksekliğine bakılırsa koltukta oturanların görme şansı yok gibi. Ben mi yanlış görüyorum.
                    c90 görüs acisi icin hesaplanmis stadyum, illaki ölcülmüsdür bicilmisdir
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.09.2016, 11:36.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tartan pist ne alaka.ust kat ilk iki basamak...sen karıştırdın
                      Alt sıralara da diziliyor koltuk ben gördüm resimlerde.
                      --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben 7. Hafta için 5 kişi Gidiş dönüş 10 bilet aldım
                        Ama yönetim kurulundan önemli bi idarecimizle görüştüm. 7. Hafta imkansız dedi. Ben de yıkıldım tabi.
                        Bence acele etme netleşsin öyle al derim
                        olmazsa biraz beklemekte fayda var. Ya da alıp en kötü kuymak yiyip döneriz

Yorum

• Cevaplar/açiklamalar için tesekürler renkdaslar...
                          Bursa'daki koltuk dizilisi kötü olmus evet, hesap kitap yapmadilar herhalde, rastgele koymuslar gibi =)
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Resim Wowturkden alıntıdır.

Şimdi bu resimde en alt 2 sıraya koltuk dizildiği görülüyor.

Fakat başka bir sorun gözüme çarptı yanlışsam düzeltin. Çıkışların üst betonlarının arkasına koltuk dizilmiş gördüğüm kadarıyla ama beton yüksekliğine bakılırsa koltukta oturanların görme şansı yok gibi. Ben mi yanlış görüyorum.
                            Ekli dosyalar
                            --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Orası zaten taraftarların olacagı bölüm, oturan olmaz
                              Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Deneyerek bulmakta nasıl yanlış var anlayamadım. O kodun rengini tutturmak için fabrikada koltukta görür denersiniz. Yoksa o kodu verelim, o renk boya vurulsun aynen çıksın diye bir şey olduğunu zaten sanmıyorum. Vurduğunuz zemine göre değişiyorsa, işlemler sırasında değişiyorsa mecburen denemek zorundasınız. Maksat kod değil, kodun temsil ettiği rengi tutturmak

Bu arada cafeniz hayırlı olsun
                                Tesekkur ediyorum.

Kurumsal kodlari koyuyorsaniz onlara gore cikan urunu (dogru yapildigini varsayarak) kabul etmeniz lazim.
                                Pantone 491 dediginiz zaman (RGB, RAL, CMYK gibi esdegerleri var) yapilan urun sizin kurumsal karsiliginiz oluyor. Aaa bu koyu olup denemeye girdiginiz zaman, kurumsal renk skalanizdan cikmis oluyorsunuz. O zaman hic bu kod meselesine girmeyeceksiniz ve diyeceksiniz renk orneginiz bu, bunun aynisini bana getirin.
                                Iste o durumda kurumsal anlayisa uymuyor.
                                Derdimi anlatabilmisimdir umarim. Temel olarak haklisiniz. Ancak belli sabitleri verdiginizde, bunu degistiremezsiniz.
                                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                                You'll Never Walk Alone...
                                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Çalışıyor...
                                X