Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu stadyumun sezon başına yetiştirileceğine inanan var mıydı?

Ben şahsen hiç bir zaman bu stadyumun yeni sezon ile birlikte açılacağını düşünmedim.

Sanırım bazı arkadaşlarımız ''Yalanlara İnanmak'' istemiş!

Şimdi bize yalan söylediler, kandırıldık minvalinde sözleri samimi bulmuyorum.

Çünkü akıl ve mantık sahibi herkes bu stadyumun yeni sezona yetişmeyeceğini tahmin edebilirdi.

Erol Ağaoğlu'nun açıklamalarına şahsen şaşırmadım.

Hemen her konuşmasında kesin ifadeler kullanmadı. Tarih ile ilgili konularda yalan konuştuğu, oyalama yolunu seçtiği açıktı.

Neyse son açıklamaları da malumun ilanı oldu. Bu sözler bazı arkadaşlarımıza da ''Günaydın'' mesajı oldu sanırım.

Tesisler ve stadyumun adam akıllı yapılıp stadyuma geçilmesi taraftarıyım.

Hatta gelecek sene Avni Aker'de şampiyon olup, yeni stadyuma kupa ile gidilmesi güzel bir başlangıç olur.

Umarım hayaller gerçek olur.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bir seçimde daha kullanabilir miyiz diye düşünüyor olabilirler. Yazık gerçekten.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kandırıldınız. Erol Ağaoğlu'na yakın olanlar stadın yetişmeyeceğini biliyordu. Ben de ona yakın birinden öğrenmiştim. Bu asansör hesabı unutma falan gülmüştünüz ama o da gerçek. Neyse. Ağaoğlu stadın yetişmeteceğini 5 aydır biliyor zaten.
        Peki ya Erol Ağaoğlunuda kandırmışlarsa...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki ya Erol Ağaoğlunuda kandırmışlarsa...
          buna asla inanmam ben.projenin sorumlusu olan kişi malzeme üreten firmaları kontrol eder.çatı malzemesi vb şeyler yok.bunların anlaşmaları yokmu? hukuki yaptırımı yok mu? tüm tesislerin tesliminin en geç kasım ayında olacağı yazıyorsa herşeyde anlaşmaya dahildir.
          Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• Dolgu alanının tümünde düşünülen projelerin hepsi layıkıyla bitirilip çevre düzenlemesi,yeşillendirmesi yapılıp,stadın dış bağlantı yolları da bitirilecekse bana göre sorun yok varsın 2016-2017 sezonunu yeni stadımızda açalım. Yeter ki yarım yamalak olmasın,yeter ki proje ölü doğum olmasın,bekledik bekledik 1 sezon daha bekleriz.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi
              sadece bir kişiyi alıntılamışsın bir kaç kişi daha alıntılaman lazım
              valla ben bu arkadaşı gördüm , kim olursa olsun ıster akp yanlısı ister diğer partiler bruda insanları parti üstünden birbirine vermenin bir faydasıyok.hepimizin üst kimligi trabzon ve trabzonspordur.dolayısıyla aslolanda trabzonspordur.
              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                valla ben bu arkadaşı gördüm , kim olursa olsun ıster akp yanlısı ister diğer partiler bruda insanları parti üstünden birbirine vermenin bir faydasıyok.hepimizin üst kimligi trabzon ve trabzonspordur.dolayısıyla aslolanda trabzonspordur.
                Benim ust kimligin Trabzonspor degildir, Turk olmamdir, Musluman olmamdir.. Trabzonspor dan once ulkemin gelecegi, ulkemin var olusu gelir, bilirimki o olmadan Trabzonspor`umun da bir onemi yoktur.. Ust kimlikmis, ust kimligini bile kucuk harfle yaziyor.
                u will need justice at the end..

Yorum

• Ligin devre arasında toki de bizim stadımda bağlı bulunduğu 1.. Nolu ıygulama daire baskanınertugtul beye bizim stadınsordugumda seneye bu zaman anca yetişir vatı malzemesinde sıkıntı var malzeme gec kaldı demişti.kendiside bizim gibi fanatik trabzonludur.stadın yetişmiyeceğini herkes biliyodur.formada yazmıştım zaten

Yorum

• 2015-16 nın 2. yarısına yetişmez bana göre..bu 9 ay sonra stad açılacak demektir..bence öbür sezon başı ancak açılır
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İHO her yerde olduğu gibi stad konusunda da çuvallamıştır. Sezon başında Avni Aker de son sezon diyerek kombine satmaya çalımışlardı.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İHO her yerde olduğu gibi stad konusunda da çuvallamıştır. Sezon başında Avni Aker de son sezon diyerek kombine satmaya çalımışlardı.
                        belki kendisinin son sezonu oldugunu belirtmek istedi

Yorum

• Stadın yetişeceğini düşünüyordum, inanan var mıydı derken ?

Yetişmemesi apaçık insanları gerzek yerine koymaktır.. Bal gibi de yetişir, yeterki istensin..

Tabiki yetiştiremeyenlere laf edeceğim, yıl 2015, 5 ayda çatı yapamam diyorsun..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• YeTiştirmeye çalışıyoruzun manası bu iş o zamanada yetişmezdir.
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Amma karamsarsınız yahu..sanki gecekondu inşaatı yapıyorlar, stadyum inşaatının temeli 2013 yılı kasım ayında atıldı ,ve 2 yılda biteceği söylendi...projeye göre kasım ayında bitmesi gerekiyor ancak bazı yetkililer ağustos ayında bitirileceğini ve yeni sezon açılışını da burada yapılacağını söylüyor...ağustos'a yetişirse ne ala, yetişmezse ne yapacağız yani gidip boğazlarına mı yapışacağız...orayı atıl bırakmak kimsenin işine gelmez herkes ister ki eser bir an önce ortaya çıksın.

Yorum

• sezon başında Erol bey misafir seyirci tribünü maratonla deniz tarafı kale arakası tarafında demişti şimdi istediğimiz yerde protokolle deniz tarafı arasındaki köşede ama maratona almak istiyoruz diyor
                                bişey anlamadım umarım protokolün ortasında locaların üstünde olmaz
                                Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X