Bu stadyumun sezon başına yetiştirileceğine inanan var mıydı?
Ben şahsen hiç bir zaman bu stadyumun yeni sezon ile birlikte açılacağını düşünmedim.
Sanırım bazı arkadaşlarımız ''Yalanlara İnanmak'' istemiş!
Şimdi bize yalan söylediler, kandırıldık minvalinde sözleri samimi bulmuyorum.
Çünkü akıl ve mantık sahibi herkes bu stadyumun yeni sezona yetişmeyeceğini tahmin edebilirdi.
Erol Ağaoğlu'nun açıklamalarına şahsen şaşırmadım.
Hemen her konuşmasında kesin ifadeler kullanmadı. Tarih ile ilgili konularda yalan konuştuğu, oyalama yolunu seçtiği açıktı.
Neyse son açıklamaları da malumun ilanı oldu. Bu sözler bazı arkadaşlarımıza da ''Günaydın'' mesajı oldu sanırım.
Tesisler ve stadyumun adam akıllı yapılıp stadyuma geçilmesi taraftarıyım.
Hatta gelecek sene Avni Aker'de şampiyon olup, yeni stadyuma kupa ile gidilmesi güzel bir başlangıç olur.
Umarım hayaller gerçek olur.
Ben şahsen hiç bir zaman bu stadyumun yeni sezon ile birlikte açılacağını düşünmedim.
Sanırım bazı arkadaşlarımız ''Yalanlara İnanmak'' istemiş!
Şimdi bize yalan söylediler, kandırıldık minvalinde sözleri samimi bulmuyorum.
Çünkü akıl ve mantık sahibi herkes bu stadyumun yeni sezona yetişmeyeceğini tahmin edebilirdi.
Erol Ağaoğlu'nun açıklamalarına şahsen şaşırmadım.
Hemen her konuşmasında kesin ifadeler kullanmadı. Tarih ile ilgili konularda yalan konuştuğu, oyalama yolunu seçtiği açıktı.
Neyse son açıklamaları da malumun ilanı oldu. Bu sözler bazı arkadaşlarımıza da ''Günaydın'' mesajı oldu sanırım.
Tesisler ve stadyumun adam akıllı yapılıp stadyuma geçilmesi taraftarıyım.
Hatta gelecek sene Avni Aker'de şampiyon olup, yeni stadyuma kupa ile gidilmesi güzel bir başlangıç olur.
Umarım hayaller gerçek olur.
Yorum