Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iscilerin birazdaha is uzasin birazdaha fazla para yapalim diye dusunme ihtimali yokmudur? eger durum bu ise, hic bir isci, isi tam zamaninda yapmak istemez. bilmiyorum ama bu stat 6 hafta icinde yetisecek gibi durmuyor. 6 haftada stat yetisse cevre yollar yetismeyecek, ha biz yinede acacaz derlerse acarlar tabi, olan halka olur. nasil bir trafik ve izdiham olacagini siz dusunun. oyle bir durumda, stada yuruyerek gitmek en akilli secenek olacaktir.
    Yol ve çevre çalışmaları

uploadfromtaptalk1470843685358.jpguploadfromtaptalk1470843693330.jpguploadfromtaptalk1470843699940.jpg

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Yorum

• Ben bu konuda Celil Hekimoğlu'nun görüşlerine katılıyorum. Zaten yetişmeyecek adamları sık boğaz edersek iyice baştan savma iş yapıp kulübe sonradan yeni masraflar çıkaracaklar. Bayramdan sonra güya işçi sayısı 2 katına çıkıyordu. Çekilen resimlerde bakıyorum çalışan işçi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. CpWmNZrWAAArNkG.jpg
      "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bu konuda Celil Hekimoğlu'nun görüşlerine katılıyorum. Zaten yetişmeyecek adamları sık boğaz edersek iyice baştan savma iş yapıp kulübe sonradan yeni masraflar çıkaracaklar. Bayramdan sonra güya işçi sayısı 2 katına çıkıyordu. Çekilen resimlerde bakıyorum çalışan işçi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
        alakasi yok, 500 dönüm alanda bir resimde 50 iscimi görecegine inaniyorsun, 500 dönümde isci basi 1 dönüm alan düsüyor ortalama...

inönü acilisindan sonra 5 ay gecti halen calismalar varmis
        bursa 1 yil gecti daha kafa bitmedi

hekimoglunun bu dedikleri mantik disi, o stadyum bitmesi , son kiracinin girisi 1 yili bulur...

ve dolgu alaninda, gülcemalde ve yollarda ilerki 3-4 yi insaat hep devam edecek...
        muhalefet icin oturdugun yerden konusmak kolay, nede olsa bir sorumluluk yok, kime ne 40 milyon tl cöpe gitmis

En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.08.2016, 19:18.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla bence sorun onlarda..tüm siyasiler ve bürokratlar bir an önce bitsin diye bekliyor..hatta teşvik ediyorlar...eeee para sorunları da yok..gecikmeye bahane olarak yolları gösteremezler.onların işi stadı yapıp bitirmek..yol ne zaman biterse bitsin..bunların ya elemanları yetersiz, ya bilgisiz yada makina ekipmanlarında sorun var..başka bir anlamı yok..
          Değerli kardeşim, mesajlarını okuyorum hala tek sorun işçilermiş gibi yazılarına devam ediyorsun. Şu zamana kadar siyasilerin hiç engeli olmamış gibi bir de siyasetçileri savunuyorsun. Para sorunları olmadığını nerden biliyorsun. Konuya tamamen hakim misin de bu tür yorumlar yapıyorsun merak ettim açıkcası.
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Sadece stadyuma yoğunlaşılsa hayli hayli yetişir ama iyi bir çalışma yok anlamsız bir şekilde..Bir ara günde 2-3 membran takılıyordu bu ara o da durdu heralde..Her sabah işe giderken Vodafone Arena'nın yanından geçiyorum,çevre düzenleme çalışmaları hala devam ediyor..

Yorum

• Stad açılmalı taraftar 2 3 maç çile çeksin çok mu? İstanbul'da dağın başına ne zorluklarla maça gidiyordu insanlar bizde şehrin içinde ki akyazıya 2 3 maç eziyet çekerek gidelim. Eğer devre aradı dersen devre arası gelir o olur sene sonu.. Şuan kulübün fazladan bir kuruşa bile ihtiyacı varken taraftar da biraz katlanmalı bu duruma..

Yorum

• Stadı bilmem de şu çevre düzenlemesi nasıl yetişecek sorusu daha çok kafamı karıştırıyor.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• arkadaş satisfaction klibi çekmiş kendi çapında...şaka bi yana kendimizi 2.yarıya hazırlayalım...

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stad açılmalı taraftar 2 3 maç çile çeksin çok mu? İstanbul'da dağın başına ne zorluklarla maça gidiyordu insanlar bizde şehrin içinde ki akyazıya 2 3 maç eziyet çekerek gidelim. Eğer devre aradı dersen devre arası gelir o olur sene sonu.. Şuan kulübün fazladan bir kuruşa bile ihtiyacı varken taraftar da biraz katlanmalı bu duruma..
                    Sorun taraftarın çile çekmesi değil ki. Taraftar olarak yıllardır ne çileler çektik bu da yanında laf mı? Sanki burada stadyumun açılmasını istemiyoruz gibi bir algı yaratılmış. Sorun şu ki yüklenici firmanın şu çalışma hızında 2 ay içinde stadyumu sorunsuz olarak yetiştirmesi çok zor. Sadece membran dizimi olsa yine yetişir de hala çatı malzemeleri sahanın ortasında duruyor. Azaldığı da yok. Ayrıca stadyumun çevresindeki yollarda da bir gelişme yok yerinde sayıyor.
                    "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• bence bu stadda oynayacağımız ilk maç şikecilerle olcak

Yorum

• Kombine fiyatları oldukça uygun
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• evet kombine fiyatları da belli oldu. çok uygun fiyatlar imkanı olan almalı..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• kombine fiyatları geldi aşırı iyi tutulmuş kombine alan herkese formada bedava daha ne olsun Trabzonda ki renkdaşlarımız kaçırmasın

Yorum

• Fiyatlar çok iyi bence.Hele bir de forma kampanyası var.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kombine fiyatları oldukça uygun
                                evet
                                kombineler ucuz
                                tabi stadyumun acilisida önemli, nezaman olacagi

alt üst ayni fiyat olan tek stadyumdur dünyada sanirim
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.08.2016, 20:40.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X