Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renktas peki o parayi kim verecek? Izleyici dimi? Ama giden yok iste. Cunku pahali. Yabanci turidt bir yere kadar. Cekilmeden kastim o. Motogp bile yok. Disneyland sözde Antalya'ya gelecekti. Olmadi. Bilmiyorum Türkiye planlari var mi ama Istanbul varken Trabzon'lara gelmez cünkü yerli turist yetersiz kalacagina inaniyorum. Bizim insanimizin cok azi par verir ona.
    renktaş o parayı pistin işletmecisi verecek ama devlet desteği olmadan bu çok zor. Şu anki işletmeci intercity bile her yıl zarar ettiğini açıkladı. Pisti ehliyet kursları için kullanılıyor ve araba pazarı kurulmuş orda. Arasıra da küçük yarışlar yapılıyor. Pistin başta İstanbul'da yapılması bile yanlıştı. Zamanın da bu işin önde gelenleri Antalya'da yapalım demelerine rağmen dinlemediler,2 sene de zararını çıkarırdı halbuki.benim için 2. Olimpiyat stadı vakasıdır o pist. Şu an yarışan pilotlara sorun yarışmak istediğiniz 7-8 pist hangisidir diye şöyle sıralanır. Melbourne,Katalonya,Monako,Monza,Spa,İstanbul,Silverstone,İnterlagos. Yeni yapılan pistler aşağı yukarı hep aynı tarz bu pistler farklı, Ama biz kıymetini bilmediğimiz için başarısız olduğumuz her konudan sonra herşeyi çöpe atıyoruz malesef.Disneyland meselesine gelince o sadece bir fikir, onun gibi bir eğlence merkezi Trabzon'a zaten yapılmaz. Ha yapılırsa Trabzon çevre şehirlerden ve ülkelerden bayağı bir turist çeker kanısındayım.
    En son E. Cumur61 tarafından düzenlendi; 01.07.2016, 02:18.
    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1000 kişilik play station salonu açılsın. Millet maç günü akyazıya bu saatte gidip napcaz demez.Maça kadar vakit geçirirdi.
      Trabzon'dan futbolcu çıkmamasının bir nedeni de bu oyun salonlarıdır, eskiden çocuklar sokaklarda futbol oynardı, güzel yetenekler çıkardı. Şimdi salonlardan çıkmıyorlar. Teknoloji sokak futbolunu öldürdü malesef. Sadece Trabzon için değil bütün ülke için öyle.
      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• 1001 gece park (disneyland yerine)
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• En başından beri Akyazı projesine karşı olan biri olarak, bu dolgu arazisinde Trabzonspor ve spor faaliyetleri haricinde herhangi bir yapılaşmaya karşıyım. Burası dolgu alandır ve yapılaşma/betonlaşma sınırlı olmalıdır. Lunaparkmış, AVM imiş; sahillerimizi bu tür betonlarla doldurmayalım. Yapılacaksa geri kalan alanlara yurtdışında olduğu gibi devasa bir park-gölet kombinasyonu yapılmalıdır. Onun haricinde projenin arkasındaki Akyazı sırtı zaten stabil olmayan bir yer, orayı tamamıyla teraslandırılarak Boztepe kıvamına getirilinebilir.
          keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yukarıda arkadaşlar değinmişler....

Trabzon'da Doğru Dürüst Luna Park yok....

Ramazan ayında açılan bir tane var oda 5-6 çeşit makine var o kadar....

Güzel bir Luna park ve eğlence merkezi iş yapmazmı stadyumun yanında..... Sinema bowling salonları kafeteryalar filan.....
            hem de nasil yapar biliyor musun, öyle böyle degil.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bence hiçbirşey yapılmasın
              Dik ağaçları,çimi Allahın selameti başına
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• lunapark olmaz oraya.en fazla 3 ay iş yapar.peki kışın ne yapacak.yağmurlu soğuk havada kim lunaparka gider.3 ay çalış.8 ay yat ıolur
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lunapark gibi düşüncelere bu güzelim dolgu harcanmamalı, hastaneye harcanmaması gerektiği gibi. İlla çok canlı olmasını istiyorsan üniversite öğrencileri ve bir kısım genç nüfusu da düşünerek kültür merkezi fikrini düşünürsün.

İçerisinde fitness, yemek kulüpleri, publar vb bir çok etkinlik alanı bulunur ve şehre ayrı bir hava katacağını düşünüyorum.
                  Bknz: Uniq Maslak http://uniqistanbul.com/

[ATTACH]9667[/ATTACH]
                  bakın diyeceklerim sonucunda beni afaroz edeceksiniz biliyorum ama Trabzon şehri daha böyle bir şeyi kaldıra bilecek kapasitede değil. Şehir üniversiteyi bile hala yeni yeni kabulleniyorken siz çıkıp bir de üniversiteliler için eğlence ve publar dizayn edeceksiniz kıyamet kopar ... kalkınmada ki kafelerde kızlı erkekli okey oynanıyor diye kıyamet kopartan bir şehirden bahsediyoruz arkadaşlar. evet olsa ne güzel olur ama olmaz bizim insanımızda o kapasite yok 7sinden 77sine kadar. kimse bir birini kandırmasın.
                  bu arazi için yapılacak en güzel toplumun birlikte zaman geçirebileceği bir alandır . güzel bir park çalıişması bir plaj olsa güzel olur ... ama öyle publar barlar falan hikaye .... ama bak iki köfteci güzel olur birde kadakal gibi kurufasülye restorantı oldu bitti ... ben hastane yapılmasında öyle boş kalmasına bile razıyım ...
                  En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 01.07.2016, 10:23.
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Turkiye nin en buyuk go-kart pisti yapilsin. beni en cok mutlu edecek sey o alanda bu olur heralde. avm di yok cafeydi bilmem ne bos isler. cayimi evde icerim tertemiz. evde yapamaycagim seyi sunmali yapilacak olan sey.
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      lunapark olmaz oraya.en fazla 3 ay iş yapar.peki kışın ne yapacak.yağmurlu soğuk havada kim lunaparka gider.3 ay çalış.8 ay yat ıolur
                      İstanbul'da bütün kapalı lunaparklar kışın kapalı gişe iş yapar...
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Öncelikle Trabzona yabancı dil okulu lazım klosenin bu sebepten gelmediğini biliyoruz .akyazının geri kalan bölümünede insanların 24 saat zaman geçirebilecekleri sosyal tesisler yapılması lazım .oyun salonları vs. Kesinlikle birilerinin oy uğruna rant uğruna kullanmaması lazım

Yorum

• Açık hava avm, kafeler sokağı, izmit sekapark tarzı park v.s fena olmazdı.ama malesef bu konu için çoktan karar verilmiş gibime geliyor.o alana mantığa en aykırı neyse onu yaparlar.

Yorum

• Turkcell stad ismi olmucak belki forma bunun dışında bir beklenti yok öyle deniliyor

Yorum

• Bugün sponsorlar açıklanacak ve TrabzonsporTV açılacak denilmedimi ? Bakalım yine tutulmayacak bir sözmü yoksa ilk kez söz verilen tarihinde gerçekleşecek bir olaymı

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün sponsorlar açıklanacak ve TrabzonsporTV açılacak denilmedimi ? Bakalım yine tutulmayacak bir sözmü yoksa ilk kez söz verilen tarihinde gerçekleşecek bir olaymı

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
                                Patlama nedeniyle lansmanin ertelendigi aciklandi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X